Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Hi,
evo i ja da zatrazim strucnu pomoc: imam k800 sa O2 mreze, cid52
kada promenim ikonice prve dve sa imenom operatera ostaju uvek tu, izgleda da ne mogu da se sklone. Hoce li mi ubacivanje novog firmvera pomoci, t.j. kako to da sredim. I treba mi neki savet koji firmware da ubacim, srpski me ne zanima.
Hvala unapred!
evo i ja da zatrazim strucnu pomoc: imam k800 sa O2 mreze, cid52
kada promenim ikonice prve dve sa imenom operatera ostaju uvek tu, izgleda da ne mogu da se sklone. Hoce li mi ubacivanje novog firmvera pomoci, t.j. kako to da sredim. I treba mi neki savet koji firmware da ubacim, srpski me ne zanima.
Hvala unapred!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Jel mislis koliko je nov k800? ako to mislis on je nov 200 evra(-10+), zavisi od prodavnice i paketa koji dobijas uz njega.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ovako,danas mi je bilo izuzetno dosadno,pa sam se zabavljao flashujuci zakljucan telefon..Rezultat:telefon sa standardnim softverom,bez glupavih Cellcom ikonica i nepotrebnih programa,lepo imam i srpski,i uzivancija.Telefon je naravno ostao zakljucan,ali ovih dana bih trebao da iscimam uz malo muvanja i nadam se ne mnogo para network code od provajdera,i to ce resiti problem.Medjutim,neznam moze li to imati nekakve veze,ali cini mi se da otkako je telefon flashovan da primecujem drasticno vece oscilacije u jacini signala.Sada mi se mnogo cesce desava da gubim po jednu-dve crte,a zatim ih opet dobijem,dok telefon stoji na jednom istom mestu...
U svakom slucaju,vredelo je igrati se,sad jos samo da ga otkljucam,i spreman je da ga korisim u BG kad se pojavim...
U svakom slucaju,vredelo je igrati se,sad jos samo da ga otkljucam,i spreman je da ga korisim u BG kad se pojavim...

- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Posto mi je konacno aktiviran nalog za skidanje
evo direktno sa topsony 
http://www.sendspace.com/file/gf6qhe

http://www.sendspace.com/file/gf6qhe
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- 3eMyH3aKoH
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:04
aktiviti meni ok, ali zbog te precice za internet sam poludeo. nonstop je slucajno stisnem (jer je odma ispod call-dugmeta) i ovaj dok sam ja skapirao sta se desilo vec sam na telenoromvom homepage-u!!! ni da me pita dal hocu, dal necu na net - jok, odma trci.araphel napisao:standardni fabricki softver podrazumeva da su tu precice za internet i activity menu.

kad bi ovo moglo da se skloni bilo bi lepo

Milanche hvala puno!
Nocas cu da ga "prikacim" pa da vidimo rezultate.
Araphel, siguran sam da moze da se otkloni, verovatno je potrebno izmeniti neku liniju u .xml-u. I meni je palo na pamet da to prepravim (i jos par stvarcica). Sto se tice varijacija u jacini signala, meni se to sad desava, nisam menjao firware, jos od kako sam ga kupio iz radnje. Ko zna, mozda ga "unbranded f.ware" sredi!!!
P.S. Ubih se pokusavajuci da ubacim neki "iPhone" menu, sjajne ikonice, ali nece... A onda sam provalio da su ikonice 399 dpi!!!!! Naravno adobe image ready je to sredio u dva klika. Postavicu to i neke koje sam ja pravio ovih dana, pozdrav!

Araphel, siguran sam da moze da se otkloni, verovatno je potrebno izmeniti neku liniju u .xml-u. I meni je palo na pamet da to prepravim (i jos par stvarcica). Sto se tice varijacija u jacini signala, meni se to sad desava, nisam menjao firware, jos od kako sam ga kupio iz radnje. Ko zna, mozda ga "unbranded f.ware" sredi!!!

P.S. Ubih se pokusavajuci da ubacim neki "iPhone" menu, sjajne ikonice, ali nece... A onda sam provalio da su ikonice 399 dpi!!!!! Naravno adobe image ready je to sredio u dva klika. Postavicu to i neke koje sam ja pravio ovih dana, pozdrav!
- MilančeBGD
- Expert