postpaid mts-a

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
darkodav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 23:45

postpaid mts-a

Post od darkodav »

Pozdrav svima,

da li postoji sajt koji daje detaljan pregled svih telefona i svih tarifa mreze 064. Na sajtu www.mts.telekom.yu, verovatno ste i sami videli, da ne postoje svi tipovi telefona koji se nude od strane mts provajdera. Jedan banalan primer:

Skoro stalno izlaze razne reklame u dnevnim novinama o tome da se daje nov telefon uz neki paket naravno, a to na sajtu zapravo i ne postoji. Zvao sam njihov servis i oni su me nemo slusali i nisu imali odgovor. Poslao sam cak i email njihovoj tehnickoj sluzbi i opet nista.Nisam dobio odgovor.
Moje misljenje je da mts daje mnogo bolji izbor telefona od Telenora, samo sto Telenor ima mnogo bolji sajt koji je redovno azuriran i na kome mogu da se informisem o svemu.

Mene konkretno zanima telefon Nokia 6120 koji mts daje uz postpaid paket, ali ne mogu da nadjem detalje koja je cena. Elem, nadam se da ste razumeli sta hocu da kazem,

Znaci, da li neko poznaje neki drugi sajt koji ima sve to. Inace iz Smedereva sam, i recimo firma ComTrade Shop radi sa mts-om, mislio sam da na njihovom sajtu postoji nesto, ali nema. Samo ima pregled mobilnih telefona i nista drugo.. I jos nesto, da li neko zna da li ce Telenor prosiriti izbor mobilnih telefona u skorije vreme...

Toliko i hvala Vam... Pozdrav...

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

Имаш на теми о Новостима из Теленора о новој понуди.

Ево ти линк ка мт:с понуди:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=8030&Type=1
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

darkodav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od darkodav »

Hvala ti mnogo, samo molim te, reci mi kako si dosao do toga. Mislim na sajt mts-a.

jos jednom , hvala

Edit:
a da, ukapirao sam, ne mogu da verujem da sve ovo vreme nisam nasao. Trebao sam da idem na mts expres kao da narucujem paket i to je to. Moram da kazem da je mnogo glupo uradjeno. Telenor ima mnogo bolji sajt i trazenje u njemu.

Hvala DukeofSerbia i pozdrav...

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik

mt:s express

Post od DukeofSerbia »

Ево ти још линкова:

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2035

И у праву си, мораш да идеш на mt:s express и кликнеш на naručite paket ( http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=204 ).

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

I ja mislim da Telenor ima bolji i pregledniji sajt od mts-a. Posto planiras da uzmes neki postpaid paket, ja sam to uradio pre mesec ipo dana, iako imam vec dugo Telenor postpaid, samo da ti kazem da sam se mnogo iznenadio kad sam dobio prvi racun i video da u njemu uopste nema rubrike gde treba da stoje minuti koje si potrosio, nego ima samo broj razgovora i iznos u dinarima tih poziva :o racun jeste veoma pregledan ali sta to vredi kad ne znam koliko sam minuta potrosio a imam besplatne minute na bel 50 paketu. Kod Telenora je to mnogo bolje uradjeno.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Re: postpaid mts-a

Post od skeptichni chicha »

darkodav napisao:Poslao sam cak i email njihovoj tehnickoj sluzbi i opet nista.Nisam dobio odgovor.
Ovo je bas divan primer optimizma bez granica steta samo sto je mala verovatnoca da je neko taj email procitao :smutny:
Lepo bi bilo da sajtoo kome pricas postoji ali na zalost postoji samo sajt ciju si adresu naveo u mt:s izgleda slabo funkcionisu moderne tehnologije za komunikaciju sa korsinicima tj ziveo 789
:uhuh:

Doduse ima pokoja korisna informacija i tamo na sajtu pa posto si iz Smedereva adresa je TC "DIS", Šalinačka bb

darkodav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od darkodav »

Naravno da postoji u TC DIS u ulici Salinackoj, ali ja sam vec rekao da ne zelim da idem kod njih svaki put kada hocu da se informisem o necemu.

A moram da priznam da su ljudi iz mts-a, stavili u ponudi postpaid-a i telefon koji sam naveo a to je 6120, i sada ga ima na sajtu u meniju postpaid paket.

Jos nesto, dobio sam od njih mail u kome ze zahvaljuju na mojim komentarima i kritikama. Isto tako su mi rekli i da su ispravili gresku i da je sada Nokia 6120 na sajtu, kao sto sam rekao u meniu postpaid paket.

Toliko...
Mislim da cu uzeti uskoro telefon Nokia 6120, nadam se da necu pogresiti...

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od DukeofSerbia »

Само су заборавили да додају оно classic. :) Пун назив је Nokia 6120 classic.

Odgovori