Upgrade slušalica i preporuka
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Bekra sto se mene tice lakse ti je da sakrijes taj kabl od bubica nego da ti viri ona velika bluetooth slusalica.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Narode hajda neka mi neko od vas iskusnijih po pitanju kupovine sluski prepruci neki dobar model ali da nisu bubice,jer stalno mi ispadaju, a opet da se sa njima moze izaci napolje a da ne izgledam k'o pilot.Nije bitna cena ali nemojte bas sada nesto preskupo.
Hvala
Hvala

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
madness99, pa za sta ti covece koristis bluetooth slusalicu,postoje podesavanja u telefonu za bluetooth handsfree,to se namesti i lepo se slusa muzika,ja nisam koristio,ali znam ljude koji jesu
Wicker Man, idi na ovaj link tu ces verovatno naci nesto sto ti odgovara http://www.************/
Wicker Man, idi na ovaj link tu ces verovatno naci nesto sto ti odgovara http://www.************/
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
hehe pa ti nseries nisi citav ako mislis da cu da slusam muziku na 1.sluslici mono ajde nemoj me zavitlavati.Koliko znam Bluetoth slusalica se koristi za razgovor a ne znam stvarno ko voli da slusa muziku na mono zvuku taj mora da je ...I koliko znam reklama na ovom sajtu je zabranjena 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Wicker Man, neš'bubice a? Onda već pominjane Sennheiser PX 100, imao sam ih na ušima pre godinu dana, za par dana ih i konačno kupujem
Ne veruj meni, veruj njima link ...oko 50e u BG.

Poslednja izmena od Vlada Zem u Sub, 20. Okt 2007. 06:35, izmenjeno 1 put ukupno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Vlada Zem, Uh,uh care verujem ja tebi da su one dobre ali i 50 evra je jos bolje
Nego gledao sam slusalice na IT svetu i za oko mi zapadose dva Koss modela

KSC9

KSC17
Sta mislite da li vrede cemu i posto nikada nisam imao ove backhead slusalice jesu li udobne?

Nego gledao sam slusalice na IT svetu i za oko mi zapadose dva Koss modela

KSC9

KSC17
Sta mislite da li vrede cemu i posto nikada nisam imao ove backhead slusalice jesu li udobne?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
milann obicno za svake slusalice koje kostaju 5 eura vazi to pravilo: koliko para toliko muzike, nemozes ti nista posebno ocekivati od slusalica od 5 evra.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
X Wave je relativno nova firma koja proizvodi audio uredjaje, zato ti ja preporucujem da uzmes ako neke sa odlicnim zvukom koss ili senhaiser!!!
Ja imam senhaiser cx300 sa ad46 na 6630 mogu reci da sam prezadovoljan, ali je zato na mom i-podu zvuk mnogo jaci i bolji sa cx300!!!!
Tako da kolko para tolko muzike!!!!
Ja imam senhaiser cx300 sa ad46 na 6630 mogu reci da sam prezadovoljan, ali je zato na mom i-podu zvuk mnogo jaci i bolji sa cx300!!!!
Tako da kolko para tolko muzike!!!!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Počeh novu temu, pa me moderator preusmeri ovamo...
Može li predlog za headset (dakle bubice i mikrofon, ne samo bubice) za moju Nokiu 6290? Volim da slušam audio knjige kada sam u autobusu, ali su slušalice suviše tihe, a buka okolo prevelika.
Primetio sam da ima bubica koje su u vidu čepova, prigušuju li one okolnu buku? Ne bih da odvrćem zvuk do štetnih nivoa.
Headset bi morao da ima 2,5 mm audio konektor ili (još bolje) da dolazi sa 3,5 mm - 2,5 mm adapterom. Cena nije bitna, ali ne bih baš da uzimam neke suludo skupe sluške od 100 evra. Naravno, preporučite mi nešto što ste sami imali priliku da probate.

Može li predlog za headset (dakle bubice i mikrofon, ne samo bubice) za moju Nokiu 6290? Volim da slušam audio knjige kada sam u autobusu, ali su slušalice suviše tihe, a buka okolo prevelika.
Primetio sam da ima bubica koje su u vidu čepova, prigušuju li one okolnu buku? Ne bih da odvrćem zvuk do štetnih nivoa.
Headset bi morao da ima 2,5 mm audio konektor ili (još bolje) da dolazi sa 3,5 mm - 2,5 mm adapterom. Cena nije bitna, ali ne bih baš da uzimam neke suludo skupe sluške od 100 evra. Naravno, preporučite mi nešto što ste sami imali priliku da probate.