unisti me PC Suite

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Cvele
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2004. 17:42

unisti me PC Suite

Post od Cvele »

pomagajte ljudi,izludeo me pc suite.imam 3650 i do pre par dana sve je funkcionisalo ok...odjednom je pobenavio uopste ne registruje da mi je fon konektovan...ir radi, mogu da saljem fajlove al me zeza za aplikacije...nisam nista dirao oko com portova pre nego sto je poludeo,posle sam probao sve varijante...5 puta sam i reinstalirao suite,opet nista,skinuo sam novije drajvere za ir,reko aj da on nesto ne pravi konflikt...dal da probam da trazim neki noviji pc suite?unapred zahvalan!!!!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Verovatno ti je Windows u međuvremenu skinu neku zakrpu koja smeta PC Suiteu. Pogledaj, pa skini onu najbližu datumu kada je fon krenuo da zeza.
U susret novim izazovima...

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

I meni se to desavalo kada sam skinuo xp sp2.Pokusaj da pronadjes nove drajvere za BT na sajtu proizvodjaca,vecinom su upoznati sa problemom.Kod mene sada MSI BT ponovo radi bez problema.

Odgovori