samsung u 700 pomoc

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
calimero
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 14:27

samsung u 700 pomoc

Post od calimero »

Pozdrav svima!
Prvi put sam na forumu jer sam u petak kupio samsung u 700 a kako se ne razumem najbolje u sve te sw i firmware i sl. hteo bih da postavim nekoliko pitanja i bio bih veoma zahvalan ako na njih dobijem i odgovore ( do sad sam uvek imao nokie i verovatno zbog toga su mi neke stvari nejeasne).Elem:
1. Da li moze da se uradi setting ( ja sam sve probao ali ne ide ) da kad stize sms se ne vidi broj sa koga je sms poslat?
2. Kad se kreira novi sms uvek imam history tri broja kojima saa slao sms.Da li to moze da se izbrise tj. jednostavno da se ne vide ti brojevi( provalio sam da se vide samo brojevi koji nisu u imeniku)?
3.Da li postoji nacin da se telefon zakljuca kad je u polozaju da se ne vidi tastatura ( valjda se to zove Idle mod).Naime ako na pr. napravim poziv ne izvlaceci tastaturu i nakon zavrsetka razgovora potrebano je da prodje 15 s kako bi se sam od sebe zakljucao. Da li se nekako moze skratiti to vreme ili na neki drugi nacin mehanicki zakljucati telefon?

Isto me zanima da li se mozda sve ove stvari gore mogu dobiti tim novim sw ili ne? Koji su uglavnom razlozi zbog kojih ljudi ubacuju novi sw?
I ja , kao cini mi se vecina , imam unutra vodafon sw.

Hvala svima .
Pozdrav

kale
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 07:54

Post od kale »

Vecina ovog ti je objašnjeno na drugom topic-u viewtopic.php?p=117397#117397

Ima i objašnjenje sa Flash SW-a 8)

Boombucha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 19:17

Post od Boombucha »

batice,tebi je vodafone,flesuj ga odmah...JA sam iscitao sve ovo sto si ti napisao,ja takvih problema nemam...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

calimero, tema za U700
viewtopic.php?p=117397#117397
LOCK !
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema