Skinut sa mreze

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
salence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 28. Jan 2005. 01:05

Skinut sa mreze

Post od salence »

A kako da provalim da li je fon skinut sa neke strane mreze tipa o2, t-mobile, vodafon... Danas kada sam gledao provalio sam da je skinut sa neke ruske mreze jer su mu slova na tastaturi na ruskom......?!?!?? Aj pomagajte.... Akki hvala za odgovor na temu S700i

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Nema na cemu! :)
Kako da provalis? Pa pise na njemu naziv neke mreze(obicno je to logo) Ako ima neki wallpaper njihov, izmenjen meni... Ne mogu da se setim sta jos :oops:
A to sto ima ruska slova ne mora da znaci da je skinut sa neke njihove mreze, moze da bude za njihovo trziste samo! Mada je moguce, ali ja iskreno nisam do sada vidjao telefone skinute sa ruskih mreza!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Znaci jos mogu biti i zvuci i slike pri paljenju fona.Kod nas su uglavnom fonovi sa T-mobile i Vodafone. Uvek vredi dodati par evrica vise pa kupiti cist fon :wink:
Black Sabbath!!!

salence
Novajlija
Novajlija

Post od salence »

Hvala ako tako kazete. A sta sve ide u full packu?!?!?!? Jel moze memoriska veca od 128 mb.!?!?!? I sta znaci fleshovanje softwera na fonu?!?!?!? I koja je razlika izmedju obicnih i symbia telefona. Znam da je symbian operativni sistem....... Kako se vrsi flashovanje fona i sta time dobijam....!?!?!?!?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To za tastaturu ne znachi da je skinut sa njihove mreze....moze da bude da je proizveden tamo ili za to trzishte....
Pa u full packu dobijash sve shto kod nas obichno ne daju.... :mrgreen:
Pa moze veca od 128mb...mozesh koliko god hocesh dok ti fon podrzava.... :wink:
Pa symbian fonovi su ¨pametni¨..i otvaraju ti nove vidike....hehe ovaj mrzi me vishe da pishem.... :wink:

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Pa ovako flashovanje fona je otprilike ubacivanje novog softvera na fon...Kao kad oboris sistem na pc-u pa opet instaliras...Vrsi se tako sto odes u neki pouzdaniji servis(po mogucstvu ovlasceni) i oni ga flesnu u zamenu za 15-20e :mrgreen: Dobija se cist softver i po mogucstvu noviji.Najcesce se vrsi u slucajevima kada je to jedino resenje. Nije bas pozeljno da se to radi jer ovo je Srbija i svako hoce nesto da mazne ili osljari, a moze da se desi da posle bude bagova...Zato najbolje ako mozes dodaj koju kintu i kupi cist 8) 8) Za S700i ne znam sta ide od opreme, pitaj nekog ko ima doticni fon. Symbian omogucava tone aplikacija i igara, tako da nisi ogranicen npr proizvodjacevim limitom za snimanje klipa...+ kada ti dosadi fon instaliras novu aplikaciju i uzivash :lol: Raznovrznost aplikacija ide od daljinskog za tv(ako fon ima irda) do programa za rasterivanje komaraca do explorera kao na kompu do simsa :lol:
Black Sabbath!!!

The Riddler
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 21:51

Post od The Riddler »

Da li je potrebno flashovati K500i skinut sa francuske orange mreze s obzirom da ima izmenjenu ikonicu "internet services" u "orange world"? Ovo pitam iz razloga sto nisam siguran da li se moze podesiti GPRS i MMS za mobtelovu mrezu bez flashovanja.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Trebalo bi da radi...sem brdo nekih adresa u favorites koje ne mozesh da izbrishesh....ostalo bi trebalo da radi i bez flashovanja..... :wink:

salence
Novajlija
Novajlija

Post od salence »

E hvala vam puno. A ja bih dodao kintu da kupim original i cist s700 sa pravim softwerom ali kako da znam da je pravi i da nije skinut sa mreze...!?!?!?

salence
Novajlija
Novajlija

Post od salence »

E a koji program moze da pravi i pregleda teme za s700. Probao sam sa theme creator pro ali nece.....?!?!?!?!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

U standardnom pakovanju idu :
Telefon
Baterija
Punjač
Stereo slušalice
Memory Stick 32MB memorijska kartica
Uputstvo

Ne moze veca od 128 mb!

citat:To za tastaturu ne znachi da je skinut sa njihove mreze....moze da bude da je proizveden tamo ili za to trzishte....

A sta sam ja rekao u postu pre? :lol:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa nisam ja nishta rekao tebi....ja sam odgovarao na salencetovo pitanje....
Ti si rekao da je samo za njihovo trzishte a ja sam josh dodao da je mozda proizveden tamo....
Mislim ne vidim razlog shto se bunish.... :|

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ma salio sam se bre! vidis smajli! :D

a salence ne moras za svako pitanje otvarati novu temu! Ima vetj tema S700! :wink:

i da ogovor na pitanje: ide u svojoj qtiji ne univerzalnoj!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma okej....umoran sam neshto pa ni ne vidim vishe smajlije...hehe
Sledeci put stavi ovog smajlija :mrgreen: da se lepo vidi.....hehe... :mrgreen:
A to sam bash hteo da kazem ima tema S700 ne znam zashto otvarate nove teme..ako imate pitanja lepo sve postavljajte na temi S700..... :mrgreen: :mrgreen:
AKKi zaboravio si da kazesh da u standardnom pakovanju ide i garancija...hehe.. :mrgreen:

salence
Novajlija
Novajlija

Post od salence »

E okey i stvarno hvala jos jednom. Nisam ni gledao druge teme... Aj ljudi vidimo se i tnx jos jednom.....Samo dexter rece da moze msd koliko god hocu mb a akki kaze da je max 128. sta je tacno....

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa fon podrzava 128 mb max! Ja ne znam nikog kome je radila ms duo kartica veceg kapaciteta! :roll:

Ja sam prekopirao sa sajta osnovni paket, jer me mrzelo da qcam! :lol:

salence
Novajlija
Novajlija

Post od salence »

Thanx vidimo se svi vi tuuu...... A ne a niste mi rekli koji pregram moze da pregleda i da pravi teme...!??!?!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja sam rekao da moze koliko hocesh DOKLE GOD TI FON PODRZAVA!!!!!
A s700 podrzava 128mb....eto tako... :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Salence, imas SonyEricsson Theme editor, zvanicni program koji je napravio SE. Sasvim je jednostavan i mogu da se naprave veoma lepe teme

Ovo ti je adresa, a da bi ga download-ovao moras da se uclanis (besplatno): http://developer.sonyericsson.com/site/ ... p_home.jsp

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Konfuzno je to Dexter! Vidis da unosis pometnju kod novih clanova!
:mrgreen: :mrgreen:

Ne znam za taj program? A sta ce ti za pregled tema? I onako mozes naci vetjinu tema na netu pa ja ne vidim neq veliq potrebu za sopstvenim pravljenjem tema, mnogo vremena oduzima! Al to je moje misljenje! :D

Odgovori