Koji telefon imate?
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Trenutno simens s-25 2001 sa fabrickom bateriom jer sam pre nekoliko dana prodao N-72 i biram novi telefon.U igri su E-65 i P1 a razmisljam da sacekam 2 meseca i uzmem w960,e-51 ili N81.Do sada sam najzadovoljniji Nokia simbian telefonima 6600,6630,n-70,n72 i niposto ne bih kupio dumb telefom mada mi se svidja k850(napokon bez dzoistika koji mi se smucio na se telefonima)
LG G2 Black,16GB
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Evo da vam se pohvalim da sam upravo, veceras postao vlasnik iphone 4gb telefona, otkljucan software metodom, prihvatio je moju telekom karticu i prikazuje kao t-mobile, stigla mi je poruka za roaming...
Zeleo sam w960 (potajno) ali jednostavno nisam mogao da izdrzim da ga docekam, a ovo cudo me je stalno kopkalo i jednostavno nisam mogao da odolim. Gadget je preterano dobar, kao sto smo ga ishvalili, tako smo ga iskritikovali, evo u startu minus, nije mi ucitao kontakte sa sim karte, tako da sve nanovo moram da upisujem. Inace procesor je neverovatno brz, radi wifi,youtube,gmaps, sve , mada u kuci imam router, tako da kucu od sada zovemo hotspot. Kada smo vec kod toga, ovde u Americi je to standard, tako da je internet na dlanu. Uz njega sam dobio neki software, ali jos uvek ga izucavam jer ne znam sta da instaliram, ima pokoja igrica, gps modul i jos gomilu aplikacija koje treba da procackam. Ali me iskren da budem, nesto mrzi...
Touchscreen qwerty tastatura je u pocetku teska , ali evo posle par sati mislim da dobro napredujem, mada uvek ce da se pravi pokoja greska, pogotovu ako negde u blizini bude bilo nekog alkoholnog pica
Eto to bi bilo to za pocetak, utiske kada ih budem sabrao, postujem verovatno u podforumu kafic/najavljen iphone..
pozz

Touchscreen qwerty tastatura je u pocetku teska , ali evo posle par sati mislim da dobro napredujem, mada uvek ce da se pravi pokoja greska, pogotovu ako negde u blizini bude bilo nekog alkoholnog pica

Eto to bi bilo to za pocetak, utiske kada ih budem sabrao, postujem verovatno u podforumu kafic/najavljen iphone..
pozz

- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
- Salvatrucha
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 19:32
evo ja od danas SE m600i...bata se toliko nalozio na srebrni k800i da sam morao da mu ga ustupim za skromnu svoticu od koje sam ja pazario m600i,i moram reci da sam za sada zadovoljan...nije mi bila potrebna promena uopste,ali kako sam presao ponovo na intenzivno slanje poruka,nalazim da je tastatura na m600i jedno pravo malo zadovoljstvo 

Da, da, araphele, rekao sam ti da je dobar (baš me zanima koliko ćeš se na njemu zadržati), a čućemo se za vikend za onaj CD
Inace iako je cenovna politika operatera dosta bolja nego pre npr. godinu ili 2, i mnogo se više priča, ali SMS nam je ostao sirotinjska navika. Mada ume da bude jako korstan.
Salvatrucha, zašto Vertu, majke ti? Samo zato što ti se može ili.......... Nikada mi neće biti jasno toliko trošenje na telefone

Inace iako je cenovna politika operatera dosta bolja nego pre npr. godinu ili 2, i mnogo se više priča, ali SMS nam je ostao sirotinjska navika. Mada ume da bude jako korstan.
Salvatrucha, zašto Vertu, majke ti? Samo zato što ti se može ili.......... Nikada mi neće biti jasno toliko trošenje na telefone

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, pa videcemo koliko cu se zadrzati.u sustini promena mi nije bila ni na kraj pameti i uzivao sam sa k800,ali brat mi se toliko nalozio na tu srebrnu varijantu da sam morao da mu ga dam inace bih umro od zvocanja
i eto,onda sam gledao sta mogu da nadjem do 150 eurica,i m600 mi delovao kao best buy...

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800