Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Prvi model W970i pripada Walkmen seriji, a ono što je zanimljivo kod ovog telefona jeste novi način rukovanja za Sony Ericsson telefone, vrlo sličan onom kao kod Appleovih iPodova, uz pomoć kruga osetljivog na dodir ili tzv. clickwheel. Pored toga što će korisniku pružiti mogućnost da uživa u muzici, ovaj telefon dolazi i sa integrisanom kamerom rezolucije 5 megapiksela

Model K830i je telefon koji pripada grupi Cyber –shot, a poseduje integrisanu kameru rezolucije 3.2 megapiksela, mogućnost zapisa video sadržaja, kao i 3G podršku i GSM. Telefonu poseduje i FM radio.

Poslednji od najavljenih je model K860i koji svojim izgledom jako podseća na već postojeći K810i pa pretpostavljamo da će biti i sličnih funkcija samo, naravno, na neki način unapređenih. Ovaj telefon takođe dolazi s 3,2 MP kamerom.

Sony Ericsson se nije pretrgao da objavi nešto više o ovim telefonima, pa sve ostale informacije su, za sada, nepoznate.
Izvor b92
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Smešno... autorka testa očigledno nije čula za pojam zvaničan sajt... :lol:

Sramota za kuću koja se trudi da bude ugledna... koliko god je to moguće kod nas... :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Akki, pa gde je to na zvaničnom sajtu? Ili misliš na "neki" zvaničan sajt, podeli to sa nama. :)
Malo je slika, w970... Slika

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Mislim na pravi zvanični sajt... se.com.... odeš na sajt i probaš da nadješ modele koji su šatro predstavljeni... :lol:

I još poslednja rečenica... se se nije pretrgao... :lol:

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

heh...znači "buva"... sumnjao, ali...
btw, "...SE se nije pretrgao..." - e pa tzv.novinari BAŠ vole sve na gotovo (su zbunjeni ako treba nešto istražiti... :dry: )

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Vlada Zem,i ta slika koju si postavio je poprilicno stari fake tako da... :roll: :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

"Navuk'o" me B92 kome sam bezgranično verovao, eh, sve je promenio stinkyV.brat :cry:
Ništa, brišite sve ovo....
:wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Neka, nek ostane, pojaviće se neko ko će preneti vest... :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

:) Konacno su sinule specifikacije novog UIQ telefona 8)
SE uzvraca udarac 8)

P5i
The P990 successor in a slider form factor and will slimmer and lighter (approximately 125g) than the P990. It will have a 2.8" VGA screen, GPS, wi-fi 802.11b/g, Symbian OS 9.1,160MB internal memory, wap 2.0 support, C++ support, a 5 megapixel camera (with AF and flash), HSDPA/HSUPA, 128MB RAM, and will run UIQ 3.2 or 4. P5i to be announced in November.

Za sad slika telefona nema jos ;) Inace predstavljanje novih telefona je sutra, ali verovatno UIQ telefoni nece biti sutra predstavljeni...
Sledece predstavljanje je 15. novembra kada ce i P5i biti predstavljen, pored njega i verovatno M610 koji je isti kao M600 i koliko sam ja video razlika je u tome sto je dobio wifi( ali ko zna mozda ima i jos neko poboljsanje)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

MilančeBGD, :blinky: ooo, boze, nisam ni sanjao ovako nesto :blinky: Pa ovo je strasno, ne mogu da poverujem :blinky: :blinky: Jooj, neka mi neko jos jednom pomene n95 :lol:

Pa onda nista, nema nista od novog fona, ceka se p5 :)
iPhone + CX300

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

...u slider ofma extra nema sta.. a oce imati touch screen???? A jel malo 128mb rama??? opa pa i novi UIQ svaka cast !!! :D :D
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

