Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mislim da ne postoji Mum Sms za 9.1 3rd ali zato postoji Private Call&Sms Guard For S60 3rd Edition koji pored opste poznatog blokiranja poziva i pravljenja lista ima opciju i za sms kao sto je to radio Mum Sms na starijim verzijama i jos sto sta po nesto :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tanja kao sto ti je Azimuth, odgovorio, Private Call&SMS Guard resava isto sto i MumSMS. FExplorer imas verziju 1.16, mozes da skines besplatno sa www.gosymbian.com, ali je u pitanju beta verzija, i kako sam video po drugim forumima, nije bas nesto narocito dobar . Jos uvek ima dosta bugova. Neki bolji File Manageri su X-Plore, i Y-Browser.
Interesantan program je Rock Your Mobile Message Tones koji omogucava da ti svira razlicit ton u zavisnosti od toga ko ti salje poruku. Nazalost, program ima neki bug a to je da nakon par sati jednostavno prestane da daje zvuk od sebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

koji je po vama najbolji program za citanje doc i txt dokumenata? Ja ubacim txt, kao najjednostavniji u n91, ono ne moze... Onda ubacim doc, kad ono pise da nesto nevalja u quick officu... Zna li neko ima li jos neki profram za citanje nekog od ova dva tipa(svejedno mi je kog)?
iPhone + CX300

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Probaj Office Suite,cini mi se da je bolji od quick office. .

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Spyker meni je quick office najbolji, dok sam ga imao na n71 radio je sve sto sam mu zadao bez ikakvih problema. a taj tvoj problem bi mozda mogao da resis reinstallacijom programa.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
:: S10 plus
:: S7 edge
Kontakt:

Post od DavaMO »

hmm... treba mi neki player koji cita .mpg i .avi video...
:unsure:
ako nisam puno poludio bio je neki divix player, valjda moze otvarat sve... pa ako ko ima preporucit sta bolje bio bi zahvalan :)

da ne zaboravim, istalirao sam SmartMovie i cita mi neke demo fileove .avi ali one koje sam uploado pise smao openink - moj klip.avi i zatvori se taj prozorcic opening i nista se ne dogadja... :S

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Pa covek,cemu sluzi konverter koji si dobio uz smart movie? :dry:
Moras prvo da konvertujes u odgovarajucu rezoluciju,ne moze on da cita bilo sta
:)

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od DavaMO »

pa kralju, nisam lud toliko... kliknem tamo da mi pretvori na N80 al mi opet ne otvara :shock: :smutny: :unsure:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Preporucite mi neki program sa kojim mogu da podesim druge tastere za zakljucavanje tastature? hvala

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

"miodrage"
Trazila sam preko google Private Call&SMS Guard,jedwa sam nashlana jedno forumu,ali kada probam da ga instaliram stalno mi izbacuje upozorenje Security warning:Application is untrasted and may be harmful to your phone i na kraju kada izaberem gde da se sachuwa,izabaci da ne moze da sachuwa nepowerljiwu aplikaciju. . . Shta da radim?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

milann, najbolji izbor bi bio...Best.KeyLocker.v1.01... :D :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od DavaMO »

evo da kazem samo da sam rjesio stvar sa sm playerom.. nakon par deinstalacija i ponovnih instalacija na kompu uspjeo je valjda da valja da odradi poso i sve mi je ok i radi...

nego, ima li naznaka kad ce taj IR remote da izadje napokon, cekam ga vec pola godine :unsure: :roll:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

DavaMO, postoji IR remote vec duze vremena ali je problem u tome sto sa novijim aparatima nema svrhe da ga koristis jer je IR toliko slab da bi morao bukvalno da se priblizis na 15-20cm od TV-a ili drugog aparata da bi se konekcija uspostavila. Do ovoga je doslo kad je BT poceo masovno da se ubacuje u telefone i zbog njegove popularizacije a svrha dalje ugradnje IR-a u novije telefone jeste to sto jos postoji jaaako puno telefona koji se koriste a stariji su pa nemaju BT kao i zbog nekih drugih uredjaja koji imaju samo IR. A razlog prelaska sa IR-a na BT jeste to sto sa IR-om moras da "naciljas" drugi aparat i kad se povezu onda nema mrdanja ili u suprotnom veza puca sto je ujedno i najveca mana pored brzine prenosa podataka

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

DavaMO e cekaces ga jos pola godine, kolko sam ja cuo nece taj program ove godine izaci.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Najzad sam nashla program Private Call&SMS Guard koji mogu da instaliram,ali kada ga instaliram i kliknem na njega da ga pokrenem pishe Feature not supported,aaaa :wacko: :shock: ima li neko owaj program da mu radi?
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Tanja sigurno ti nevalja ta verzija programa, probaj da ga skines sa ove adrese:
http://www.handango.com/PlatformProduct ... tId=197251

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Bio bih veoooma zahvalan kada bi neko bio ljubazan da mi posalje par kvalitetnih sajtova sa "freeware" applikacijama i igrama za N73 :lol: Prekopah ceo www prethodnih dana uzalud :disgust:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cale, zabranjeno je linkovanje prema takvim sajtovima i nemoj to da tražiš, jer ih nećeš dobiti... :uhuh:

Ne znam da li je neko već spominjao... Ali izuzetna free aplikacija za OS 9.1/9.2... 8)

Active Notes [FREE]
Advanced notes manager(e90) now for all s60 3rd edition! In addition to text, you can embed images, sounds, videos, contact cards, Web bookmarks and files/documents. It saves all your jottings and object goodness in plain HTML format in an 'Activenotes' folder, from where you could drag them onto your desktop, objects and all, for further manipulation.

Slika

Slika

Slika
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

flyche
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 23:57

Post od flyche »

Da li je neko uspeo da instalira TOMTOM na NOKIU E61, ako jeste bio bih zahvalan da podeli iskustvo sa mnom

hvala

Vlada

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od DavaMO »

evo jos jedno pitanjce... :oops: :roll:
instaliro fs caller i to sifra sve ovo ono.. uplaim ga, aktiviram, podjem dodat sliku i kaze mi:

FS Caller:
Memory full! Close some app and try again... :shock:

a na telefonu imam 25mb slobodno (od 40 (n80)) a na kartici imam jos 280mb (od 1gb)
:blinky: :smutny: :unsure: :unsure:

Odgovori