Ok, promenio sam ime direktorijumu DATA u DATA2, iskopirao sam Contacts.db na E, uradio *#7370#.
E sad je pitanje kako da vratim Contacts nazad kad mi ne dozvoljava da ponovo menjam ime ????
Kako da vratim Phonebook ??
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ptomic, koji mob beše, 6600? Dešava se da ne može da se reimenuje folder data, ali pomogne restart uz olovčicu (safe boot). Na 7610 ne može nikako, uvek je nešto u upotrebi i folder je zaključan. Ako je neko od vlasnika 7610 to uspeo, voleo bih da čujem trik. No, ima par programa koji uredno rade export-import, i slike i datume rođenja, sve se vrati kako je bilo, tako da i nema neke svrhe više raditi rename. 

● PRAVILA FORUMA ●
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
Miskoni, koji programi su u pitanju? I ja bih na 6600 hteo da uradim taj SoftFormat, ali s obzirom da imam jedno 200Kb u kontaktima, ne bih bas da ih zagubim...
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nabacio sam na
http://groups.yahoo.com/group/ludakova_ ... na_adresa/
u delu Files > Menadžeri > Smart VCard i Contacts Manager
Smart VCard provereno radi, iskopiraj još iz Data foldera ako ti treba za čuvanje:
Calendar
Bookmarks.db
Notepad.dat
MMS_Settings.dat
SMS_Settings.dat
Eksportuj imenik na MMC (pa prebaci na komp za svaki slučaj), uradi format, (re)intaliraj Smart VCard i importuj imenik, iskopiraš ostale fajlove nazad i voila!
http://groups.yahoo.com/group/ludakova_ ... na_adresa/
u delu Files > Menadžeri > Smart VCard i Contacts Manager
Smart VCard provereno radi, iskopiraj još iz Data foldera ako ti treba za čuvanje:
Calendar
Bookmarks.db
Notepad.dat
MMS_Settings.dat
SMS_Settings.dat
Eksportuj imenik na MMC (pa prebaci na komp za svaki slučaj), uradi format, (re)intaliraj Smart VCard i importuj imenik, iskopiraš ostale fajlove nazad i voila!

● PRAVILA FORUMA ●