Dali da menjam 5700 i opet uzmem p990

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
krokodada
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 08. Sep 2007. 14:15

Dali da menjam 5700 i opet uzmem p990

Post od krokodada »

Interesuje me sta vi mislita,znam prednosti i mane jednog i drugog telefona,cisto zelim sta bi vi uradili,a da cenite recimo kvalitetan prikaz displeja(to ne povlaci i automatski dimenzije ekrana) i operativni sistem,znaci simbian?Hvala

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja bih menjao u svakom slučaju .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Iskren da budem ja bih licno menjao,jeste da bas ne gotivim p990 ali u ovom slucaju u odnosu na 5700 bih menjao bez razmisljanja.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Zbog cega bi se vracao necemu sto i nije bas napravljeno onako kako je ocekivano (iako su neke boljke otklonjene) !? Ne shvatam zasto bi se OPET vratio na P990 osim ako ti nije toliko prirastao srcu :roll: Ako mene pitas,ja ne bih niposto menjao... :uhuh: :uhuh: :uhuh:

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

krokodada, 5700 ima ekstra ekran,mnogo je bolji fon za muziku,mnogo brzi procesor od p990,mnogo vise korisnickih aplikacija imas za 5700.Jedino ako ti treba Wifi onda je p990 bolje resenje.
Ne menjaj 8)
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

nseries, :lol: a veci ekran, a kverty tastatura, a TS, a super baterija, to nemoj pominjati, samo ti forsiraj nokiju... I, nije MNOGO bolji za muziku, jer i p990 ima odlican izlaz za slusalice... :uhuh:
iPhone + CX300

krokodada
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krokodada »

Ja vam se svima izvinjavam,danas sam definitivno odlucio i kupio N95 naravno nov.Jbg kako gore neko rece da se nevracam na staro pa opet posle da kukam,sto se tice n95 nervirame baterija za ostalo sam zaprepascen u pozitivnom smislu

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nseries »

krokodada, bravo majstore! Pametno resenje,kad vec imas love sto ne bi uzeo najbolji fon na svetu :wink: Jeste da je baterija mali problem ali naspram funkcija koje nudi to je sitnica.
Cestitam na izboru 8)

krokodada
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krokodada »

Hvala nseries,vidi pa i nisam imao para,od prodatog telefona sam imao 230 i ostalo sam pozajmio(vracam do proleca) :D E sad mozda nije mesto,znam da ima i teme o tome ali razumite me imam dial up i nemogu po neznam koliko ponekad da otvorim stranu.Zato nemogu da citam o n95 pa cu napraviti izuzetak i pitati ovde(ako se mod neljuti),dva pitanja,sta donosi od poboljsanja zadnji softver na n95 za razliku od predzanjeg koji ja imam(ima i stariji) i pise mi Made in Nokia? :?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

nseries napisao:kad vec imas love sto ne bi uzeo najbolji fon na svetu
:lol: Ovo necu ni da komentarisem... :lol:
iPhone + CX300

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Cestitam sa zeljom da te lepo sluzi.Ne postoji telefon bez neke mane pa baterija nije neki problem za takav telefon.Lepo je imati nesto najbolje sto je do sada napravljeno u industrji mobilne telefonije.Iskrene cestitke.
LG G2 Black,16GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

nseries, po cemu je tebi n95 najbolji telefon na svetu? to sto se on reklamira na televiziji i sto mu je cena 500-600 evra nemora da znaci da je to najbolji telefon.
krokodada sto se mene tice trebao si se vratiti na p990(neznam ni sto si ga menjao), telefon je odlican, i da si uzeo njega sad nebi morao da vracas pare :D .
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

krokodada
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krokodada »

Hvala na cestitkama hehe pa i ja imam duznike,ali veruj ja sam imao p990 pa to covece nemoze da pridje iskreno n95,a neutralan sam znaci nisam pristalica S.E. niti Nokie

