Koliko imate kartica?
Ja trenutno imam jednu jedinu prepaid karticu telenor (mobiklik
), od 2002 sam koristio 064 prepaid pa sve do 2005 kad mi je ukraden telefon, sadasnja 063 kartica mi je tad bila rezervna, od 2005 je unapredjena u primarni (i jedini) broj, i nemam nameru da kupujem jos brojeva, jer mi ne trebaju, ovaj broj zadovoljava sve potrebe 

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Eh imam ja par kartica al' smao su dve aktivne jednu sam dobio na koriscenje (sluzbeno) a druga je pripejd koju koristim samo i iskljucivo u romingu mada obzirom da mi je ista (inace 063) verovatno istekla posto ove godine nisam isao u inozemstvo izgleda da nemam trenutno nijednu (ova sluzbena naravno nije moja samo je koristim) 

Primarni broj - Telenor POSTPAID, Prenesi 250
Sekundarni - blizanac broj - Telenor prepaid, TP Jedna cena i TD "Omiljeni broj"
Imam i jedan onaj VIP-ov, ni sam ne znam što sam ga uzeo, al' zgodno dođe za neka maltretiranja, povremeno ... kad ispucam kredit na njemu, verovatno ću ga zabataliti ... Isto tako imam i jedan MT:S, on mi služi da zovem 789 kad imam nešto da ih pitam ...
Sekundarni - blizanac broj - Telenor prepaid, TP Jedna cena i TD "Omiljeni broj"

Imam i jedan onaj VIP-ov, ni sam ne znam što sam ga uzeo, al' zgodno dođe za neka maltretiranja, povremeno ... kad ispucam kredit na njemu, verovatno ću ga zabataliti ... Isto tako imam i jedan MT:S, on mi služi da zovem 789 kad imam nešto da ih pitam ...

Samsung Omnia HD 8GB
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ja imam tri kartice:
1. mt:s prepaid, glavna - najvise je koristim 064*666***(imam tri setice u broju, djavoli znak)
2. telenor prepaid, ona je pre bila glavna al kad je dosla mt:s sad skuplja prasinu, ubacim je mozda jedanput u 6 meseci cisto da dopunim dopunu da je nebi ugasili
3. T-mobile, ovu karticu sam nasao u skoli i kako sam ja ustanovio to je neka postpaid kartica.
1. mt:s prepaid, glavna - najvise je koristim 064*666***(imam tri setice u broju, djavoli znak)
2. telenor prepaid, ona je pre bila glavna al kad je dosla mt:s sad skuplja prasinu, ubacim je mozda jedanput u 6 meseci cisto da dopunim dopunu da je nebi ugasili
3. T-mobile, ovu karticu sam nasao u skoli i kako sam ja ustanovio to je neka postpaid kartica.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- detelinara
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 05. Okt 2007. 06:53
imam jedan primarni 064 postpaid broj koji koristim vec skoro 4 god.
Jos malo pa ce mi isteci ugovor sa njima i verovatno menjam operatera na postpaid posto mi je povoljniji vip ( inace retko pricam ispod 1min )
Osim ovog postpeida uzeo sam jos u avgustu 5 kartica 064 prepaid koji su u promociji 12 meseci 50din krede i 20sms
One mi se same dopunjavalju 1 od njih koristim za gprs , a dve kartice od njih sam dounio sa 1000 dinh kredita tako da na dve kartice imam bonus svaki mesec 100din i 50sms
Osim ovih kartica imam 1 karticu vip koju sam medju prvima uzeo dobio sam gratios 1000din krede, ona mi je secundarna posto svaka dopuna vredi duplo i nju koristim najcesce kad sa nekim treba da pricam 2-3 ili 5 min ili kada nekoga zovem van 064 mreze posto sam na postpeidu na bel tarifi tako da 80& razgovora mogu da koristim samo za 064.
Odsada medjutim necu imati taj problem kada promenim operatera i izaberem vip postpeid pa cu moci da razgovaram u bilo kojoj mrezi , imacu vise besplatnih minuta i poruka,....
A 5 mts kartica? Neka se samo dopunjuju same od sebe......
potrosice se i one kada dodju crni dani
Jos malo pa ce mi isteci ugovor sa njima i verovatno menjam operatera na postpaid posto mi je povoljniji vip ( inace retko pricam ispod 1min )
Osim ovog postpeida uzeo sam jos u avgustu 5 kartica 064 prepaid koji su u promociji 12 meseci 50din krede i 20sms
One mi se same dopunjavalju 1 od njih koristim za gprs , a dve kartice od njih sam dounio sa 1000 dinh kredita tako da na dve kartice imam bonus svaki mesec 100din i 50sms
Osim ovih kartica imam 1 karticu vip koju sam medju prvima uzeo dobio sam gratios 1000din krede, ona mi je secundarna posto svaka dopuna vredi duplo i nju koristim najcesce kad sa nekim treba da pricam 2-3 ili 5 min ili kada nekoga zovem van 064 mreze posto sam na postpeidu na bel tarifi tako da 80& razgovora mogu da koristim samo za 064.
Odsada medjutim necu imati taj problem kada promenim operatera i izaberem vip postpeid pa cu moci da razgovaram u bilo kojoj mrezi , imacu vise besplatnih minuta i poruka,....
A 5 mts kartica? Neka se samo dopunjuju same od sebe......
potrosice se i one kada dodju crni dani

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520