Pa w880 acoustic ne poboljsavaju mnogo zvuk
Stavi ove od masterjp ali novu verziju Ne sa acoustic drajverima ne dobijas mega bass niti bilo koju novu opciju
Evo original menu( btw. nisi ni mogao da sacuvas) http://www.sendspace.com/file/gnk3f7
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Moze li neko da mi kaze koji je najbolji acoustic za k800i? Citao sam po forumu ali svi imaju neke svoje miljenike niko konkretno da napise TAJ I TAJ JE NAJBOLJI
I vrijedi li ubacivati camera drive, posto sam procitao da nije nesto?
Omg, omg
Ubacio sam u moj tel. camera driver 3.5 ovdje sam nasao link. Sad mi je kamera uzas, pa me interesuje da li moze da se vrati normalna vrezija ili imali koja bolja? Poz
Tebi pise da je k800i a imas samo tu ver. software-a? Izvini sto te mozda gnjavim, i mozda sve ovo pise nedje na forumu ali mi PC ne radi tako da sam kod druga i necu da ga smaram trazenjem po forumu.
Kako moze da se nadogradi taj software?
Cekamo novi cam driver koji ce biti dosta dobar, jedva nekako naterasmo coveka koji se bas razume u to da malo pomogne
Iskreno nisam se upustao u licno preradjivanje i pravljenje nekih drajvera, da imam viska vremena pokusao bih nesto
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ako ubacim novi firmware ili ako ponovo ubacim isti firmware preko SEUS-a, hocu li izgubit sve sto sam ubacivao u tel. tj. acoustic, camdrive itd...?
I kako tebe sluzi ovaj cam drive 3.71? Meni nije nesto kamera sa njim, mislim kako kad! Kad slikam u sobi preko dana i kada se blic ukljuci...slike su previse, ama previse tamne. Jel tako i kod tebe?
Ako ipak zelite da vratite svoje ikonice nazad, potrebno je samo da ubacite ovaj menu.ml fajl u files_to_upload/tpa/preset/system/menu. Original menu.ml za k800i http://rapidshare.com/files/50228014/MENU.ML.html
@shalle: 1. izgubices sve sto si sacuvao na telefonu (ono sto ti je na sim-card ti ostaje).
2. to je normalna pojava. Ukoliko slikas sa blicem u svetlu povrsinu, samo ako je nepotrebno koriscenje istog, blic - citaj svetlo, ti se vraca u socivo i slika je previse tamna. Ukoliko po danu slikas sa blicem, napolju, takodje ce biti tamna slika, jer se blenda zatvori, pa nedovoljno svetla udje. To je bar tako kod konvencionalnih objektiva, ali mislim da je princip isti i sa digitalnim... Pored toga sto blic daje odredjenu kolicinu svetla, on takodje ne dozvoljava da se otvori blenda iznad propisane velicine za blic, mislim da je to 4.2 ili cak manje (opet kod konvencionalnih objektiva)...
O.k. znaci nije to do moje kamere. Hvala ti puno, toliko sam se bio iznervirao da mi je bilo doslo da bacim telefon!
A zna li neko kad izlazi ovaj novi camdrive?
Poz z
Slobodan_NS,prvo u fsx na listu za brisanje dodaj lokaciju /tpa preset/system/menu/menu.ml ili jednostavno koristi xs 3 i izbrisi i dodaj sam men.ml fajl i ikone.sto se kamere sa editovanim drajverima tice ,dobra je samo u tamnim prostorijama,slika je daleko jasnija nego sa originalnim drajverom.dok u osvetljen prostorijama zatamni sliku,kao i kod ostalih.kod mene je tako sa svakim drugim drajverom koji sam probao.zato koristim originalne.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.