Vincent, Deveta je zakon, nadam se samo da se ne ograničavaš na "Odu radosti", već obratiš pažnju i na ostatak simfonije. Inače, veliki sam ljubitelj i Vagnerove "Prsten Niberlunga" i Orfove "Karmine burane", ali su mi od tih dela na mob stale samo "Valkira" i "O Fortuna" (Therion ima odličnu verziju ove poslednje!).
Muzika u vašem telefonu?
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
4life, sumnjam da bi iko prodao te ploče. Ja imam "Killers", "Number Of the Beast", "Piece Of Mind", "Powerslave", "No Prayer For the Dying", "Somewhere In Time", sve vinil, ali iako ih nisam pustio već više od 3 godine, od kad mi je riknuo gramofon, ne bi mi palo na pamet da ih prodam (eventualno ukoliko iznese ponudu koju baš ne mogu da odbijem
).
Vincent, Deveta je zakon, nadam se samo da se ne ograničavaš na "Odu radosti", već obratiš pažnju i na ostatak simfonije. Inače, veliki sam ljubitelj i Vagnerove "Prsten Niberlunga" i Orfove "Karmine burane", ali su mi od tih dela na mob stale samo "Valkira" i "O Fortuna" (Therion ima odličnu verziju ove poslednje!).
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
4life, hvala 
Stoned Ryder, naravno da ne, čak su mi prva dva movementa omiljena. Inače volim Beethovena, prilično... Odu radosti ideološki ne volim ali je muzički i ona super. Wagner je naravno neprevaziđeni ludak među kompozitorima, kako rekoše na Headbanger's Journey: da živi danas bio bi metalac
Carminu Buranu obožavam i nju ću danas ubaciti, a mogao bih poslušati i Prsten Nibelunga, još kad bi bio ljubazan da mi kažeš naziv u originalu, da ga tražim na Internetu... Ima i Manzarek iz Doorsa komplet obradu Carmine Burane, ludilo je! Nažalost nemam, ali sam malo slušao...
gargamel4, nećemo više
Pozdrav!
Stoned Ryder, naravno da ne, čak su mi prva dva movementa omiljena. Inače volim Beethovena, prilično... Odu radosti ideološki ne volim ali je muzički i ona super. Wagner je naravno neprevaziđeni ludak među kompozitorima, kako rekoše na Headbanger's Journey: da živi danas bio bi metalac
gargamel4, nećemo više
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik

gargamel4, ajoj care stvarno nemam pojma gde se to vise moze naci u Google-u,ja sam sve to poskidao sa Lime Wire,mozda probaj i ti.
Za nekim pesmama sam strpljivo tragao danima i nocima dok se nisu pojavile za download...Obozavao sam te stvari nekad na kasetama pa sam pozeleo ponovo da ih nadjem u digitalnom okruzenju.
Za nekim pesmama sam strpljivo tragao danima i nocima dok se nisu pojavile za download...Obozavao sam te stvari nekad na kasetama pa sam pozeleo ponovo da ih nadjem u digitalnom okruzenju.
Mislim da ima prateći bend, nisam siguran. Sumnjam da može samo na klavijaturama
Ne znam stvarno ko je svirao... Tražio sam danas da skinem ali nisam našao... Tražiću opet, pa ako nađem link javljam. Inače, jedna mnogo pametna voditeljka ovamo kod nas je nakon izvedbe par stvari u CNP-u upitala izvođače o njihovom mišljenju "da li bi gospođica Carmina Burana pristala da radi intervju sa njom". Un-fu*kin'-believable!!! Eto, svega ima
Ubacio sam i novi Radiohead, prilično je dobar. Nisam još stigao da ga preslušam, ali je, čini mi se, prilično dobar. Sad imam 1248 pjesama u telefonu 
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Interesuje me iz vaseg iskustva koja je pesma sa najjacim basovima??? Hocu malo da se izivljavam sa n91, pa me interesuje...
