Koji telefon imate?
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
pa kada bi ponovo procitao poruku, razumeo bi.. sve u svemu hocu da kazem da ne mozes da pricas o tome jer je totalno glupo i i sve zavisi od vida (au rodjaci o cemu se ovde prica (da li se mogu videti pixeli na ekranu))..
to ti je kao npr, koja vam je boja najlepsa?
Kojoks, crvena
gallee, e bas je ruzna, meni se svidja plava
Kojoks, fuj!! odvratna je, moja je lepsa..
o nekim stvarima ne vredi raspravljati..

to ti je kao npr, koja vam je boja najlepsa?
Kojoks, crvena
gallee, e bas je ruzna, meni se svidja plava
Kojoks, fuj!! odvratna je, moja je lepsa..
o nekim stvarima ne vredi raspravljati..

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Sinoc sam pazario, 2610, isao sam na novu, mada je bilo i desetak evra jeftinijih polovnjaka, ali dobro.
Prvi utisci, prilicno cvrst za ovu klasu, kvalitetna maska, rekao bih kvalitetnija, i od 6230i, narocito u djelu oko displeja, cini mi se da necu imati problema sa prasinom ispod stakla.
U funkcijama identicno sve sa 6230i, izuzev onih koje po nema.
Interfejs, tipican za seriju 40, primjecuje se malo kasnjenje u odzivu na komande, identicno je bilo i kod 6230i.
Osvjetljenje tastature, pristojno, rad sa tasterima, malo losiji od 6230i, navi taster mi djeluje krhko, mada nije dzojstik.
Primjecujem samo mali hod poklopca maske i to kad se pritistne, a mozda ima veze i sa tim sto mi je vec sinoc ispao
Zvuk zvona los, mogao bi biti glasniji, mp3 reprodukcija, jedva prolazna, ocjena.
Zvuk na slusalici solidan.
Jedino sto mu zamjeram je sto nema radio, ima ga 2626, ali on je nerealno skup, ali eto i da ga ima izlaz mu je suvise tih, i jos koristi ovaj novi model sluski, koji nevalja nicemu.
Druga mana je sto od prenosa podataka ima samo gprs, tako da cu mp3 melodije morati slati sa MMS.
Uglavnom, ako zelite dobar telefon, dodajte jos 100 Evra, a ovaj
model zaobidjite
Prvi utisci, prilicno cvrst za ovu klasu, kvalitetna maska, rekao bih kvalitetnija, i od 6230i, narocito u djelu oko displeja, cini mi se da necu imati problema sa prasinom ispod stakla.
U funkcijama identicno sve sa 6230i, izuzev onih koje po nema.
Interfejs, tipican za seriju 40, primjecuje se malo kasnjenje u odzivu na komande, identicno je bilo i kod 6230i.
Osvjetljenje tastature, pristojno, rad sa tasterima, malo losiji od 6230i, navi taster mi djeluje krhko, mada nije dzojstik.
Primjecujem samo mali hod poklopca maske i to kad se pritistne, a mozda ima veze i sa tim sto mi je vec sinoc ispao

Zvuk zvona los, mogao bi biti glasniji, mp3 reprodukcija, jedva prolazna, ocjena.
Zvuk na slusalici solidan.
Jedino sto mu zamjeram je sto nema radio, ima ga 2626, ali on je nerealno skup, ali eto i da ga ima izlaz mu je suvise tih, i jos koristi ovaj novi model sluski, koji nevalja nicemu.
Druga mana je sto od prenosa podataka ima samo gprs, tako da cu mp3 melodije morati slati sa MMS.
Uglavnom, ako zelite dobar telefon, dodajte jos 100 Evra, a ovaj
model zaobidjite

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
pa nemoj da ga gulis..
kljucevima, bacanjem na sto, razne simseve, kasete od kola, i svim mogucim i nemogucim stvarima sto bi moglo da ga izguli..
taj ko ti je to rekao te le silno slagao jer se ni jedan telefon ne guli sam, ti ga gulis a posto sad znas da je nezan i sa njim moras polako, cuvaj ga kao pod staklenim zvonom..
kljucevima, bacanjem na sto, razne simseve, kasete od kola, i svim mogucim i nemogucim stvarima sto bi moglo da ga izguli..
taj ko ti je to rekao te le silno slagao jer se ni jedan telefon ne guli sam, ti ga gulis a posto sad znas da je nezan i sa njim moras polako, cuvaj ga kao pod staklenim zvonom..
N-Naravno..!