Z320i, Z400, Z650i ili ipak D600 ili nesto trece u toj klasi
Z320i, Z400, Z650i ili ipak D600 ili nesto trece u toj klasi
Z320i, Z400, Z650i ili ipak D600 ili nesto trece u toj klasi! Mozda D900i Sta od svega toga?
Vasa iskustva, misljenja, mane i prednosti ovih telefona, kao i najlepsi dizajn! Odnos cene i svega ponudjenog za to...
Za koji se odluciti? Pomagajte!
Vasa iskustva, misljenja, mane i prednosti ovih telefona, kao i najlepsi dizajn! Odnos cene i svega ponudjenog za to...
Za koji se odluciti? Pomagajte!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kako ja vidim ti hoces da kupis fon do 190 evra(toliko je d900), moja preporuka ti je da neuzmes nijedan fon od ovih navedenih, jer ako uzmes Samsung imaces dosta problema oko toga "a sto ovo nemoze, a sto ono nemoze"...
E sad neznam kakav te fon konkertno interesuje, jel to treba da bude neki fensi fon, multimedijalni, poslovni..
Moja preporuka do 190 evra su ti sledeci modelil:
samsung i300-165 evra(to sam naveo ako hoces telefon sa OS),
nokia 6300-160 evra(to je ako hoces fensi fon),
noka e50-170 evra(isto fon sa OS),
nokia 6233 ili 6288-162 evra(mulitmedijalni series40 fon),
sony ericsson w810i-165 evra (telefon sa odlicnom 2Mpix kamerom i walkman),
nokia n70-180 evra (telefon sa OS-symbian 8.1),
sony ericsson w950-185 evra (odlican fon ali nema kameru),
sony ericsson k800i-190 evra (odlican fon sa odlicnom kamerom).
E sad neznam kakav te fon konkertno interesuje, jel to treba da bude neki fensi fon, multimedijalni, poslovni..
Moja preporuka do 190 evra su ti sledeci modelil:
samsung i300-165 evra(to sam naveo ako hoces telefon sa OS),
nokia 6300-160 evra(to je ako hoces fensi fon),
noka e50-170 evra(isto fon sa OS),
nokia 6233 ili 6288-162 evra(mulitmedijalni series40 fon),
sony ericsson w810i-165 evra (telefon sa odlicnom 2Mpix kamerom i walkman),
nokia n70-180 evra (telefon sa OS-symbian 8.1),
sony ericsson w950-185 evra (odlican fon ali nema kameru),
sony ericsson k800i-190 evra (odlican fon sa odlicnom kamerom).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
tica86, Ja ne znam u kojoj temi da odgovorim,dve si otvorio sa slicnim sadrzaje a za to nema potrebe.
Elem,ja takodje ne bih uzimao ni jedan od ovih telefona koje si naveo, kljun, ti je dao alternative pa ti predlazem da pogledas, razmislis i najbitnije od svega rascistis sta ti je najbitnije kod telefona.
Ali ako bas hoces jedan od ovih sto si naveo moj glas ide za Z400.
Elem,ja takodje ne bih uzimao ni jedan od ovih telefona koje si naveo, kljun, ti je dao alternative pa ti predlazem da pogledas, razmislis i najbitnije od svega rascistis sta ti je najbitnije kod telefona.
Ali ako bas hoces jedan od ovih sto si naveo moj glas ide za Z400.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Preferiram slajdere sa karakteristikama koje poseduju D600 i E900, a i po dizajnu mi se jedino dopadaju pored Z400 i jos par modela koji ne mogu ni da im pridju po tim karakteristikama, nedostaje im jedino 3G pa da budu ful! Z400 mi se dopada jedino mu nedostaje nedostaje blic...
Kljun, hvala na preporukama, ali ni jedan od telefona koji si mi preporucio mi se ne dopada!
Kljun, hvala na preporukama, ali ni jedan od telefona koji si mi preporucio mi se ne dopada!
tica86 Pretpostavljam da zelis samo shljamsung
jer ti je od svega navedenog najvazniji dizajn...
skrati lepo sebi muke...dodaj jos malo para..i uzmi samsung U600 ili U700 , ako toliko ceznes za 3g onda U700..
d900 je solidan, ali ga ja nesto ne volim jer ga svi nosaju... bolji je od u600 samo za autofokus i ima malo vise interne memorije sto i nije tako bitno.
Imao sam e 900 i bio sam zadovoljan sa njime dok nisam seo na njega...
Ako bih nesto uzimao od "dizajn" telefona, to bi bio ili u600 ili Lg Shine ...

