Pozdrav svima i imam trojbu, nude mi se n70 ( 1000 kn), 6120 ( 1400 kn) i p990i ( 1300 kn), i ja bih nekak najprije uzeo 6120 ali mi se i p990i svidio ovih par zadnjih dana sto sam cito o njemu, jel moze neko ko je imao iskustva s doticnim modelima da mi kaze kakvi su i prenosti i mane u odnosu na ostale!? Puno hvala na pomoci!!
Definitivno P990 ako mozes da progutash malo vece gabarite ali je super kad skinesh vratanca...ako se kojim slucajem pribojavash touchscreen(mislim ostecenja jer ipak ces morati malo da pazish gde ga drzish )
dakle
1.P990 velika upotrebljivost plus najbolja kamera od trojke i najbolji ekran + WiFi
2.N70 nemam pojma al je ekran zastareo(mislim da je isti ko na 6630) stvarno nemam pojma o nokiji ali znam da je N70 jako popularan i hvaljen
3.6120 veliko zracenje fona...dakle boli glava(stvarno ozbiljno pricam)
Ja bi cak mozda isao na N70 ali zavisi od tvojih potreba...ne ne ipak P990
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Ivsa, pa preracunato u cistu ekonomiju p990 ispada najisplativiji,jer je samo 300kn skuplji od matorog (ali i dalje odlicnog) n70,a cak 100kn jeftiniji od novijeg 6120 (s60 nize srednje klase)....
Po meni p990 jede ovu dvojicu za dorucak,ako ne i za uzinu:
N70 je kao sto sam i rekao vreme pregazilo,po meni jedino ga vadi sto je 8.1 symbian i sto ima veliki ram...
6120 noviji,odlican porcesor....
p990 mislim sta vise reci nego da je to SE p serija....(uiq,ts,wi-fi.........predugacak spisak)
Ivsa, ma ne casi casa vec uzimaj taj p990, sad sam malo cackao po vasoj berzi, pa sam upucen u kunske iznose, to je ispod 200 evra, sto je vrlo povoljno, a prednosti tog telefona nad konkurencijom su vise nego ocigledne.
Eto dovoljno je da kazem da taj telefon ima wifi, pa da oduva konkurenciju, a ostalo veliki displej, touch screen, da ne spominjem.
Zaobidji n70 previse je plastican a maska je katastrofa kvalitet, to sam cuo ranije, a kada sam se licno uvjerio nisam mogao da vjerujem da je to nokija dozvolila sebi.
Jedina svjetla tacka na 6120 je taj novi i brzi procesor, ali na ovakvom disleju mala vajda, a drugo i on je suvise plastican, nokija je i tu stedjela.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Zavisno sta zelis od telefona.Generalno,po funkcijama najbolji je P-990(ako mozes da istrpis tu velicinu i tezinu telefona).6120 je najnoviji i najbrzi ali najmanjeg ekrana i jeftino odradjen dok je n-70 izuzetno popularan,ima izuzetan odnos cena-kvalitet i ogroman broj dostupnih,besplatnih aplikacija.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.