opet taj pc-suite i nok6600
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
opet taj pc-suite i nok6600
prvo mi pc-suite nije radio,onda mi je miskoni objasnio da iskljucim modem(enable/disable),da li treba da pomerim com na kome se nalazi modem,na primer na com5 posto mi je bluetooth na 5 com-u?sta da radim da ne moram svaki put da iskljucujem modem?????????????
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
A što ga isključuješ, jel PC Suite svaki put zaglavi, objasni šta se tačno dešava? Ne treba da pomeraš port modema (nekad to i nije moguće), pogotovo ne na isti port koji koristi BT jer ćeš tako izazvati konflikt. Daj još detalja...
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Lepo si vi ismejaste, a čovek ima problem, c,c,c,c....
Moje pitanje je bilo "a zašto ga svaki put isključuje", jer je to uzaludni proces.
Ako neko želi da koristi PC Suite, što da ne...

Moje pitanje je bilo "a zašto ga svaki put isključuje", jer je to uzaludni proces.
Ako neko želi da koristi PC Suite, što da ne...
● PRAVILA FORUMA ●
miskoni slusaj,kada hocu neku igricu preko pc-suita da prekopiram na tel moram,kako si mi ti rekao,da iskljucim modem i naravno restartujem komp.sada se pojave com-ovi u mRouteru.kada prebacim tu igricu,ali kada hocu ponovo da koristim modem,moram ponovo da ga ukljucujem.to me smara.postoji li mogucnost da pomerim com na koji mi prepoznaje pc-suite,posto si i sam rekao da su comovi za modem pre pc-suite comova?
Da ne otvaram novi thread... Imam problem sa PC Suitom, nece da vidi bluetooth u mRouteru
Totalni sam laik za ovo, ali da li neko ima resanje za moj problem ili nekako da zaobidjem PC Suite ali da ipak mogu razmanjujem podatke sa kompom...
Evo i slike: http://www.benchmark.co.yu/forum/attach ... entid=6160
E sad namam pojma sta dalje
Poz

Evo i slike: http://www.benchmark.co.yu/forum/attach ... entid=6160
E sad namam pojma sta dalje

Poz
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59