Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Volverine ja neznam kako da ti pomognem, ali sledeci put kad budes radio backup na komp. uradi to preko Nokia PC Suite, imas poseban program za Backup.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- apu
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07
da li je neko na N70 imao situaciju da je zvuk u slushalici tishi nego shto bi trebao da bude(iako je naravon pojachan do kraja)??? Ubedjen sam da je ranije bilo glasnije... Kontam da se otvor zaprljao od dzepa ili sl. ali ne mogu da provalim kako se skida maska. Music Edition je u pitanju, preko telekoma kupljen. Da li bi upgrade s/w-a pomogao??
Verzija trenutna je 5.0705.3.0.1
PLZ help pipl
P.S. ako vetj ima tema sa ovim problemom unapred sorry ali vetj dva dana trazim i nisam uspeo da nadjem nishta slichno.
Unapred zahvalan
apu
Verzija trenutna je 5.0705.3.0.1
PLZ help pipl
P.S. ako vetj ima tema sa ovim problemom unapred sorry ali vetj dva dana trazim i nisam uspeo da nadjem nishta slichno.
Unapred zahvalan
apu
veseli p0z
@pu
@pu
Ako hoces da rastavis telefon odgledaj ovaj clip, sigurno ce ti pomoci http://www.youtube.com/watch?v=2BkaYtsi3J4 

Ljudi pozdrav sa moje strane,ovo mi je prvo javljanje,ali nema veze bice ih dosta... Interesuje me da li bi mogli da mi preporucite koju RS MMC DV karticu da uzmem za N70-navedite mi marku i model,i takodje me interesuje da li neko ima iskustva ili zna da li bi i kako sljakale MMC Mobile kartice,prvenstveno me interesuje Transcend MMC Mobile koju povoljno mogu da nabavim. Unapred hvala na odgovorima.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Fox, pogledaj ovaj post viewtopic.php?p=112367&highlight=#112367
O ovome je bilo dosta price, potrazi sledeci put
O ovome je bilo dosta price, potrazi sledeci put

Posto mi je crko punjac na N70, tj. nekad puni nekad nece,a kad je radio punio je bateriju preko 4 sata do kraja. Inace adapter je ACP-12E ne verujem da je originalni posto sam dobio i neki adapter valjda CA-44 da bi mogao uopste da ga ubodem.
E sad ono sto me interesuje je koja je oznaka originalnog punjaca za N70 i koliko je normalno vreme za koje se baterija napuni od nule do kraja.
Druga stvar je da li utice na telefon tj. zivotni vek same baterije ako punim telefon neadekvatnim punjacem. Jer fizicki pomocu ovog adaptera CA-44 mogu da koristim bilo koji punjac u koji mogu da ga ubodem. Samo je pitanje da li neodgovarajuci izlazni napon moze da steti? Konkretno imam neki stari ACP-7E koji moze da puni samo je pitanje kao sto rekoh da li steti bateriji?
P.S. Izvinjavam se ako je o ovom vec pisano ali pomocu search-a nisam uspeo da nadjem odgovor.
E sad ono sto me interesuje je koja je oznaka originalnog punjaca za N70 i koliko je normalno vreme za koje se baterija napuni od nule do kraja.
Druga stvar je da li utice na telefon tj. zivotni vek same baterije ako punim telefon neadekvatnim punjacem. Jer fizicki pomocu ovog adaptera CA-44 mogu da koristim bilo koji punjac u koji mogu da ga ubodem. Samo je pitanje da li neodgovarajuci izlazni napon moze da steti? Konkretno imam neki stari ACP-7E koji moze da puni samo je pitanje kao sto rekoh da li steti bateriji?
P.S. Izvinjavam se ako je o ovom vec pisano ali pomocu search-a nisam uspeo da nadjem odgovor.
Born to be wild!!!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Da si tražio našao bi.
Ima i o
ACP-12E
ACP-7E
AC-4E
viewtopic.php?t=6774
Ima još linkova kao taj samo moraš malo i sam da koristiš opciju "Traži"
Ima i o
ACP-12E
ACP-7E
AC-4E
viewtopic.php?t=6774
Ima još linkova kao taj samo moraš malo i sam da koristiš opciju "Traži"
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Hvala na linku, ali nazalost tamo nisam nasao odgovor na moje pitanje a to je da li utice na zivotni vek baterije kao i na sam kapacitet ako se baterija ne puni sa fabricki preporucenim punjacem a to je u ovom slucaju za N70 AC-4E! Naime meni su kao i mnogima drugim dali neadekvatan punjac samo sa adapterom CA-44. Iako Nokia na svom sajtu tvrdi da su sledeci punjaci kompatibilni sa N70:
" This device is intended for use when supplied with power from a DC-4, AC-3, and AC-4 charger, and from an AC-1, ACP-7, ACP-8, ACP-9, ACP-12, LCH-8, LCH-9, or LCH-12 charger when used with the CA-44 charger adapter delivered with your device."
Kod mene je bio slucaj da sam dobio ACP-12E koji dok nije skroz crko punio bateriju em dugo em je baterija trajala mnogo krace (neuporedivo krace) nego kada sam sada napunio sa starim ACP-7E!
I jos jedna stvar sa kojim punjacem od ovih gore kompatibilnih nabrojanih baterija drzi najduze, logicno bi bilo da sa fabrickim AC-4 ali da li je tako?
" This device is intended for use when supplied with power from a DC-4, AC-3, and AC-4 charger, and from an AC-1, ACP-7, ACP-8, ACP-9, ACP-12, LCH-8, LCH-9, or LCH-12 charger when used with the CA-44 charger adapter delivered with your device."
Kod mene je bio slucaj da sam dobio ACP-12E koji dok nije skroz crko punio bateriju em dugo em je baterija trajala mnogo krace (neuporedivo krace) nego kada sam sada napunio sa starim ACP-7E!
I jos jedna stvar sa kojim punjacem od ovih gore kompatibilnih nabrojanih baterija drzi najduze, logicno bi bilo da sa fabrickim AC-4 ali da li je tako?
Born to be wild!!!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 09:58
Caos, imam problem, kupilh sestri juce u radnji ovaj n70...i ni jednu temu nece da instalira..kaze unable installation...security error.. a skidali smo teme sa ok sajtova...i sa burek-a..je l do fona ili do tema?a ni druge programe nije htelo... jedino sto mi je instaliralo je Quickoffice koji skinuh sa nokijinog sajta..ne znam sta mu je...
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Neca_91 nebih se slozio sa tobom, ako pise Expired Sertificate ili Sertificate Error to nemora da znaci da tema nevalja, nego da ta tema nije sertifikovana, i treba je sertifikovati.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Fox pogledaj na pcberzi oglasi sekcija postoji jedan tip koji prodaje kingstona i još dva komada likova/pazi ovaj naziv za prodavce/ koji nude isto kartice ali nisu rekli koja je marka
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!