Koj je najbolji telefon iz N serije?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09
Koj je najbolji telefon iz N serije?
Koj telefon iz N serije ima najbolji dizajn, najbolje preformanse i funkcije? Ja mislim da je to 93i.
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
reaper225, to ti je jako siroko pitanje,neko ce ti reci da je najbolji n93(i) zbog optickog zuma i kamere,neko n95 zbog dizajna i gps,neko n73 zbog univerzalnosti,neko n80 zbog kompaktnih dimenzija i wi-fi,a opet neko n91 zbog svojih muzickih mogucnosti ,jos se mogu provuci i n76 zbog extra extra dizajna ili npr stari dobri n70 zbog velikog ram-a i jako velikog izbora aplikacija!!!
Eto vidis da je skoro ispalo da su svi najbolji....
Sve zavisi od specificnih potreba korisnika(kupca)
Eto vidis da je skoro ispalo da su svi najbolji....

Sve zavisi od specificnih potreba korisnika(kupca)
D500&E71
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
reaper225, Po meni trenutno ni jedan nema sto si ti nabrojao,svi se u necemu isticu ali opet neki da je bas obdaren sa svim,jok.Kada se to desi nece nam vise biti zanimljivo.
A ako bih bas trebao da biram najblizi bi mi bio N95 8GB, na papiru.

A ako bih bas trebao da biram najblizi bi mi bio N95 8GB, na papiru.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Po meni najbolji telefon iz N serije nije ni N95 ni N93i, vec N81 8GB, jeste da ovaj model jos uvek nije u prodaji. a kao drugo mesto stavio bih N95.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Potpuno si upravu shta ce telefonu 5 MPx kamera, za GPS uredu to treba i nikad telefon nece napraviti bolju kameru od fotoaparata, mada nokia nebi bila nokia da ne izbaci josh jedan furiozan model, a to je N98 telefon sa 7,1 Mpx kamerom itd...z0ki napisao:n76 je najbolji po meni i ujedno najlepsii... i ima sasvim zadovoljavajuce funkcije... ne vidim potrebe da telefon ima 5 MPx, za to sluze digitalni fotoaparati![]()
![]()
Kojoks, da, da, nokia n98
Sigurno, zar nisi cuo i za n996 special edicion??? ima kameru og 1 kilogram pixele, i kosta metar eura... Nisam siguran, ali se negde pominje da je ekran rezolucije 1000 dinara, sto uveliko nadmasuje sve danasnje telefone... Takodje, neki se kunu da blic na njoj ima 15 sekundi dometa u daljinu, sto ni jedan xenon nema... Ali, najace od svega je to sto se baterija dopunjuje na svetlosnu energiju, i puna je ako bude na svetlu litar sekundi, tada je savrsena za upotrebu...

iPhone + CX300
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Pa ja nisam pomenuo da je nokia vec izbachena, a evo ovde mozete videti sliku telefona i najave za isti.http://www.mobinice.com/phones/Nokia/N98 Zato spayker ne morash da lupetash po forumu kao malo dete.