imam nokiu e65, isplatili je se zamjeniti za p990i.
molim savjet !
hvala
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
sony ericsson p990i ili nokia e65 ?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
skyliner pa zamenom neces dobiti nista posebno u odnosu na E65, skoro je to sve slicno, jedino dobijas bolju kameru, dodatnu kameru za 3G, veci ekran sa TS.
Po meni se nesiplati menjati E65 za P990, a zavisi i koliko je ocuvan tvoj i taj P990...
Po meni se nesiplati menjati E65 za P990, a zavisi i koliko je ocuvan tvoj i taj P990...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
skyliner ako ti je bitno view dokumenata razmisli i o m600, isto odlican poslovni telefon, a ako uzmes p990 dobices i wi-fi(neznam koliko ti je ovo potrebno).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Prvo uzmi telefon u ruke i detaljno ga pogledaj.Videces da je (.veci,tezi i glomazniji aparat) ogroman za danasnje pojmove telefona.Ako ti odgovara takav telefon(velicina+tezina)menjaj bez razmisljanja jer je mnogo bolji od n/65.Malopre sam ga drzao u jednoj prodavnici i deluje mi nezgrapno.Lepo deluje veliki ekran kao i njegove mogucnosti ali..Mozda bih mogao zimi da ga nosim u jakni ali leti???
LG G2 Black,16GB