ajde ljudi, da vas cujem!!!!
koji je najbolji muzicki slajder?I zasto?
vazniji mi je zvuk od OS, ali je smartphone ipak smartphone...
znaci prvo zvuk i da bude slajder pa samo onda dolazi OS...
jel zna neko nesto o 5610 iz prve ruke???
i zasto je toliko bolji od w850???
unapred hvala...
Salim se, rekao bih da je sveukupno bolji, ali nokija jednostavno nema dobar zvuk kao w serija... Osim n91, ali nesto ne vidim da je uspela da joj napravi adekvatnog naslednika, tako da je w960 ostao bez konkurencije... A zbog te njihove nesposobnosti, w960 ce drzati visoku cenu (w950 je opala cena zbog n91, ali ko ce da obori cenu w960, to ce se tesko desiti...)
gekko, evo da ti ja malo poajsnim situaciju....SE ima mnogo bolja muzicka resenja jer kao sto i sam verovatno znas Sony je prvi napravio portabl muzicki player - WALKMAN- pa od tada do danas samo je razvijao dalje tu tehnologiju,da bi je danas ubacio u mobilni....sutra u sat
Salu na stranu,kompletna w serija je mnogo bolje muzicko resenje od nokijine x-press music....serije + kod SE u paketu idu in-ear sluske koje su mngo bolje i kvalitetnije nego one kod nokie (sto ti je u startu usteda....)
Kao korisnik w850 mogu ti ga preporuciti jer je stvarno tel extra i slajder i baterija,kamera prosecna,1 gb memorije......
gekko, pa ako rqazmisljas o w960, onda je smesno i jedan drugi telefon porediti sa njim... Jednostavno je najbolji... A posle njega su ti n91, w950, pa posle svi ostali... (jos uvek se ne zna da li ce n81 biti dobra kao n91).....
A, pre od 5610 i 5310 bih uzeo w910, koji je po meni odlican telefon(a i slajder je)
okej, znaci od nokije su ostali 561ö i n91 8g
a od se w850, w910 i w580
i nikako da izbacim w950 zbog simbijana...koji od ovih ima najbrzi prenos...i to za slusalice...jesu li nokijine stvarno mnogo losije ili ne?
i da jos uvek je tu ta nerazresiva stvar oko kvaliteta zvuka...jel neko uporedjivao sa mp3 plejerima?naprimer sa sonijevim mp3, ako su vec oni bili prvi
pare su orientacione oko 200-300 evra...
a da i jos jedna stvar..oko ona 3 SE slajdera:koji ima najbolju bateriju...u praxi, iz prve ruke, onom mAh bas i ne verujem..i da dali se neok rasklimao slajder..i ako jeste, posle koliko vremena koriscenja????
gekko, sto se tice baterije na mom w850,mogu ti reci ovako uz 20-tak min razgovora i 20-tak sms-ova dnevno + 30 min gprs-a meni izdrzi oko 4 dana (sa gasenjem nocu,a mp3 i ne slusam jer nemam vremena )
A ako ti treba ultimativno muzicko resenje onda odmah preskaci telefon,svakako da je sony mp3 player bolji od telefona iz w serije (jerbo je player pravljen samo za to,a telefon za jos ponesto )
Sto se tice slajder,kod mene je on i dalje ok,telefon je kod mene od 15.avgusta 07......
Sve u svemu na rad w850 nemam nijednu prituzbu i zalbu (zato ga i necu menjati )
Ja tvrdim da je w950 slican sony mp3-ima, a da kineze ladno dere... I, tako je... A, ako imas 200e, uzmi w950, koji je jos i ispod te cene, a izuzetno je dobar...
SE ima slab zvuk na sluskama i na zvucniku... Nokia 5610 je super fon i ima zanimljiv dizajn... N91 8g je keva na slusalici ali na zvucniku nista posebno... tu imas i 6233 koji ima jak zvuk na zvucniku a losiji na sluski i 3250 koji ima solidan zvuk na sluskama (jak ali ne toliko cist) i dosta jak zvuk na zvucniku... gekko, na tvom mestu bi uzeo N91 8g i zavrsio 'poso
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
E, menjam misljenje, sestra mi je uzela w580, ne da je extra telefon, pa znaci, stvarno je super... I, da se ne varamo, nova serija walkmana je strasno dobra!!! Evo, ja sam ga uporedjivao sa n91, i nije mnogo losiji, a sto me iznenadilo nije ni mnogo tisi... Znaci, telefon je bas dobar, ako zelis kameru uzmi ga, a ako ne zelis, onda w950...
E, sada ima i novi w910, koji je sigurno bolji od w580, ali ga nisam koristio, i ne znam nesto mnogo o njemu... Mada, ja sada nesto razmisljam da ga uzmem za sebe(w910), tako da ti ga preporucujem...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.