Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
LesaTheGreat gde si našao lifetimer reci mi da znam.svaki ti čast ako si ga našao ja pokušavam ali nikako da ga nadjem.machak to je normalno i sve to sa time da ja uvek držim uključene poruke imenik kalendar i još nešto da bi mi se lakše i brže otvaralo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
LesaTheGreat, pa prijatelju imas cim udjes u bluetooth opciju name,kliknes na nju i on ce te pitati za novo ime. Ispod imas on/off pa onda jos neke opcije
Jel moze na p1 da se pristupi hidden meniju? Jel uspeo neko da sign aplikaciju,konkretno mi je problem za smart movie koji ne umem da postavim na fon. Pisite na pm
Jel moze na p1 da se pristupi hidden meniju? Jel uspeo neko da sign aplikaciju,konkretno mi je problem za smart movie koji ne umem da postavim na fon. Pisite na pm
gille, koja tudja misljenja, kada pricas bez ikakvih osnova??? P1 je NASLEDNIK M600, svidelo se to tebi ili ne
On JESTE bolji od p990, ali NIJE njegov naslednik... Poznata je stvar da su izasli m600, pa w950, pa p990! Isto ce biti i sada!!!
Znaci, p1 je novi m600, w960 je novi w950, a naslednika p990 jos cekamo!
Tako da... Nemam sta da slusam... A i vreme ce pokazati ko je u pravu...
VeNoM pa rekao ti je lepo, Samo umesto ovoga < je desna strana, a umesto ovoga > je leva strana...

On JESTE bolji od p990, ali NIJE njegov naslednik... Poznata je stvar da su izasli m600, pa w950, pa p990! Isto ce biti i sada!!!
Znaci, p1 je novi m600, w960 je novi w950, a naslednika p990 jos cekamo!
Tako da... Nemam sta da slusam... A i vreme ce pokazati ko je u pravu...

VeNoM pa rekao ti je lepo, Samo umesto ovoga < je desna strana, a umesto ovoga > je leva strana...

iPhone + CX300
@spyker
Cemu nervoza, P1 jeste pre svega naslednik M600 i mnogo vise njemu lici nego P990, verovatno ce P3 naslediti P990, ali ja sumnjam da SE pravi bas takve planove gde svaki model ima po odgovarajucem redosledu svog naslednika. Mislim da to dosta zavisi od toga sta izbaci konkurencija, a ona nikad ne spava...
Cemu nervoza, P1 jeste pre svega naslednik M600 i mnogo vise njemu lici nego P990, verovatno ce P3 naslediti P990, ali ja sumnjam da SE pravi bas takve planove gde svaki model ima po odgovarajucem redosledu svog naslednika. Mislim da to dosta zavisi od toga sta izbaci konkurencija, a ona nikad ne spava...
djurkash
Koliko sam ja zakljucio a trazio sam po netu, ne moze da se vidi lifetimer na m600i ili w950i klasicnim putem preko hidden meni-a. Mozesh da udjesh u poslednje pozive i tamo vidish stanje, ali to samo ako si kupio now fon a nisi prethodno resetovao, jer je lako resetovati tako da kad kupujesh polovan ne mozesh da mu saznash pravi life timer. mozda gdeshim...

Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
VeNoM, jbg, onda ne znam, nemam telefon kod sebe... A i iskreno me je cudilo da nisi mogao da nadjes ako je tako lako, ali znaci ipak ga izgleda nema...
djurkash, ne nerviram se, pisao sam velikim slovom da bih naglasio... Da se ja na ovom forumu nerviram, ne bih vise dolazio na njega, zar ne
A, i inace m je jako tesko (manje vise nemoguce) iznervirati...

djurkash, ne nerviram se, pisao sam velikim slovom da bih naglasio... Da se ja na ovom forumu nerviram, ne bih vise dolazio na njega, zar ne

A, i inace m je jako tesko (manje vise nemoguce) iznervirati...