skrati lepo sebi muke...dodaj jos malo para..i uzmi samsung U600 ili U700 , ako toliko ceznes za 3g onda U700..
d900 je solidan, ali ga ja nesto ne volim jer ga svi nosaju... bolji je od u600 samo za autofokus i ima malo vise interne memorije sto i nije tako bitno.
Imao sam e 900 i bio sam zadovoljan sa njime dok nisam seo na njega...
Ako bih nesto uzimao od "dizajn" telefona, to bi bio ili u600 ili Lg Shine ...
Nije samo dizajn telefona, naravno da mi je bitno da mi se dopadne, ali da ima i sve ono sto mi je potrebno, a to su D600, D900i i E900! Sto se tice U600 i U700, ne mogu da poverujem da ne poseduju blic, a bez toga mi se ne uzima telefo! Izgledaju vrh, ali da mi blic nije potreban uzeo bih Z400 za 152 evra i zavrsio posao!
Sto se tice E900 brinu me jedino ovi senzori, jer nisam imao priliku da rukujem sa njima, pa ne znam koliko su zgodni za koriscenje! Druga stvar vezana za E900 i D900i koliko su osetljivi, narovno ne bacam telefone o pod i slicno, ali ako se desi da padne, da ne pukne displej pri padu!
Sto se tice E900 brinu me jedino ovi senzori, jer nisam imao priliku da rukujem sa njima, pa ne znam koliko su zgodni za koriscenje! Druga stvar vezana za E900 i D900i koliko su osetljivi, narovno ne bacam telefone o pod i slicno, ali ako se desi da padne, da ne pukne displej pri padu!
kakva glupa pitanja ali ajde....pa ja ne znam sta ocekujes ako ti padne telefon!?! Nije metalan pobogu....
jedino lg shine ima aluminijumsko kuciste..
e 900 mi je padao bezbroj puta....i radio je ok, samo je sve to malo preosetljivo....slajder i resto...senzori su odlicna stvar , treba ti 2 dana za navikavanje.
Au covece pa ako ce blic da bude odlucujuca stvar zbog koje ces da uzmes z400 a ne u600 onda slobodno mozes da prekratis sebi muke i da kupis nokiu 1100
Jesi probao nekada da slikas u potpunom mraku sa blicem? Jel znas koliki je domet tog blica?
Ako ti je to toliko preko potreban onda radi sta znas, ja sam svoje misljenje izneo....

e 900 mi je padao bezbroj puta....i radio je ok, samo je sve to malo preosetljivo....slajder i resto...senzori su odlicna stvar , treba ti 2 dana za navikavanje.
Au covece pa ako ce blic da bude odlucujuca stvar zbog koje ces da uzmes z400 a ne u600 onda slobodno mozes da prekratis sebi muke i da kupis nokiu 1100
Jesi probao nekada da slikas u potpunom mraku sa blicem? Jel znas koliki je domet tog blica?
Ako ti je to toliko preko potreban onda radi sta znas, ja sam svoje misljenje izneo....
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Kljun je naveo solidan izbor za te pare...ali iskljucio se....video da nema vajde od tice86
Shalim se.... kada se ima veliki izbor jako je tesko odluciti se samo za jednu stvar , ne samo vezano za mobilne telefone vec i uopste...ali ako ce ti biti lakse, stavi na papir, dve kolone i kazes ovo mi treba ovo mi ne treba, ovo cu da koristim itd. itd....koja strana prevagne to je to...
lg shine, e 900, ili u600 , 3g jos uvek neces koristiti veruj mi, a sto se tice blica, ne lozi se da ces da slikas po mrklom mraku, taj blic ces povremeno da koristis kao mini lampu ako ti nestane struje u kuci..
ma uzmi z400 i zavrsi posao..kao sto vec reche u nekim od prethodnih postova...

Shalim se.... kada se ima veliki izbor jako je tesko odluciti se samo za jednu stvar , ne samo vezano za mobilne telefone vec i uopste...ali ako ce ti biti lakse, stavi na papir, dve kolone i kazes ovo mi treba ovo mi ne treba, ovo cu da koristim itd. itd....koja strana prevagne to je to...
lg shine, e 900, ili u600 , 3g jos uvek neces koristiti veruj mi, a sto se tice blica, ne lozi se da ces da slikas po mrklom mraku, taj blic ces povremeno da koristis kao mini lampu ako ti nestane struje u kuci..

ma uzmi z400 i zavrsi posao..kao sto vec reche u nekim od prethodnih postova...

Nisam se iskljucio, juce sam kupio E900 i mogu reci da sam odusevljen! Desi se ponekad da slucajno izadjem iz menija, pa onda ponovo moram da ulazim, ali s obzirom na sve ostalo, prasta se! Jedino me brine malo batarija koja posle prvog punjenja (formiranja) od 14 sati mi je trajala nepunih 7, dobro moram priznati da ga nisam vadio iz ruku tih 7 sati, prebacivanje slika i muzike iz kompa, slusanje muzike, gledanje slika, cackanje po telefonu... Ali mi je telefon pokazivao da je baterija puna i samo od jednom zapistao battery low, jos koji put i ugasio se! Mozda nisam trebao toliko da ga punim!? Jos nesto, sporo otvara slike i muziku sa Kingstove kartice od Giga, ostolo za svaku pohvalu!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
tica86, pa ja mislim da se ta vrsta baterije nemora formirati.
Moj brat ima E900 i baterija mu traje 2-3 dana, i svako vece slusa muziku na njemu.
Ako ti je memorijska skroz popunjena normalno je da sporo ocitava fajlove.
Moj brat ima E900 i baterija mu traje 2-3 dana, i svako vece slusa muziku na njemu.
Ako ti je memorijska skroz popunjena normalno je da sporo ocitava fajlove.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
OK kupovina, mislim da nisi pogresio, ja sam bio zadovoljan sa tim telefonom iako je dumb, ali nisam u potpunosti, uvek tezim ka necemu boljem.
Touch pad zeza u pocetku, slucano predjes preko tastera c i ajd jovo nanovo.
baterija jbg, tako to ide...standard a ako si napunio karticu , normalno je da koci.
Nemoj da ti pada , i sve ce biti u redu.
nek te dobro sluzi
pozz 
Touch pad zeza u pocetku, slucano predjes preko tastera c i ajd jovo nanovo.

baterija jbg, tako to ide...standard a ako si napunio karticu , normalno je da koci.
Nemoj da ti pada , i sve ce biti u redu.

nek te dobro sluzi

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110