kupiti ili nekupiti, pitanje je sada ??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
KošuTa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 22. Jan 2005. 15:17
Kontakt:

kupiti ili nekupiti, pitanje je sada ??

Post od KošuTa »

hteo sam da kupim se z1010 ali posle citanja vasih komentara sam u dilemi mozete li mi odgovoriti krajnje da li da kupim ili nekupim se 1010 ako je odgovor ne onda predlozite nesto slicno za iste pare
Have no fere, KosuTa is here

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Imam z1010 u prodavnici i slabo se prodaje, ponajviše zbog dimenzija, telefon je većini ljudi neprihvatljivo velik, ali što se tiče funkcija, tu je sasvim dobar (dobar displej, proširiva memorija, video...)

Ipak ja bih ti preporučio neki drugi model kao recimo n6600, sa tim da je to symbian telefon, takođe većih dimenzija, ali bolji i pozdaniji telefon, tu je još i SE k700 po meni izvrstan, eventualno n6230 izvrsna je ali su joj displej, jačina melodije i maska prilično slabi.

Što se tiče drugih proizvođača ne preporučujem ništa :|

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa pazi ako ti ne smetaju dimenzije onda je z1010 idealno resenje za 200 eura neces naci bolji tel koji je 3G! Slazem se sa miljexom za ostalo! Ali ja bih ti preporucio da uzmes z1010! Jedine mane su mu dimenzije i povremeno ispadanje iz mreze ali to se resava sa novim fw! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

aleksandar0475
Banned
Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:21

Post od aleksandar0475 »

Miljex je delimicno u pravu,

ja sam korisnik Z1010 vec godinu dana i muku mucim da objasnim ljudima da je u pitanju izuzetan telefon,ali napominjem da je kupljen ovde u Svedskoj,cist bez mreznog koda.Telefon ne dozvoljava odkodiravanje niti "kacenje"na racunar bilo koje vrste osim USB.NI JEDAN JEDINI PUT MI nije ispao iz mreze.
Da ne bih duzio,ne preporucujem ti da ga kupis ovde jer sam siguran da je svaki odkodiran,a kod njega to ostavlja ozbiljne posledice.Ako se odlucis,ja ti mogu pomoci da nabavis jedan,naravno cist,ali veruj mi da nije 200 eur nego znatno vise,Ovde je taj telefon 400 eur.

NOkia 6600 je odlican telefon sa ocajnom autonomijom,koji takodje ima bugove,osebno ako je imao bliski susret sa racunarskim"programom" za otkljucavanje.
Nokia 6230 je po funkcijama odlican,ali po velicini ekrana i po samom izgledu pomalo neozbiljan.

Popzdrav Aco :o

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

To je to, ludi su u pravu za svaku riječ koju su npisali, objektivno, iskreno i pametno

SVAKA ČAST :wink:

KošuTa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 22. Jan 2005. 15:17
Kontakt:

Post od KošuTa »

e sada ste mi malo pomogli, nesmeta mi njegova velicina samo me malo brine to ispadanje iz mreze, dali sa ovim uslovima predlazete taj telefon meni ili ne, dali je to ispadanje iz mreze cesto?! ako nije nece mi smetati jer mi se telefon jako dopao pogotovu zbog funkcija
Have no fere, KosuTa is here

Slay
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 16:59

Post od Slay »

Samo pricate o tome sta bi bilo kad bi bilo, i kako je dobro kupiti telefon na izlazu iz fabrike. Kako smo to utvrdili moze li neko da kaze nama koji nismo experti GDE u zemlji Srbiji da kupimo ovaj tel a da ne bude potpuni softverski krs? Hvala unapred

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

koliko sam ja imao iskustva sa 1010, svi su radili kako treba. Radi se o aparatima sa mreže 3. Malo su nestabilnniji softverski, ali ja bih se uvek pre odlučio za 101 nego neki K700 i sl, što ne važi i za 6230, jer mi ta nokia imponuje zbog dizajna.

aleksandar0475, predpostavljam da ti je crveno sivi tinejdžerski telefon daleko ozbiljniji od crnog poslovnog... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Slay
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 16:59

Post od Slay »

Konacno pravi odgovor - koje telefone treba izbegavati. Ludak hvala ti ko bratu, odo da kupim telefon.

aleksandar0475
Banned
Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:21

Post od aleksandar0475 »

Pozdrav svima,

Drago mi je da smo se konacno razumeli...nikome ne savetujem da kupi Z1010 ovde osim ako nije 100 posto siguran da je telefon cist.Shvatite ljudi da ga koristim i da je izuzetan...pa valjda bih ga sto puta promenio do sada.
Odlicno mi radi i na nasim mrezama,ali nije imao nikakav kontakt sa nasim majstorima.Narucite od prijatelja ili rodjaka da vam ga donesu od napolje cistog,nezakljucanog i stvar ce biti u redu.Drugacije cirkus i bacanje para.

Pozdrav lepoj Kosuti
:lol:

Odgovori