O cemu ti pricas... :lol: Pa naravno da ce imati TS, i 128mb niie malo ...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa sad da li je slajder ili ne jos ne znamo :) Jedan kaze jeste, jedan kaze nije...
Inace danas je bila cista ludnica :D svi sutrazili slike novog telefona, ali naravno testeri su odugovlacili i jedan je obecao da ce sutra postaviti :)

btw. izgleda da ovde nisam stavio sliku novog UIQ, evo da malo vidite kako ce izgledati :)

Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

mene interesuje i procesor,najbitnija stvar od svega.mada ne smnjam u SE po tom pitanju....za razliku od prespore nokije... :wink:
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Navodno je procesor na 360MHz.Dobar je ekran( VGA ) sto je vidan pomak jer je SE mnogo zaostao po pitanju ekrana i nadam se da ce ovog puta biti vidljiv na suncanom danu. Krecu u kontraofanzivu sto je dobro.
Novi UIQ? Ne znam koliko je to dobro kada ni za stari ne mogu naci neki izbor besplatnih aplikacija.Koliko memorije ima ovaj fon i koje kartice podrzava?Ne vidim takav podatak nigde.
LG G2 Black,16GB

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

AnGeL oF LoVe, sada stvarno pocinjes da me zabrinjavas, tebi trebaju naocare :lol: Pa jel lepo pise da ima 160mb interne memorije... A ne znam zasto te interesuje koje kartice koristi, da ti nije tesko da das 5 evra gore dole na telefonu od 600+ evra?

I, otkud znas da novi uiq nece podrzavati stare programe :uhuh: I, nema bas malo aplikacija, to vi nokijasi tako pricate za svoju odbranu, a to vise nije istina (bilo nekada davno...) :P
iPhone + CX300

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Prema pouzdanim izvorima sa stranih foruma P5 bi trebalo da izgleda otprilike ovako! :)
Slika

Znaci ne bas potpuno ovako al ovo je najbliza photoshop slika onog kako ce stvarno izgledati!
Imace novi UI za koji kazu da je fantastican kao i ceo telefon uopste i veliki broj programa ce biti kompatibilan i na ovoj novoj verziji UI-a koji ce imati P5!
Nazalost danas gotovo sigurno nece biti predstavljen,trebalo bi da bude predstavljeno nekoliko drugih modela al na P5 cemo morati jos malo da sacekamo! :wink:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Spyker ,nisam mogao da poverujem da nema bar 4 gb pa sam mislio da je greska.Ipak je to top model za 2008-u a N-95 ima vec 8gb u 2007-oj.Posto sam narucio P1(a kao,po tebi, nokijas sam ,) i skupljam programe za isti a ti mi stalno pominjes ogroman broj,molim te posalji mi na pp neki link jer na svakom sajtu nalazim iste programe u vrlo malom broju dok su svi ostali rezervisani iskljucivo za nokie.Normalno da bih voleo da podrzava stare programe(ko nebi?).Ova slika mi se mnogo svidja ako je odgovarajuca.
LG G2 Black,16GB

machak
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 18:08

Post od machak »

Ljudi, ja sam nasao ovo ludilo kao najavu p5i!!! :D (nadam se da ce mi uspeti da stavim sliku)

http://www.tendancehightech.com/blog/im ... oncept.jpg
Kada naiđeš na čoveka sa kojim vredi govoriti i sa njim ne govoriš, izgubio si ga. Kada naiđeš na čoveka sa kojim ne vredi govoriti i sa njim govoriš, izgubio si reči. Mudrac ne gubi ni čoveka ni reči. (Konfučije)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

AnGeL oF LoVe, e pa sledeci put kada budes mislio, nemoj govoriti da drugi nisu u pravu...

Prvo pametujes kada izlazi, a lepo pise, onda pitas koliko ima memorije, iako lepo pise, a sada kazes da si mislio...

Inace, zasto mu treba 4gb ili vise, nema potrebe za tim... To je rezervisano za w seriju, a ovde mozes kupiti karticu koja u zadnje vreme uopste nije skupa (mislim na 4gb)
iPhone + CX300

Odgovori