Nokia N95
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- 
				Tha_Maddog
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- 
				Tha_Maddog
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Ima ona šema da se stavi parče izolir trake ispod šine, tako da se ona malo odigne pa se smanji luft koji postoji. Probaću na svojoj ovih dana, a po ostalim komentarima ljudi koji su to već napravili, izgleda da prepravka nije loša.djukavnoj napisao:kako da se sredi kucishte ??
Neki su malo i savijali šinu, mada to mi zvuči kao posao za nekog malo stručnijeg.
Za sve korisnike novih n95,vazna informacija.Juce sam u vipu kupio dva komada n95 i oba su od mobisa,na jednom je slajd apsolutno perfektan bez klackanja i udaranja slajda u plastiku kucista ispod njega,drugi je katastrofa stalno prilikom pritiskanja dugmica na slajdu cuje se udaranje slajda u kuciste i isto se desava prilikom pritiskanja u gornjem delu slajda kada je zatvoren,kao i kada je slajd otveron seta levo desno i ima lufta.Onaj drugi je aposlutno perfektan.Problem je u fabrici nokie koja nema kontrolu kvaliteta zavrsne obrade.Sutra oba nosim u mobis i neidem bez novog telefona.Ostajem fizicki u radnji dok nedobijem nov ispravan telefon.Usput sam obavestio trzisnu inspekciju koja mi je rakla da stoje iza mene posto je fon star 2 dana.

Ovo je problem, recimo kad se upali kamera linija alatki se utrostruci i nema slike sa kamere,ili se to desi pa posle par sekundi proradi.Taj problem se malo javlja malo ne u zavisnosti od raspolozenja kamere. Moje zapazanje je da se ustvari ne otvara mali poklopac preko sociva. Cim se on ne otvori nema slike i tu nastaje kolaps. A sve to je riknulo posle nekih 5 dana.Nosio u servis kazu dva dana i bice popravljeno. Tel je od telenora tj mobisa.Desava se i najboljima!!!

ne pokusavajte sa youtuba da resavate slide problem
Tesa traka koju oni stavljaju preko sina ,nije dobro resenje jer kad ona izgubi lepljivost zarozace se i slajder ce iskociti iz sina i najverovatnije ce se polomiti.MMihajlo napisao:Ko hoce da experimentise nek ode na you tube ima detaljan snimak za dva nacina sredjivanja slajdera. U pretrazi kucajte n95 slide problem dalje cete se snaci! Ako neko pokusa nek javi kako mu deluje!
Elem bio sam u vipu i u mobisu,i rekao sve onako kako jeste odnosno da je fon nov i da hocu nov.U vipu si mi rekli da sam dosao u roku od 48sati dali bi m nov telefon jer je to fabricka greska nokie.TAKODJE SU REKLI DA TELEFON MORA BITI OSTAVLJEN I POPRAVLJEN U MOBISU.Ja za sada nepristajem na to osim u varijanti da ga za plafon tri dana porave,bez rasturanja telefona odnosno slanja ili cekanja na delove iz uvoza jer nezelim da nov telefon cuci u servisu i na kraju posle par nedelja ga vrate popravljenog sa izgrebanom plastikom ili ekranom.Da je fon star vise meseci bas me briga ako ce se slucajno izgrebati.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac 
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- Miškoni
- Administrator 
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Re: ne pokusavajte sa youtuba da resavate slide problem
Teško da to može da se desi. Jednostavno će se izvući selotejp i gotovo. Postoje dva relativno zgodna rešenja, potreban je Torx 5, selotejp (neki kvalitetniji) i žilet. Prvi je da se kanal sa desne strane u koji ulazi šina obloži selotejpom celom dužinom, a drugi je da se sama šina kompletno oblepi. Postoji i treća ali zahteva malo veću intervenciju. Treba proširiti tri rupice kroz koje je šina pričvršćena za kućište i još dve kroz koje prolaze plastična ispupčenja sa kućišta. Tako će se omogućiti pomeranje šine na dole (mogu i obe). Za to je potrebna milimetarska burgija i mala bušilica (ili ako imate prijatelja stomatologa/zubnog tehničaranetvlada napisao:Tesa traka koju oni stavljaju preko sina ,nije dobro resenje jer kad ona izgubi lepljivost zarozace se i slajder ce iskociti iz sina i najverovatnije ce se polomiti
 ). Postoji i beli plastični deo ispod samih šina koji služi kao neka vrsta amortizera koji takođe na neki način treba utegnuti. Drndanje, ali ko ima živaca da se igra neka je sa srećom.
 ). Postoji i beli plastični deo ispod samih šina koji služi kao neka vrsta amortizera koji takođe na neki način treba utegnuti. Drndanje, ali ko ima živaca da se igra neka je sa srećom.MMihajlo, jesi li siguran da nije softverski problem? Kako se ponaša prednja kamera?
● PRAVILA FORUMA ●

)
 )