da li verovati glasnju na sajtovima?
da li verovati glasnju na sajtovima?
Trazeci najbolji tel za sebe pogledao sam na domacim i stranim sajtovima koji telefoni trenutno vode i imaju titulu - najbolje ocenjeni telefon. Kad ono sve nesto bez veze a cesto se desava da se ocenjuju i sprave kojih nema ili iz nekog razlog nikada nisu ni izasle na trziste. Zasto se to desava i da li je to glasanje validan dokaz kvaliteta telefona?
Ma pusti ti glasanja pogledash tel kod kojeg ti se svidja dizajn,opcije.......i znas da je za tebe! Ja imam E710 koji nije ni na jednoj listi najboljih telefona a meni je opet najbolji!!! 

Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Pa dobro, E710 i ne treba da bude na listi najbolji
.
To je vec zastareo telefon, koji je uzasno skup za ono malo sta nudi... Kao i ostali Samsunzi (izuzev d500).
Ja se licno dosta razumem u telefone, pa i ne gledam glasanja, ali i ne verujem, jer tu dodju ljuti koji na osnovu izgleda zakljucuju da telefon dobar, a pritom npr ne znaju ni sta je GPRS ili MMS ili tako nesto...

To je vec zastareo telefon, koji je uzasno skup za ono malo sta nudi... Kao i ostali Samsunzi (izuzev d500).
Ja se licno dosta razumem u telefone, pa i ne gledam glasanja, ali i ne verujem, jer tu dodju ljuti koji na osnovu izgleda zakljucuju da telefon dobar, a pritom npr ne znaju ni sta je GPRS ili MMS ili tako nesto...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59