iPhone + CX300
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
speed ne grešiš tako je.
Spyker ma pokušavao sam sve i nema ništa. probao na k800, k750m w810, k510 svi imaju ali ova moja čuda nemaju. probao sam još na 2w950 i na još jednom p990 rezultat isti. verovatno zbog formatiranja celog sistema i brisanja svega izbacili su tu opciju
Spyker ma pokušavao sam sve i nema ništa. probao na k800, k750m w810, k510 svi imaju ali ova moja čuda nemaju. probao sam još na 2w950 i na još jednom p990 rezultat isti. verovatno zbog formatiranja celog sistema i brisanja svega izbacili su tu opciju
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32
stefgi - Hvala! Vidis,to uopste nisam provalio, iako sam koristio bluetooth. Nisam obracao paznju. Hvala jos jednom.
VeNoM, life timer ili hidden service menu sam nasao onako kako su ljudi objasnjavali "tockic jednom na gore, pa *, tockic dva puta dole, *, Tockic dole, *. To kucas na pocetnom ekranu i to ti je to.Trebao bi da udje. Kod mene na W950 jeste iako su mnogi govorili da ovaj telefon to nema. Pokusaj i srecno
A sad i meni treba pomoc! - Zasto mi ne stize delivery report? Stiklirano mi je
show delivery report dialog ali i dalje nema izvestaja. Ko zna, evo mu prilike da podeli znanje sa ostalima,hehe.
Postoji i jedna mana - Futrola!!! Cinjenica je da je futrola jako lepa, ali je previse tesna. Telefon sam jedva ugurao unutra,a kad sam ga izvadio, bokovi su bili potpuno prekriveni lepkom. Popizdeo sam!!! Nije bio upaljen 5 minuta a vec se isprljao...I onda umesto da se upoznajem sa svojim novim telefonom,ja sam morao da ga trljam do besvesti i ocistio sam ga...konacno!!!!
VeNoM, life timer ili hidden service menu sam nasao onako kako su ljudi objasnjavali "tockic jednom na gore, pa *, tockic dva puta dole, *, Tockic dole, *. To kucas na pocetnom ekranu i to ti je to.Trebao bi da udje. Kod mene na W950 jeste iako su mnogi govorili da ovaj telefon to nema. Pokusaj i srecno
A sad i meni treba pomoc! - Zasto mi ne stize delivery report? Stiklirano mi je
show delivery report dialog ali i dalje nema izvestaja. Ko zna, evo mu prilike da podeli znanje sa ostalima,hehe.
Postoji i jedna mana - Futrola!!! Cinjenica je da je futrola jako lepa, ali je previse tesna. Telefon sam jedva ugurao unutra,a kad sam ga izvadio, bokovi su bili potpuno prekriveni lepkom. Popizdeo sam!!! Nije bio upaljen 5 minuta a vec se isprljao...I onda umesto da se upoznajem sa svojim novim telefonom,ja sam morao da ga trljam do besvesti i ocistio sam ga...konacno!!!!
Treba mi pomoc. Ovako, ne znam kako i nije mi jasno kako su mi se izbrisale sve melodije i slike koje se dobijaju uz telefon, znaci sve defult mi je nestalo sa C: diska. Zamolio bih nekog da postavi ovde sve melodije i slicice koje idu u telefon da bih ubacio ponovo.... Bio bih bas zahvalan da to neko uradi za mene...
Hvala unapred.
Hvala unapred.
Slazem se da si nashao hidden menu, ali life timer nisi nashao, nego ti mislish da si nashao, poshto je taj hidden menu isti kao na k750... i drugim Se telefonima, ali kada bi malo bolje potrazio nogde ne bi nashao life timerLesaTheGreat napisao:VeNoM, life timer ili hidden service menu sam nasao onako kako su ljudi objasnjavali "tockic jednom na gore, pa *, tockic dva puta dole, *, Tockic dole, *. To kucas na pocetnom ekranu i to ti je to.Trebao bi da udje. Kod mene na W950 jeste iako su mnogi govorili da ovaj telefon to nema. Pokusaj i srecno
Speed! Brzina je odlika velikih!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Jel neko zna nesto o ovome?:
http://www.youtube.com/watch?v=KVJSulf-zW0
to je neki dzojstik za UIQ3 telefone. mora da je nesto veoma opasno i skupo.
http://www.youtube.com/watch?v=KVJSulf-zW0
to je neki dzojstik za UIQ3 telefone. mora da je nesto veoma opasno i skupo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album