Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

a-ha,znaci jedina opcija mi je da skinem novi softver?
a nema mi uposte te dodatne opcije kada instaliram animated message :shock:
ja sam tel.uzela prije 2 dana,sve do sada sam imala sony ericssone nikad symbian pa mi je sve sad ovo novo dok se malo ne uhodam u tel,trebat ce mi pomoc
p.s.evo napravila sam to za brojeve i imena sto ne pokazuje al jos uvjek neznam za onaj sms wizard sta da radim dalje

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

jaca_85,mozda nisi skinula dobru verziju programa sms wizard sa neta,kad nadjes dobru verziju instaliraj i onda idi u applications i odatle izvrsi instalaciju i onda ces dobiti u opcijama poruke-animated message :wink:
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Imam problem, pa ako neko zna resenje, bilo bi extra.

Burezer mi je kupio tel u NS pa poslao, medjutim on nije bas dobro zagledao tel.

Tel je kao nov, ME, full, original, garancija, ali dozjstik je u katastrofalnom stanju. Vrlo tesko se pomera... Ocajno krece.

Ima li neko resenje? Zamena tastature?

Unpred hvala!
iPhone 3G[s] 16GB

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

jaca_85, da nemas mozda taj kontakt dva puta upisan u imenik? To isto pravi problem prilikom prikazivanja broja kod poruka i poziva.

nikoola, ne moras da menjas celu tastaturu, mozes i samo dzoistik da promenis, nisam siguran ali mislim da je cena oko 10e, najbolje je da proveris u nekom servisu u blizini.

PozZ

zeha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Maj 2006. 23:56

Post od zeha »

Ljudi imam jedan sitan problem koji me mnogo nervira! Cim sam uradio update firmware-a, cim iskljucim telefon, znaci bez vadjenja baterije ili bilo cega drugog, vreme i datum se resetuju pri ponovnom ukljucenju, sto automatski znaci da mi obrise i alarme, tako da iskljucen telefon ne moze da me probudi.. Skenirao sam telefon, virus nije u pitanju, imam najnoviju verziju software-a, sta trece moze da bude? Mozda sam nesto zeznuo u podesavanju telefona, zato i necu da odem u servis da me naprave budalom i uzmu mi pare za 5min posla.. Ako neko ima predstavu o cemu se radi, molim da mi pomogne!

Unapred hvala!!!

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

za Zehu: I ja sam imao taj isti problem sa n73 music, i evo 2 nedelje mi je bio u servisu, sutra idem po njega. Objasnili su mi da mu je otisla ta neka mala baterijica koja se nalazi negde u njemu i koja sluzi da telefon racuna vreme, i da kad se radi firmware update dolazi do njakanja te baterijice i da ona rikne, sad kolko je to tacno ja ne znam, ali tako su mi rekli!! Treba da platim 500 kinti iako imam garanciju jos 11 meseci, al jbg barem su ga sredili. Odnesi ga lepo u servis i nek ti ga srede...

Jovko
Banned
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 03:27

Post od Jovko »

ljudi moj problem je u tome sto mi baterija traje bas malo, jedan dan, trajala mi je po tri, ali telefon isto koristim, mislim da je problemu nekim programima koje sam instalirao, ali sam iste izbrisao i i dalje isto, baterija odlazi ! Sta da radim ?

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

ja pojma nemam koliko meni traje ... ali ne dugo jer sam po cio dan na jmirc kad nisam kuci :( a to baš troši bateriju..
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))

zeha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Maj 2006. 23:56

Post od zeha »

Hvala "Krstin" sad cu bar sa poznavanjem kvara da odem u servis, da me shvate ozbiljnije, i znacu koliko vredi popravka.. :wink:

danielt
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Okt 2007. 04:46

Post od danielt »

Postovani, prilikom unosa podatak u tel.imenik N73 izmedu ostalog moze se upisati i datum rodenja.Dali postoji opcija uklucenja zvucne signalizacije kako bi me tog datuma telefon podsetio na taj datum rodenja a da iste podatke nemoram unositi u kalendar?

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

Mozes u kalendaru da postavis alarm za taj datum...

Jel ima neki program sa kojim bi se mogle snimati pesme sa radija??

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

krstin, tema za programe je ovde:
viewtopic.php?t=8377 :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

hm...opet ja :oops: 8)
posto sam nova sa symbian mob.mene intresuje jedna stvar... :smutny:
Nasla sam na netu extra igrice al kad ih skinem s pc na mobitel nalaze se u aplikacijama i onda je instaliram sve ok,al je ne mogu kasnije nikako nac da je pokrenem,nema je u igricama...??
mozda je banalno pitanje :blinky: :blinky:
8)

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

jaca_85, pogledaj u folderu applications,tamo se nalaze instalirane aplikacije,ako vec nisu u folderu games 8)
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

znam,tu mi se i nalazi igrica u aplikacijama,tj.da je instalirana ,al je nema u igicama,neznam odakle da je pokrenem

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

jaca_85, jel hoćeš da kažeš da fajl igrice postoji u Application manageru ili baš u folderu Applications? Ako se nalazi u folderu, pa odatle i treba da je pokreneš... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

Jel zna neko da li negde mogu da se kupe folije za zastitu ekrana?? Ja jos uvek drzim onu foliju sa kojom sam ga dobio ali se vec izgrebala :smutny: , a necu da je skidam da se ne bi isto dogodilo sa ekranom...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

vojvodjanska 16a novi beograd cena je bila oko 170din ako se ne varam pa vidi krstin .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

Hvala na pomoci :wink: Ali sam ja iz Novog Sada, pa ako zna neko neku radnju u ns?? A svakako bi trebao da uskoro idem do Bg-a pa cu onda svratiti tamo ako ne nadjem kod mene...

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

evo nasla sam....... jeste nalazilo se u folderu app..hvala,mozda sam samo trebala malo vise potrazit:D :D 8) ja sam mislila da se odma pri instalaciji prebaci tamo gdje su mi igrice8) 8) :D

Odgovori