cekao sam nekog tehnicara i za to
  cekao sam nekog tehnicara i za to   tacno
  tacno  bat. lampa sa 5 LED
 bat. lampa sa 5 LED                                                                             

Eh , ne znam stvarno koliko mora covek para da ima , pa da uzme ovo . Ali sto izgleda , boli glava . Dizajn je ludilo .
  Eh , ne znam stvarno koliko mora covek para da ima , pa da uzme ovo . Ali sto izgleda , boli glava . Dizajn je ludilo .Kod: Obeleži sve
http://img142.imageshack.us/img142/6733/nebonaautoputuxg4.jpg

? kolko se ja nevaram to bi trebalo da bude Siemens MC60, usput ako je to tvoj telefon mogao bi da stavis neke slike slikane njime.
 ? kolko se ja nevaram to bi trebalo da bude Siemens MC60, usput ako je to tvoj telefon mogao bi da stavis neke slike slikane njime.

Postoji, star je skoro 4 godine i jos uvek me odlicno sluzi.Ispao mi jedno 50 puta, ovu masku sam farbao sa crnim markerom nekoliko puta
  Postoji, star je skoro 4 godine i jos uvek me odlicno sluzi.Ispao mi jedno 50 puta, ovu masku sam farbao sa crnim markerom nekoliko puta   i jos je ko nov, za sms/poziv je odlican.Uh kad se setim koliko sam para dao
 i jos je ko nov, za sms/poziv je odlican.Uh kad se setim koliko sam para dao   skoro 130e, a tad je 130 bilo dosta...
  skoro 130e, a tad je 130 bilo dosta... 
  Cim budem imao malo vremena poslacu neku sliku sa njega na k800 i pravac ovamo
  Cim budem imao malo vremena poslacu neku sliku sa njega na k800 i pravac ovamo  
 uh i ja sam se mnogo lozio, pogotovo na ovo crveno osvetljenje
 uh i ja sam se mnogo lozio, pogotovo na ovo crveno osvetljenje   prvi moj telefon sa kolor disp. i kamerom, haha bio sam glavni
 prvi moj telefon sa kolor disp. i kamerom, haha bio sam glavni