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nseries »

kljun, procitaj kompletnu specifikaciju nokie n95 i ako si u mogucnosti da ga testiras malo ne bi skodilo a ako ti onda nije jasno zasto je n95 najbolji telefon na svetu onda nemamo o cemu da pricamo :dry:
p.s. da si pazljivo citao nigde nisam napisao da je razlog to sto se on svuda reklamira zato nemoj izvlaciti iz konteksta ono sto nisam napisao :dry:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

nseries, kakav crni najbolji telefon, ovo samo govori o tvom (ne)znanju... Pa nije najbolji ni na nasem trzistu(losiji od e90), a da ne pominjem japan gde telefoni vec mere koliko ti smrdi zadah, i jos milion drugih stvari(da ne spominjem gps kada su uveli, i jos mnoge funkcije za koje mi i ne znamo)... Pa oni su pre dve godine imali sigurno telefon napredniji od n95... A neka firma sa Tajlanda je 2004. imala telefon sa ekranom 640x480, sa kamerom od 3mp, 3x optickim zumom, i videom rezolucije 640x480, 30fps, a telefon nije bio veci od 100mm... A TO JE BILO 2004-TE, zamisli sta sada ima taj proizvodjac...

Znaci, da si rekao na nasem trzistu, opet ne bi bio u pravu, a ovako si promasio.... :lol:
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Cekajte ljudi ako cemo iskreno n95 je jedan od boljih telefona trenutno na trzistu,mislim zaista sto se tice funkcija stvarno respect,e sada sto je kvalitet izrade malo losiji i baterija ne bas jaka to je drugo i te mane jednostavno stoje,ali inace telefon je odlicna multimedijalma masina i bice dok ne dodje w960,bar za mene.krokodada, Cestitam i uzivaj i ja da imam novca bih ga uzeo sto da ne. :wink:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nije samo nase misljenje pojedinaca sa foruma da je N-95 do sada najbolji telefon koji postoji na trzistu vec i misljenje mnogih strucnjaka u specializovanim casopisima o mobinoj telefoniji.(naravno,ko cita komentare iz casopisa,videce sta se pise o ovom mobinom telefonu a svakom telefonu se moze naci mana pa tako i za n-95 a bice i za w960).Ko mrzi neki telefon i ne moze da ga kupi uvek ce naci neku manu i razlog da ga ocrni.Mozda vanzemaljci prave bolje telefone nego mi to neznamo.
LG G2 Black,16GB

krokodada
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krokodada »

Ma razumem ja i strast prema jednoj ili drugoj firmi,ali ljudi pa i ta w960 kad izadje opet kad pogledate imace manje mogucnosti nego ova nokia,znaci be samo gps,nego od programa do ekrana.Eto procitaj te specifikaciju to je to.E jos ce i da kosta duplo vise od n95,dobro malo preterujem ali dosta vise.A znajuci bagove njihove ,tj S.E. onda :uhuh: I jos nesto ja sam imao P990i to znate imao sam predzadnji softver,pazi kad alarm neradi kad iskljuci fon,a ocoravim pri dnevnoj svetlosti kad hocu da vidim ko me zove.

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

AnGeL oF LoVe napisao:...a svakom telefonu se moze naci mana pa tako i za n-95 a bice i za w960).
Upravo tako i to je neminovno,jedno su zelje a drugo stvarnost.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

krokodada, w960 ce jako jako brzo kostati manje od n95...

Inace, danas sam koristio n95, sta znam... Ekstra funkcije, ali baterija nema sanse da izdrzi jedan dan, a kvalitet izrade katastrofa... Znaci toliko se pomera gorni deo da to nije normalno...

Sto se tice ekrana, prijatno sam iznenadjen... Sto se tice kamere, prilicno neprijatno iznenadjenje, slike nisu nista posebno (u zatvorenom prostoru). Video nisam koristio, ali je sigurno dobar...

AnGeL oF LoVe, ajde nemoj pametovati, jel lepo covek rekao da je najbolji na svetu!!! E pa nije najbolji, svidelo se to tebi ili ne! I, nije problem u tome da li mogu da ga kupim, i bugati veyron mi je super, a ne mogu da ga uzmem...

Ali, ajde da se i progleda kroz prste za kvalitet, da baterija ne moze da izdrzi jedan dan :uhuh:

I, da, muzika je krajnje ocajna, doduse, mozda mi je n91 podigao zahteve, ali svakako je smesno porediti n95 i bilo koji w telefon i n91...
iPhone + CX300

Odgovori