Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Sladjan012
- Banned
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:58
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
žeks, jesam
promenio sam cam driver
ali ne posto mi video nije potreban nisam ni toliko obracao paznju na njega, tj. imam poslednji Kop-ov drajver koji nema poboljsanje oko videa
Imao sam 2.7 koji ima 25fps ili 30, ne secam se ni ja, probao sam ali nije to nista posebno da sad izgleda
Jel si ti menjao ?? 2.5 mislim da je original cam driver koji dolazi uz obican sw, a ima i Kop 2.5 drajver koji je bio prvi
Iskreno da ti kazem, i za slikanje i za video original je najbolji, nikakve posebne efekte i mogucnosti ne dobijes kad ubacis, evo ubacujem cam driver od kako je izasao prvi pa sve do sad i stvarno ne vidim nekakva poboljsanja u odnosu na original.
Sladjan012, moguce, prelistaj temu o w950...

Jel si ti menjao ?? 2.5 mislim da je original cam driver koji dolazi uz obican sw, a ima i Kop 2.5 drajver koji je bio prvi

Sladjan012, moguce, prelistaj temu o w950...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
ljudi meni nesto nije jasno ovdje
pise
"I u folder acoustic kopirate sve fajlove koje ste dobili kad ste raspakovali neke acoustic drajvere."
a gdje da skinem te drajvere
ja se izvinjavam ako je negdje napisano al ja stvarno nisam skonto gdje.
ili su u putanju oni drajveri koji napisani na pocetku
sa drugog linka odozgo.
pise
"I u folder acoustic kopirate sve fajlove koje ste dobili kad ste raspakovali neke acoustic drajvere."
a gdje da skinem te drajvere
ja se izvinjavam ako je negdje napisano al ja stvarno nisam skonto gdje.
ili su u putanju oni drajveri koji napisani na pocetku
sa drugog linka odozgo.
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
žeks, kop izbacuje svoj novi driver
i po nekim beta slikama
vrlo lepo ce biti
cekamo... Ne moras da stavis operu mozes da stavis bilo koji program.Nisam m3, ja koristim Super 3gp konverter
i za sad lepo radi, a i besplatan je 

evo ovako u tutorialu pise da se po instalaciji usb_flash drivera i 4in1 (mada tu neznam sta se instalira kad se pokrece cini mi se program koji neshto uninstalira) trazi put do 4in1 drivera ali ja taj put nisam mogo da nadjem pa sam uputio do usb_flash drivera.....ali me je malo zbunilo u tutorialu to sto se trazi putanja do 4in1?
programom sam ubacio akustik drivere i nisam primetio nista u jachini,cak mislim da se kvalitet spustio i da nema vise izrazenih visokih......da li je to zbog toga sto sam sad doso sa zurke ili sto sam dj pa mi sve slushalice sem profi izgledaju lose......ima li negde original akustik drivera za k800?
programom sam ubacio akustik drivere i nisam primetio nista u jachini,cak mislim da se kvalitet spustio i da nema vise izrazenih visokih......da li je to zbog toga sto sam sad doso sa zurke ili sto sam dj pa mi sve slushalice sem profi izgledaju lose......ima li negde original akustik drivera za k800?
- MilančeBGD
- Expert
@all, ono nije acoustic za w880 ili mozda neki namenjeni model, onaj acoustic je za sve db2020 modele
Znaci ja sam stavio ovaj w880 koji je izvadjen iz w880 softvera
meni bas odgovara uz EQ podesavanja i stvarno se primeti da je zvuk i na zvucniku i na sluskama jaci.
žeks, viewtopic.php?t=9190 pogledaj post od gameforce
A sto se tice kop-ovog novog drajvera izasao je
nocas ga je pustio za DL...
evo link za skidanje
http://www.megafileupload.com/en/file/1 ... 5-rar.html
byMaX, ima nekih drugih na ona dva sajta, onaj ceski i ruski
Nakoch, kako to jedino da kod tebe nesto ne radi...
sad pises da si ubacio, a ovamo se zalis da drajveri nisu dobri...omg

žeks, viewtopic.php?t=9190 pogledaj post od gameforce

A sto se tice kop-ovog novog drajvera izasao je

evo link za skidanje

http://www.megafileupload.com/en/file/1 ... 5-rar.html
byMaX, ima nekih drugih na ona dva sajta, onaj ceski i ruski

Nakoch, kako to jedino da kod tebe nesto ne radi...

umesto putanje do 4in1 drivera ja sam stavio putanju C:\Program Files\Sony Ericsson\Gordons Gate do usb flash drivera.......4in1 drivere nisam uspeo ruchno da instaliram jer je jedini izvrshni .exe file FTDIUNIN.exe a on nishta ne instalira nego deinstalira ili uninstalira...Uglavnom kad nadjete obelezite drajvere 4in1cable_driver I kliknite next, tada bi drajveri trebali da se instaliraju.
- MilančeBGD
- Expert