Prezadovoljan sam. Telefon je vrh.
Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Ja ni na Symbian Nokia telefonima koje sam posedovao nisam koristio "Active Standby", pa ne koristim ni sada "Today" na M600. Postoji genijalno resenje koje zamenjuje Standby ekran(radi kao sistemska aplikacija, i moze se podesiti da zameni standby ekran), a zove se Gdesk. Pored nje, "must have" aplikacija koja mnogo olaksava rukovanje telefonom je i LongCuts. Evo kako to izgleda:

- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa mozes preko WMP ili programa Mp3Tag( http://www.mp3tag.de/en/index.html) 
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Hwala Milane, probacu kasnije, sada sam nesto zauzet
Pa, dobro, izgleda da taj w950 i nije takav promasaj kako su svi govorili kad se pojavio, kao nema kameru, malo ce se prodavati.... Nisu ni ovi iz SE-a mutavi... Samo jos da sacekamo da vidimo kakav je w960, i imacemo potpuni utisak o uiq3 seriji, mada je on meni vec i vise nego pozitivan...
I, sada, ne znam zasto sam ovaj drugi deo pisao, verovatno da predjem 100 karaktera
Pa, dobro, izgleda da taj w950 i nije takav promasaj kako su svi govorili kad se pojavio, kao nema kameru, malo ce se prodavati.... Nisu ni ovi iz SE-a mutavi... Samo jos da sacekamo da vidimo kakav je w960, i imacemo potpuni utisak o uiq3 seriji, mada je on meni vec i vise nego pozitivan...
I, sada, ne znam zasto sam ovaj drugi deo pisao, verovatno da predjem 100 karaktera
iPhone + CX300
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
jel postoji neki program za p990 koji radi posao kao nokijin flash player?
Jel postoji ona opcija "Today" na mom p990?(ja je nisam nasao).
Jel postoji ona opcija "Today" na mom p990?(ja je nisam nasao).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
pilgrim, imaš v.0.14 verziju Gdesk, ja imam v.0.11 evo sličke na ovoj strani, koje su razlike? Dobra app ali opet to nije to. 
Spyker, ja te slike koristim isključivo na kompletnim albumima, jednostavno se ubaci fajl slike u folder albuma i to je to, evo ovo, ova slika nema blage veze sa albumom

Spyker, ja te slike koristim isključivo na kompletnim albumima, jednostavno se ubaci fajl slike u folder albuma i to je to, evo ovo, ova slika nema blage veze sa albumom

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Vlada Zem, ima dosta izmena, ovo je oficijelni sajt, pa vidi sam: http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+versions Inace, za mene je Gdesk + Longcuts dobitna kombinacija - kad zelim da cackam prstima, dolazim do zeljene opcije preko Gdesk-a, a kad me mrzi tu je Longcuts - jedan pritisak na odgovarajuci taster i ulazi se u odabranu app!

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Kad pokusam W950i da povezem sa kompom preko fast file transfer, izbaci mi poruku USB device not recognized, dok normal mode radi OK. 
Takodje, nije mi prepoznao fon kao storage device u My Computer, vec tek nakon instalacije drajvera. Nadao sam se da ce hteti, pa da ga koristim ponekad umesto flasha.
Takodje, nije mi prepoznao fon kao storage device u My Computer, vec tek nakon instalacije drajvera. Nadao sam se da ce hteti, pa da ga koristim ponekad umesto flasha.
yugo23, "fast file transfer" jeste "mass storage", koje si to drajvere instalirao? Meni komp često izbaci "not recognized" ali sve radi (jel'ga vidi kao "f" u Mycomputer?).
pilgrim, thanks, ali opet ponavljam, Gdesk - nema direkt obaveštenja iz kalendara, zaključavanja tastature...dobar je za "prečice"
pilgrim, thanks, ali opet ponavljam, Gdesk - nema direkt obaveštenja iz kalendara, zaključavanja tastature...dobar je za "prečice"
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm