Pomoc,nokia 6233

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
exodus_1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Avg 2006. 15:09

Pomoc,nokia 6233

Post od exodus_1 »

Dobar dan svima,da vas pita,evo ovako,iman nokiu 6233 i sad,kao sto znate ona ima memoriju telefona od nekih 7 mb,e sad,dogdio mi se neki problem a to je,da neeman vise memorije na mobitelu,iman karticu od 1 gb,a na mobitelu iman mozda 16 kb memorije a nema nicega na mobitelu bas nicega ni tema onih sta budu na njemu,ni glazbenih datoteka(imaju samo one koje se nemogu izbrisat),i sad neznan sta cu,nemogu prominit temu jer neman memorije,primim li vise od 6,7 poruka odma nestane memorije i moran ih brisat da bi moga primit ostale,e sa da li postoji neki restart botun na mobitelu ili slicno,minja sam server i pokusa vracat na tvornicke postavke ali nista,opet isto,pozdrav,hvalal unaprid...sta da radim :smutny:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

backup pa format fona .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

exodus_1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od exodus_1 »

VeNoM

pa kako cu ga formatirat?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

To se desava na nekim brend verzijama firmware-a,memorija se sama od sebe puni bez ikakovog razloga.Pogledaj koju verziju firmware-a imas *#06# i razmisli o flashu novog.Nazalost to ces morati u servisu.Izbegavaj da bilo sta drzis na mem telefona,cak i veliki broj poruka.

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

exodus_1, formatiraces ga ukucavanjem *#7370# kada ti zatrazi lock code ti upisi 12345 ako ga nisi menjao
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

exodus_1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od exodus_1 »

to sam pokusao ali ne pali,nemoze ,daje mi informaciju da je rezultat nepoznat....neznan stta da radim vise,postoji li neko dugme kad ga otvorim da stisnem pa da se resetira..

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Da li je neko po gradu vidjao maske za ovaj telefon i gde? Gde god sam otisla, svuda se telefon prodaje u crnoj boji?! Na netu vidim da postoji i silver kao i neka grafitna i mnogo su lepse...
Hvala unapred

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nseries »

Oljica, original masku imas u ovlascenim distributerima nokie u alpha copy i mobis electronics...

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Da li mi mozes pomoci sa adresama, tacnije, gde mogu da vidim kontakte, za alpha copy znam, a gde je mobis?
Hvala veliko

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nseries »

Oljice ovde ti je adresa i broj telefona http://mobilnisvet.com/mobilni-cenovnik ... Electronic 8)

gula
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Dec 2008. 23:49

Post od gula »

da li neko moze da mi resi problem sa slabim zvukom na zvucniku za slusanje razgovora?????
bio sam u servisu irekli su mi da i sa novim radi isto...??? ima li neko slican problem ili neko objasnjenje??? hvala unapred pozzz svima

katarina67bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 17:46

Post od katarina67bg »

Gula,u toku razgovora pokusaj da pojacas zvuk,imala sam isti problem i resila sam ga na ovaj nacin :) :) :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Znal neko kako na 6233 odraditi resets security code?

Odgovori