Servisiranje - pitajte
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
shimeco, mislim da su te ipak razumeli....sve se to svodi na promenu SW-a u telefonu, ali naravno ISPRAVNIM nacinom...da se tako izrazim...
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
"exkarpisam"
iskren da budem taj tel nisam imao u rukama tako da ne znam kako to sve izgleda i na kom principu radi...pretpostavicu da optiku pogoni nekakv el.motor i da je problem u nekakvom prenosu sa tog el.motora na samu optiku...za vise info morao bih imati tel u rukama..
Pozdrav
iskren da budem taj tel nisam imao u rukama tako da ne znam kako to sve izgleda i na kom principu radi...pretpostavicu da optiku pogoni nekakv el.motor i da je problem u nekakvom prenosu sa tog el.motora na samu optiku...za vise info morao bih imati tel u rukama..
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
Evo jednog pitanja nadam se da ce biti i odgovora...pitanje je jednostavno ali opet ne znam...
Sta se desava nakon masterreseta na Siemensu-(iamam S75 i JAVA aplikacije nece vise da se izvrse tj kaze please wait i ja wait u beskonacno,to me ne bi toliko brinulo da nije to isto sa Alarm opcijom znaci fon mi non stop zvoni u 7 ujutru a ja bi da spavam...a da pre samo dan je sve lepo radilo)
Zasto pitam...pa posto nemam DCA-510 kabl nemam mogucnost upgrade firmware-a i mnogo drugih lepih stvari pa se zbog toga plasim masterreseta jer ako mi se vrati na pocetni fabricki firmware iz 2005 godine bice belaja tako da ce mi se ovaj problem sa JAvom ciniti smesan)
iama trenuto 40 firmware...
Dakle pitanje je sta se zbiva posle masterreseta na Siemens modelu S75(kontam da je tako i za ostale Siemense)
Sta se desava nakon masterreseta na Siemensu-(iamam S75 i JAVA aplikacije nece vise da se izvrse tj kaze please wait i ja wait u beskonacno,to me ne bi toliko brinulo da nije to isto sa Alarm opcijom znaci fon mi non stop zvoni u 7 ujutru a ja bi da spavam...a da pre samo dan je sve lepo radilo)
Zasto pitam...pa posto nemam DCA-510 kabl nemam mogucnost upgrade firmware-a i mnogo drugih lepih stvari pa se zbog toga plasim masterreseta jer ako mi se vrati na pocetni fabricki firmware iz 2005 godine bice belaja tako da ce mi se ovaj problem sa JAvom ciniti smesan)
iama trenuto 40 firmware...
Dakle pitanje je sta se zbiva posle masterreseta na Siemens modelu S75(kontam da je tako i za ostale Siemense)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Evo imam i ja jedan problem! Naime imam n93 na kome ne rade mikrofoni ni jedan od sva tri-tacnije sva tri daju samo sustanje-kada pricam ili kada snimam video zapis ili audio zapis samo se cuje jako sustanje, ali kada prikljucim hands free onda mogu normalno da pricam! Probao sam sa software update ali ne pomaze! Zanima me da li imas ideju sta moze da bude? nelogicno mi je da su sva tri mikrofona pokvarena a da sve ostalo radi a ako je kvar na ploci kako onda radi preko hands free-ja?
Inace tel sam kupio takav preko oglasa(da da znam da sam idiot sto to nisam proverio i naravno lik se ne javlja na mob
)...
Hvala unapred...
