samsung u700,prekida se zvuk

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
vlada983
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Okt 2007. 01:28

samsung u700,prekida se zvuk

Post od vlada983 »

vec sam jednom postavio ovu temu ali je bila zakljucana jer mi je receno da tema vec postoji i dat mi je link da fleshiram telefon...Znaci skroz sam zamenio program i to sve normalno radi,ali i dalje u toku razgovora desava se da secne dok pricamo,isto se desava na jos par telefona od poznanika...molim vas pomoc....inace telefoni su novi iz telekoma

peca1985
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 16:05

Post od peca1985 »

Ja imam isto U700 ali nije ni sa jedne nase mreze,nemam nikakvih problema.a kad sam uzeo N73 iz Telenora imao sam problema non stop je blokirao menjao sam software non stop i opet nista.Tako da ja mislim da su svi telefoni koji se uzimaju od nasih operatera tesko sranje i da neces moci to da resis dok ne prodas telefon

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Pa hajdmo sad...muko predji na drugoga... :lol: :lol: lolzz
Tacno resices to tek kada ga prodas. :wink:
Samsung ima refresh mreze posle ne znam koliko minuta, to nisam samo ja zapazio vec dosta ljudi, ako to moze nekako da se zanemari zadrzi telefon, ako toliko smeta onda menjaj..
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

vlada983
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Okt 2007. 01:28

Post od vlada983 »

MA najgore je sto kada stavim 063 radi sve normalno,a 064 nece,jednostano secka,a 3g mi je iskljucen i dalje isto

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

pa ti lepo uzmi telefon i nosi u telekom, gde si ga i uzeo i objasni im i dokazi o cemu se radi.

sta ce ti telefon kada ne mozes normalno da koristis njegovu osnovnu primenu - razgovor.
A N D R O I D

Isko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 26. Mar 2006. 10:00

Post od Isko »

da nebi otvarao novu temu da vam postavim par pitanja:

1.Da li U700 moze da menja teme?
2.Da li moze da cita Wrod i Exel?
3.Da li ima pravi blic ili samo LED?

Unapred sam svima zahvalan.

malecka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Sep 2007. 20:31

Post od malecka »

meni je zvucni skroz riknuo :cry: :smutny: :( :cry: riknuo mu kvar. bas bzv... sad imam mutavu plovku od telefona... :wacko:

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Odgovori