Nema vise samostalnog sertifikovanja
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 22. Jul 2007. 22:00
Neznam da li sam na pravom mestu ali mi je HITNO potrebna pomoc oko jednog problema.
U pitanju je sledece: dok sam instalirao neke teme sa sajta informacija koja mi je stigla jeste da je srtifikat za tu temu istekao ali ,ima resenje i za to a to je podesiti datum na satu pre isteka tog sertifikata, i ja sam to uradio ali mi je nakon nekog vremena tel prijavio SYSTEM ERROR kada sam hteo da udjem na podesavanje datuma i vremena dok sve ostalo radi. Telefon mi je jos pod garancijom ali me plasi ovaj problem.
Inace imam Nokiu n76.
Hvala unapred, Miroslav.
U pitanju je sledece: dok sam instalirao neke teme sa sajta informacija koja mi je stigla jeste da je srtifikat za tu temu istekao ali ,ima resenje i za to a to je podesiti datum na satu pre isteka tog sertifikata, i ja sam to uradio ali mi je nakon nekog vremena tel prijavio SYSTEM ERROR kada sam hteo da udjem na podesavanje datuma i vremena dok sve ostalo radi. Telefon mi je jos pod garancijom ali me plasi ovaj problem.
Inace imam Nokiu n76.
Hvala unapred, Miroslav.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ako nekom treba sertifikovanje programa nek mi se javi na PP, ja to radim za dzabe, vec sam nekima sa ovog foruma to vec radio i niko se dosad nije zalio.
znaci ako nekom treba sertifikovanje programa a nezna kako se to radi, nek se meni javi na PP i ja cu uraditi.
znaci ako nekom treba sertifikovanje programa a nezna kako se to radi, nek se meni javi na PP i ja cu uraditi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
kljun, koliko si naloga otvorio na sajtu, priznaj.
Postoji ograničenje, ranije je bilo 20 sertifikata po nalogu...

● PRAVILA FORUMA ●
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Miškoni priznajem da sam kriv
. pa nemam pojma tacno, mozda oko 5-6, a ako predjem taj limit od 20, napravicu novi nalog.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
madness99 jesu aktivni, kad ih jednom napravis onda stalno traju. al ima caka kad imas sertifikat da on za odredjeno vreme sertifikuje program(6 meseci) i onda kad prodje tih 6 meseci onda samo vratis vreme kad je sertifikat valjao
.

Ljudi ajde ako boga znate pomozite. Imam nokiu 6120 ali fali mi sertifikat. Vidim da je ovaj symbiansigned zatvoren za nove clanove. Ima li neko mogucnosti da mi na neki svoj postojeci nalog uradi sertifikat. Ako neko moze bio bih mu veoma zahvalan. Poslacu sve odatke koji trebaju samo pomagajte.
Unapred hvala
Unapred hvala
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sensei nemozes da se registrujes preko hotmail, yahoo, gmail e-mail adrese, a evo i slike da vidis:

ja sam se jos pre registrovao preko eunet e-mail adrese, tako da mozes jedino preko e-mail adrese od tvog provajdera.

ja sam se jos pre registrovao preko eunet e-mail adrese, tako da mozes jedino preko e-mail adrese od tvog provajdera.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
mislim da sad ime ove teme dolazi do izrazaja, vise se nemoze ni ulogovati na symbiansigned.com
ja ukucao user name i pass. i on meni kaze ovo:

izgleda da su zabranili pravljenje sertifiakta.
ja ukucao user name i pass. i on meni kaze ovo:

izgleda da su zabranili pravljenje sertifiakta.