ovo mi je veoma bitno, nije da je telefon spor, ali bih voleo da ga jos malo ubrazam. znaci sve, od aplikacija, nacina, pa cak i rucno ako treba
Nokia 6120
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Phantom Lord
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Procesor ne moze da se ubrza,a i da moze to bi bilo neekonomicno,jer dobio bi ubrzanje od nekih 10-15%,a drasticno smanjio autonomiju baterije.
Noviji nokia s60 telefoni su prilicno brzi ako se uzme u obzir operativni sistem,nema razloga za overklokom

PS.Jedina dva telefona na kojima je moguce overklokovati procesor su nokia ngage i siemens sx1 (naravno mislim na symbian,ne uzimam u obzir windows)

Noviji nokia s60 telefoni su prilicno brzi ako se uzme u obzir operativni sistem,nema razloga za overklokom
PS.Jedina dva telefona na kojima je moguce overklokovati procesor su nokia ngage i siemens sx1 (naravno mislim na symbian,ne uzimam u obzir windows)
Danas sam kupio 6120 i utisci su odlicni. Zaista je fon super za male pare, jedino sam se totalno razocarao u kvalitet zvuka u slusalicama, koji je mnogo tih. Na moj bivsi E50 culo se mnogo kvalitetnije i jace. Basa gotovo i da nema a kad bih pojacao do kraja doslo bi do blage distorzije.
Slusalice su hs-47 made in China.
Mene interesuje da li je neko imao problema sa pokretanjem .sisx igrica? Instalirane aplikacije i java igre pokrece bez problema,dok .sisx igre kad god pokusam da ih pokrenem "zaglupi" se i izbaci me u meni. Sumnjam u to sto mozda nemam memorijsku karticu..

Slusalice su hs-47 made in China.
Mene interesuje da li je neko imao problema sa pokretanjem .sisx igrica? Instalirane aplikacije i java igre pokrece bez problema,dok .sisx igre kad god pokusam da ih pokrenem "zaglupi" se i izbaci me u meni. Sumnjam u to sto mozda nemam memorijsku karticu..
skyforce radi najnormalnije, skyforce reloaded prvi put pukne, ali iz drugog se učitava i radi ok. probaj tu foru sa nekoliko uzastopnih pokušaja, krally isto proradi iz 2-3 puta. symbian radi ko na štakama, malo hoće, malo neće. a i nemaš baš mnogo sisx igara. meni je najgore to što neke aplikacije koje imaju autostart funkciju posle izvesnog vremena izgube autostart bez ikakvog povoda. recimo Auto Profiles 2.0 je izgubio sam od sebe autostart, pa posle paljenja telefona sada moram da uđem/izađem iz programa da bi radio.

- kljun
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
 - Kontakt:

Steca tacno tako postoji i u beloj boji i izgleda ovako:

a za cenu neznam, ne bi trebalo da odstupa puno od cene crnog modela.

a za cenu neznam, ne bi trebalo da odstupa puno od cene crnog modela.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						- DukeofSerbia
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
 - :: ZTE V987

Pozdrav svima.  

Kupio sam dotičnu Nokiju preko mt:s-a. Telefon nije zaključan, i objavio sam mini test 6120 Classic na dva domaća foruma. Ako ima zainteresovanih, mogu i ovde na forumu u ovoj temi, pa nek svako presudi na osnovu iznetog koliko je dobar.
Moj zaključak:
Pozitivno
+ fantastičan ekran, na direktnom suncu se vidi bez problema
+ izuzetno je brz (sve otvara momentalno)
+ novi Simbian 9.2 radi stabilno kao kamen
+ dobar zvuk preko slušalica (za nemuzički telefon)
+ ima FM radio
+ tastatura je odlična za kucanje
+ pad je vrlo dobar
+ brzo se puni baterija uz mali punjač (~70 minuta kad je potpuno prazna)
Negativno
- zadnja strana je magnet za otiske prstiju (ali se lako briše)
- video je morao biti nešto bolji
- c dugme je malo nezgodno za pristiskanje
- vratanca od microSD kartice se teško otvaraju
- ubaciti microSD katicu u slot je pravo mučenje
- blic ne može da radi kao lampica

Kupio sam dotičnu Nokiju preko mt:s-a. Telefon nije zaključan, i objavio sam mini test 6120 Classic na dva domaća foruma. Ako ima zainteresovanih, mogu i ovde na forumu u ovoj temi, pa nek svako presudi na osnovu iznetog koliko je dobar.
Moj zaključak:
Pozitivno
+ fantastičan ekran, na direktnom suncu se vidi bez problema
+ izuzetno je brz (sve otvara momentalno)
+ novi Simbian 9.2 radi stabilno kao kamen
+ dobar zvuk preko slušalica (za nemuzički telefon)
+ ima FM radio
+ tastatura je odlična za kucanje
+ pad je vrlo dobar
+ brzo se puni baterija uz mali punjač (~70 minuta kad je potpuno prazna)
Negativno
- zadnja strana je magnet za otiske prstiju (ali se lako briše)
- video je morao biti nešto bolji
- c dugme je malo nezgodno za pristiskanje
- vratanca od microSD kartice se teško otvaraju
- ubaciti microSD katicu u slot je pravo mučenje
- blic ne može da radi kao lampica
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB