zvucnici za n73
zvucnici za n73
ako mi mozete reci da li postoje mini zvucnici za n73 i ako postoje kolika im je cena u beogradu ili novom sadu
Pa jovan1994 ima 13 god, osim ako ova cifra u niku nije godina velike mature
Ono što ti treba (a nije samo za n73) je
MD-3
MD-4
a sve to i sam otkriješ ovde. Uzmeš lepo telefon i vrtiš radnje...Cene u EU su oko 60e za MD-3 i oko duplo manje za MD-4. Onda javiš cenu ovde ili kupiš i daš utiske (mada, "skoro" 2W power...)

Ono što ti treba (a nije samo za n73) je
MD-3

MD-4

a sve to i sam otkriješ ovde. Uzmeš lepo telefon i vrtiš radnje...Cene u EU su oko 60e za MD-3 i oko duplo manje za MD-4. Onda javiš cenu ovde ili kupiš i daš utiske (mada, "skoro" 2W power...)

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
60 evra?!?!?!?
Sve je to lepo, ali znaš kakav Harman/Kardon može da se uzme za te pare?
Ja imam jedan firmin komplet na kompu, i ljudi kad vide kažu da da sam im pustio na slepo, nema šanse da bi rekli da su kompjuterski zvučnjaci. Koss je svojevremeno imao ovakve varijante za komp jako dobrih karakteristika, čak i sa baterijama (nosili nekada na exkurzije), a za jaaako slične pare. Prema tome ovo je dranje. Jedino je dizajn prva liga.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09
Ja sam uzeo yamaha Cube (cita se: kjub). Velicine oko 10x10x10 izgleda kao kocka i ima sa leve i desne strane po zvucnik snage 4w, i mnogo su dobri, jes da su na adapter ne moze na baterije ali zato odvaljuje koliko su jaki, o kvalitetu zvuka necu ni da pricam.... platio sam ih oko 80e i mogu vam reci da vredi! jovan1994, gde si ih kupio i da li mozda pise kolika im je snaga?
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!