AngGeL oF LoVe napisao:Ovo je jedini forum gde su zastupljeni zaljubljenici u Se i nas nekolicina realnih i neutralnih

Ti neutralan

Ajde molim te...
S tobom necu ni da komentarisem, jer vidim da nema svrhe... Toliko si tvrdoglav da je to strasno... Znaci, ja mogu da kazem da je na n95 bolji video, bolji ekran, ima wifi, a ti ne mozes da priznas da je SE bolji u mrku u slici... Kao, koja je onda ocena za digitalac.... Mislim, preterujes...
A, sto se tice tebe
gallee, ne mogu da kazem, ok razmisljanje, upravu si ti, ali upravu sam i ja.... Tj. drugacije su nam potrebe...
Recimo:
1. Izgled, to je naravno glupost za raspravljati, meni se u600 i u700 ne svidjaju, znaci imam drugacije zahteve...
2. GPS... Jeste nekome korisno, ali meni nije, a mi ovde odavno zakljucujemo stvari po svojim potrebama, jer ja kada kupujem telefon, ne biram po onome sto mom komsiji odgovara... A, i siguran sam da ti sa 15 godina neces koristiti gps, zar ne?
3. Slazemo se
4. Ako si ikada koristio iPod, znaces koliko je to brza i dobra stvar... Ovde se nikako ne mogu sloziti sa tobom...
5. Tacno, video ne moze da se poredi...
6. Izlaz je beskorisan, zasto bih gledao slike ili video na tv-u, ako mogu na kompu, i jos da ih pri tome posaljem nekome, okacim na svoj sajt, editujem i jednostavno premotavam(mislim na video)
7. 120mb nije nista ako se uzme u obzir da su vec svima potrebe vece od 1gb... Ja imam 3,5gb popunjeno, tako da mi tih 120mb nista ne znaci... A onaj kome nije potrebna mem. kartica, nije mu potreban ni neki od ova dva telefona...
8. Slazemo se...
Sto se tice kamere, nokija ne moze vise da napreduje, eventualno koji procenat gore... A SE je tek izasao, tako da ima jos mesta za napredak... Evo cistog primera: Kada je n95 izasla, imala je losiju kameru od k800, a k850 je vec bolji od njega...
Sto se tice kamere, definitivno ne moze jedan dan, moj dobar drug ima n95, i to kazem iz njegovog iskustva, znaci on kaze ako koristi kao saki drugi telefon da mu negde oko 6,7 uvece rikne... I, onda te vezuje za punjac, a to je glupost... Nije problem puniti telefon dok spavas, ali u toku dana jeste problem...
Sto se tice slajdera, necu ni da komentarisem, toliki luft nikada nisam video... Ni na SE-u, ni na Samsungu od 100e se ne klima gornji deo toliko...
To bi bilo to...