Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Ima ona šema da se stavi parče izolir trake ispod šine, tako da se ona malo odigne pa se smanji luft koji postoji. Probaću na svojoj ovih dana, a po ostalim komentarima ljudi koji su to već napravili, izgleda da prepravka nije loša.djukavnoj napisao:kako da se sredi kucishte ??
Neki su malo i savijali šinu, mada to mi zvuči kao posao za nekog malo stručnijeg.
Za sve korisnike novih n95,vazna informacija.Juce sam u vipu kupio dva komada n95 i oba su od mobisa,na jednom je slajd apsolutno perfektan bez klackanja i udaranja slajda u plastiku kucista ispod njega,drugi je katastrofa stalno prilikom pritiskanja dugmica na slajdu cuje se udaranje slajda u kuciste i isto se desava prilikom pritiskanja u gornjem delu slajda kada je zatvoren,kao i kada je slajd otveron seta levo desno i ima lufta.Onaj drugi je aposlutno perfektan.Problem je u fabrici nokie koja nema kontrolu kvaliteta zavrsne obrade.Sutra oba nosim u mobis i neidem bez novog telefona.Ostajem fizicki u radnji dok nedobijem nov ispravan telefon.Usput sam obavestio trzisnu inspekciju koja mi je rakla da stoje iza mene posto je fon star 2 dana.
Ovo je problem, recimo kad se upali kamera linija alatki se utrostruci i nema slike sa kamere,ili se to desi pa posle par sekundi proradi.Taj problem se malo javlja malo ne u zavisnosti od raspolozenja kamere. Moje zapazanje je da se ustvari ne otvara mali poklopac preko sociva. Cim se on ne otvori nema slike i tu nastaje kolaps. A sve to je riknulo posle nekih 5 dana.Nosio u servis kazu dva dana i bice popravljeno. Tel je od telenora tj mobisa.Desava se i najboljima!!!
ne pokusavajte sa youtuba da resavate slide problem
Tesa traka koju oni stavljaju preko sina ,nije dobro resenje jer kad ona izgubi lepljivost zarozace se i slajder ce iskociti iz sina i najverovatnije ce se polomiti.MMihajlo napisao:Ko hoce da experimentise nek ode na you tube ima detaljan snimak za dva nacina sredjivanja slajdera. U pretrazi kucajte n95 slide problem dalje cete se snaci! Ako neko pokusa nek javi kako mu deluje!
Elem bio sam u vipu i u mobisu,i rekao sve onako kako jeste odnosno da je fon nov i da hocu nov.U vipu si mi rekli da sam dosao u roku od 48sati dali bi m nov telefon jer je to fabricka greska nokie.TAKODJE SU REKLI DA TELEFON MORA BITI OSTAVLJEN I POPRAVLJEN U MOBISU.Ja za sada nepristajem na to osim u varijanti da ga za plafon tri dana porave,bez rasturanja telefona odnosno slanja ili cekanja na delove iz uvoza jer nezelim da nov telefon cuci u servisu i na kraju posle par nedelja ga vrate popravljenog sa izgrebanom plastikom ili ekranom.Da je fon star vise meseci bas me briga ako ce se slucajno izgrebati.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Re: ne pokusavajte sa youtuba da resavate slide problem
Teško da to može da se desi. Jednostavno će se izvući selotejp i gotovo. Postoje dva relativno zgodna rešenja, potreban je Torx 5, selotejp (neki kvalitetniji) i žilet. Prvi je da se kanal sa desne strane u koji ulazi šina obloži selotejpom celom dužinom, a drugi je da se sama šina kompletno oblepi. Postoji i treća ali zahteva malo veću intervenciju. Treba proširiti tri rupice kroz koje je šina pričvršćena za kućište i još dve kroz koje prolaze plastična ispupčenja sa kućišta. Tako će se omogućiti pomeranje šine na dole (mogu i obe). Za to je potrebna milimetarska burgija i mala bušilica (ili ako imate prijatelja stomatologa/zubnog tehničaranetvlada napisao:Tesa traka koju oni stavljaju preko sina ,nije dobro resenje jer kad ona izgubi lepljivost zarozace se i slajder ce iskociti iz sina i najverovatnije ce se polomiti

MMihajlo, jesi li siguran da nije softverski problem? Kako se ponaša prednja kamera?
● PRAVILA FORUMA ●