Inace tel sam kupio takav preko oglasa(da da znam da sam idiot sto to nisam proverio i naravno lik se ne javlja na mob

Hvala unapred...
gallee-jesam to probao ali nije pomoglo....
drgrga1-Deluje mi kao da si pitanje postavio ironicno(mozda i gresim-ako je tako sorry) ali u svakom slucaju cu ti odgovoriti na tvoje pitanje! Nokia n93 ima 3 mikrofona! Jedan je kloasican mikrofon koji se koristi za razgovor i koji skoro svi telefoni imaju a druga dva su mikrofoni koji sluze za snimanje audio zapisa pri snimanju video zapisa! n93 podrzava stereo audio zapis tako da ima dva mikrofona! ako obratis paznju na slikama iz ruke se vide ta dva mikrofona-jedan je odmah ispod lezista kamere iznad tastature a drugi sa zadnje strane telefona na istom mestu!!!
drgrga1-Deluje mi kao da si pitanje postavio ironicno(mozda i gresim-ako je tako sorry) ali u svakom slucaju cu ti odgovoriti na tvoje pitanje! Nokia n93 ima 3 mikrofona! Jedan je kloasican mikrofon koji se koristi za razgovor i koji skoro svi telefoni imaju a druga dva su mikrofoni koji sluze za snimanje audio zapisa pri snimanju video zapisa! n93 podrzava stereo audio zapis tako da ima dva mikrofona! ako obratis paznju na slikama iz ruke se vide ta dva mikrofona-jedan je odmah ispod lezista kamere iznad tastature a drugi sa zadnje strane telefona na istom mestu!!!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 07. Nov 2007. 00:41
Pozdrav
Imam k510i. Pre neki dan je odjednom poludeo. Kada ga upalim ekran se pali gasi ali nema nista na njemu nego je beo kada je upaljen i ne mogu da ga ugasim nego moram da izvadim bateriju. Takodje ne reaguje ni ako ga prikacim na usb. Da li je neko imao mozda slicnih iskustava, sta mislite da mu se
desilo?
Unapred hvala
Imam k510i. Pre neki dan je odjednom poludeo. Kada ga upalim ekran se pali gasi ali nema nista na njemu nego je beo kada je upaljen i ne mogu da ga ugasim nego moram da izvadim bateriju. Takodje ne reaguje ni ako ga prikacim na usb. Da li je neko imao mozda slicnih iskustava, sta mislite da mu se
desilo?
Unapred hvala
Kad se nazove neki broj, zvuk u slusalici je kod mene daleko tisi nego kod drugog k750 (oba pojacana na max). Jel bi se zvuk u slusalici pojacao ako bi se stavio softwer od w800, i koliko kosta to stavljanje softvera?
I jos jedna stvar; Dugme za kameru slabo reaguje (potrebno je konjski stisnuti da bi se slikalo), pa koliko kosta popravka dugmeta za kameru?
I jos jedna stvar; Dugme za kameru slabo reaguje (potrebno je konjski stisnuti da bi se slikalo), pa koliko kosta popravka dugmeta za kameru?
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Da li bi neko znao da mi kaze ko i po kojoj ceni ima za prodaju flet kabl za samsung E330 i samsung E700?
Ako se neko od vas bavi opravkom i ima taj deo a voljan je da ga proda,neka mi posalje ponudu na :
mikelly@eunet.yu
PS.Moze i u kompletu s ekranima.
Ako se neko od vas bavi opravkom i ima taj deo a voljan je da ga proda,neka mi posalje ponudu na :
mikelly@eunet.yu
PS.Moze i u kompletu s ekranima.
Ljudi ,dali neko zna neki posten a dobar servis u Beogradu(postoji li uopste neki zvanicni servis Nokie-ako neko zna adresu takvog servisa neka posalje na PP),posto mi se n70 kvari po drugi put za 3 meseca(istekla mu garancija pre dva meseca).Kvar je isti,nema mrezu(ne moze da se telefonira),kao crko mu hibrid.Gde god sam pitala(razni servisi )cene popravke krecu se od 20 do 35 evra. Mozda neko zna koji "secret codes" trebam da ukucam da bi videla dali su mi u prvoj opravci stvarno ugradili novi hibrid kako kazu.Sada mi n70 sluzi kao mp3 plejer,a jedva sam skupula novac za taj telefon.Dali neko moze da mi pomogne da mi posalje adresu nekog postenog servisa.