Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Gundam
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 23:35

Post od Gundam »

Zdravo,
nisam citao odpocetka ovu temu ali imam par pitanja da li je niko
a i mozda vec pominjano serovao konekciju sa kompa na n70 stim da malo detaljnije objasni.
Posto se mucim vec tri nedelje :uhuh: sa tim imam sav softver vezan za to gnubox, m-router,analogx proxy...

Problem je sto m-router nemoze da napravi konekciju sa fonom a detektuje ga, i potrebna su mi tacna podesenja telefona koje ip adrese se stavljaju proxy i td.

Unapred vam hvala!!!!!!!

zvecevo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2007. 09:57

Post od zvecevo »

Gameforce,

Hvala na uputstvu. Nasao sam. Ali, vec je bio podesen na "preuzeti : poruke i prilozi". Znaci nije to u pitanju.

Nisam se bas snasao u linku koji si mi dao. A to je i normalno, jer sam pocetnik u ovoj oblasti. Moze li jedno detaljnije objasnjenje ya absolute begginer-a :oops:

Znam da imas i pametnija posla, ali treba pomoci drugu u nevolji :D

Dankeschoen-bitteschoen

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

zvecevo, tema za to je tamo gde te vodi link.
Ovde nema priče o programima.
:wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Jel vredi sada kupiti n70 ?? oce mozda moj buraz da ga uzme pa mozda da se menjamo... :D :D :D :D
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Stelle, jel ti hoces da das svoj 6233 za njegov n70?
Ako je to u pitanju onda sto se mene tice uradi zamenu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Stelle, slobodno menjaj 6233 za n70 jer ces uz n70 dobiti mnogoo vise mogucnosti.n70 je jedan od najjacih telefona ikada napravljenih i nije dzabe drugi u svetu po zainteresovanosti kupaca 8)
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Stelle, zaradićeš koji evro više ako budeš posle prodavao n70 u odnosu na 6233.inače ja bi pre uzeo n70
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Da,naravno menjaj mislim i sam znas prednosti i mane symbiana u odnosu na dumbphone,ja bih menjao a ti kako hoces. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Avg 2007. 12:08

Post od v_slobo »

Da li neko zna kako da se nevide neke slike u galeriji (da su hidden) a da se vide pomocu nekog explorera (recimo FExplorera). Znam da to moze negdje sam citao ali sve sam pretrazio i nigdje nemogu da nadjem.

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

v_slobo, ne znam za explorere ali imas mnogo dobar program tj. ubedljivo najbolji za zastitu fajlova zove se smart guard pro.Potrazi na internetu 8)
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od v_slobo »

Skontao sam kako sakriti fajl da se ne vidi u galeriji a da se vidi u fexploreru.
Otvorite fexplorer > nadjete sliku > pritisnete lijevi taster ispod ekrana (options)> file> set attributes> i tu postavite hidden na on i onda nece bit slike u galeriji a pomocu fexplorera je mozete vidit :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Na kartici se napravi folder Temp i u njega tovarite sve što ne želite da se prikaže u galeriji, slike, video... :wink:

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od v_slobo »

Imam jedan problem: ako mi je upaljen neki program ili igrica i ja pritisnem crvenu slusalicu pokrenuta aplikacija se minimizira, i ako se drzi pritisnuto dugme za meni onda odaberes tu aplikaciju, kod mene to ne radi :shock:. Kada mi je upaljena aplikacija, ja pritisnem crvenu slusalicu ona se skroz izgasi :wacko: i nema je u pokrenutim aplikacijama (kada drzim dugme za meni). Da li zna neko resenje?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

v_slobo nemoj da pretiskaš crvenu slušalicu i tvoj problem je rešen :roll:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od v_slobo »

Ali kako da minimiziram program? Npr. cetujem sa mig33 i dodje mi sms, kako da ne gasim program pogledam sms. Kod drugih telefona moze samo se pritisne crvena slusalica (ustvari kod mene nekad oce nekad nece). Ja mislim da je to do softvera, da li neko zna neko resenje?

axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

Kad vidis ti ti je stigla poruka pritisnes "meni" taster, ne crveni, (barem ja tako "minimiziram" aplikacije) i tako ces moci da procitas poruku ili sta vec hoces... Posle duze zadrzis "meni" taster i pokrenes minimiziranu aplikaciju.
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od v_slobo »

Opet ja sa svojim pitanjima, stacu kad sam pocetnik :D :
1. kako da namjestim da se sve slike koje slikam se smjestaju u jedan folder (u fexploreru)
2. Da li je moguce da mi ne pravi sliku u vise formata kad uslikam (u fexploreru mi napravi jedan folder dje smjesta istu sliku ali u vise formata)
3. Da li je moguce u galeriji pravit foldere ( dje su slike i video i dje je muzika)
Za sad toliko, hvala unapred 8)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

v_slobo,

sto se tice ovog prvog mislim da ti je mnogo lakse da instaliras resco viewer nego da ceprkas po exploreru i tu ce ti stavljati sve slike koje slikas,pritom je i brzi od standardne galerije...jednostavno je bolje...nikad se nisam zanimao sa ovim drugim...ovo trece nisam probao jer oduvek imam ovaj resco za slike,a u njemu mozes da pravis foldera koliko hoce...jos nabavi neki prog. za video zapise i super...
Blackberry 9700

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

v_slobo kako to mislis u vise formata? jel su to one male slike u *.png formatu? ako je to onda to mozes da obrises, al to ce ti se stalno prikazivati kad slikas neku sliku.
nemoze se u galeriji praviti folderi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Volverine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 15. Jan 2005. 21:21

Post od Volverine »

LJUDI MOLIM VAS ZA JEDNU POMOC: :cry:
Posedujem N70. Kada sam hteo da uradim Backup sms poruka, jednostavno sam prekopirao mail folder sa c:system (preko FExplorera) na mem. karticu pa na komp preko usb.
I tek sada sam provalio da mi nije prekopirao index file iz mail foldera(jer ga koristi sam telefon)!
Naravno kada sam posle formatiranja moba vratio doticni mail folder u c:system, nema nijedne poruke,jer kolio kapiram u tom index file-u se cuvaju info o svim porukama, a mob je logicno kreirao novi kao prazan! :( :(
Molim vas ako se neko razume u ovo da li moze da mi kaze nacin kako da mob ukaci sve one poruke (iz onog foldera 00001001_S) ili je sve zauvek izgubljeno! :cry:
P.S. ne bi ovoliko kukao da mi te poruke nisu veoma bitne! :smutny:
Hvala uinapred na bilo kakvoj pomoci....

Odgovori