Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
a-ha,znaci jedina opcija mi je da skinem novi softver?
a nema mi uposte te dodatne opcije kada instaliram animated message
ja sam tel.uzela prije 2 dana,sve do sada sam imala sony ericssone nikad symbian pa mi je sve sad ovo novo dok se malo ne uhodam u tel,trebat ce mi pomoc
p.s.evo napravila sam to za brojeve i imena sto ne pokazuje al jos uvjek neznam za onaj sms wizard sta da radim dalje
jaca_85,mozda nisi skinula dobru verziju programa sms wizard sa neta,kad nadjes dobru verziju instaliraj i onda idi u applications i odatle izvrsi instalaciju i onda ces dobiti u opcijama poruke-animated message
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
jaca_85, da nemas mozda taj kontakt dva puta upisan u imenik? To isto pravi problem prilikom prikazivanja broja kod poruka i poziva.
nikoola, ne moras da menjas celu tastaturu, mozes i samo dzoistik da promenis, nisam siguran ali mislim da je cena oko 10e, najbolje je da proveris u nekom servisu u blizini.
Ljudi imam jedan sitan problem koji me mnogo nervira! Cim sam uradio update firmware-a, cim iskljucim telefon, znaci bez vadjenja baterije ili bilo cega drugog, vreme i datum se resetuju pri ponovnom ukljucenju, sto automatski znaci da mi obrise i alarme, tako da iskljucen telefon ne moze da me probudi.. Skenirao sam telefon, virus nije u pitanju, imam najnoviju verziju software-a, sta trece moze da bude? Mozda sam nesto zeznuo u podesavanju telefona, zato i necu da odem u servis da me naprave budalom i uzmu mi pare za 5min posla.. Ako neko ima predstavu o cemu se radi, molim da mi pomogne!
za Zehu: I ja sam imao taj isti problem sa n73 music, i evo 2 nedelje mi je bio u servisu, sutra idem po njega. Objasnili su mi da mu je otisla ta neka mala baterijica koja se nalazi negde u njemu i koja sluzi da telefon racuna vreme, i da kad se radi firmware update dolazi do njakanja te baterijice i da ona rikne, sad kolko je to tacno ja ne znam, ali tako su mi rekli!! Treba da platim 500 kinti iako imam garanciju jos 11 meseci, al jbg barem su ga sredili. Odnesi ga lepo u servis i nek ti ga srede...
ljudi moj problem je u tome sto mi baterija traje bas malo, jedan dan, trajala mi je po tri, ali telefon isto koristim, mislim da je problemu nekim programima koje sam instalirao, ali sam iste izbrisao i i dalje isto, baterija odlazi ! Sta da radim ?
Postovani, prilikom unosa podatak u tel.imenik N73 izmedu ostalog moze se upisati i datum rodenja.Dali postoji opcija uklucenja zvucne signalizacije kako bi me tog datuma telefon podsetio na taj datum rodenja a da iste podatke nemoram unositi u kalendar?
hm...opet ja
posto sam nova sa symbian mob.mene intresuje jedna stvar...
Nasla sam na netu extra igrice al kad ih skinem s pc na mobitel nalaze se u aplikacijama i onda je instaliram sve ok,al je ne mogu kasnije nikako nac da je pokrenem,nema je u igricama...??
mozda je banalno pitanje
jaca_85, jel hoćeš da kažeš da fajl igrice postoji u Application manageru ili baš u folderu Applications? Ako se nalazi u folderu, pa odatle i treba da je pokreneš...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Jel zna neko da li negde mogu da se kupe folije za zastitu ekrana?? Ja jos uvek drzim onu foliju sa kojom sam ga dobio ali se vec izgrebala , a necu da je skidam da se ne bi isto dogodilo sa ekranom...
Hvala na pomoci Ali sam ja iz Novog Sada, pa ako zna neko neku radnju u ns?? A svakako bi trebao da uskoro idem do Bg-a pa cu onda svratiti tamo ako ne nadjem kod mene...
evo nasla sam....... jeste nalazilo se u folderu app..hvala,mozda sam samo trebala malo vise potrazit:D ja sam mislila da se odma pri instalaciji prebaci tamo gdje su mi igrice8)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.