Inace, sto se tice muzike, sve strano, a sto se tice broja pesama na telefonu, on varira... Retko idem ispod 1000, obicno je preko 1500, a zna da ode i do 2000.... Evo, sada je oko 1800...
A najjace od svega je sto pola pesama ne znam koje su, ali ubacim lepo ceo album, mrzime da biram... JBG. imam 8gb, ima se-moze se... Mada, doslo je dosta pesama i preko bt-a, ali naravno ni blizu kao preko kompa...
Inace, sto se tice muzike, sve strano, a sto se tice broja pesama na telefonu, on varira... Retko idem ispod 1000, obicno je preko 1500, a zna da ode i do 2000.... Evo, sada je oko 1800...
A najjace od svega je sto pola pesama ne znam koje su, ali ubacim lepo ceo album, mrzime da biram... JBG. imam 8gb, ima se-moze se... Mada, doslo je dosta pesama i preko bt-a, ali naravno ni blizu kao preko kompa...
iPhone + CX300
Spyker, sa moje tacke gledista najjace basove imaju pesme sa puno kontinuiranog basa a to su techno,trance,NRG i slicno. Doduse manje-vise efekta se postize i sa nekim rap,hip-hop ili cak drum & bass i break-beat stilovima...
Evo moje kratke play liste pesama sa strahovitim basovima (naravno elektronika je u pitanju):
1. Paffendorf - Crazy Sexy Marvelous
2. Uberdruck - Drugface
3. Plug 'n' Play - Time to Bob
4. Scooter - Move your Ass (Rave Mix)
5. RMB - Redemption
6. PPK - Resurection (Space Club Mix)
7. DuMonde - See the Light (S.H.O.K.K. Remix)
8. Komakino - I Can't Stop the Motion
Probaj ih skinuti preko Lime Wire jer samo tako ces ih naci pa nabaci na telefon cisto onako radi poredjenja. Ove stvari pustam redovno u kolima i iako imam samo 4 obicna fabricka zvucnika...razbija tisinu samo tako!
Evo moje kratke play liste pesama sa strahovitim basovima (naravno elektronika je u pitanju):
1. Paffendorf - Crazy Sexy Marvelous
2. Uberdruck - Drugface
3. Plug 'n' Play - Time to Bob
4. Scooter - Move your Ass (Rave Mix)
5. RMB - Redemption
6. PPK - Resurection (Space Club Mix)
7. DuMonde - See the Light (S.H.O.K.K. Remix)
8. Komakino - I Can't Stop the Motion
Probaj ih skinuti preko Lime Wire jer samo tako ces ih naci pa nabaci na telefon cisto onako radi poredjenja. Ove stvari pustam redovno u kolima i iako imam samo 4 obicna fabricka zvucnika...razbija tisinu samo tako!
Al se ovde rasplamsala rasprava!Pretvori se ovo u versko-politicki sukob
A sto se muzike tice,i dalje drzim sve i svasta...po jednu ili dve stvari od svih mojih omiljenih bendova.Ima tu Korpiklaani,At The Gates,Death,Iron Maiden,Rain Delay,My Dying Bride,Danzig,Cannibal Corpse,Cathedral,Black Sabbath,Iron Savior,Overkill,In The Woods...,Draconian,Block Out,ma svasta...vecinom metal,i ponesto sitno hard rock ili hard core,nesto malo gotike...sve sto vole mladi
A sto se muzike tice,i dalje drzim sve i svasta...po jednu ili dve stvari od svih mojih omiljenih bendova.Ima tu Korpiklaani,At The Gates,Death,Iron Maiden,Rain Delay,My Dying Bride,Danzig,Cannibal Corpse,Cathedral,Black Sabbath,Iron Savior,Overkill,In The Woods...,Draconian,Block Out,ma svasta...vecinom metal,i ponesto sitno hard rock ili hard core,nesto malo gotike...sve sto vole mladi
- 4life
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06
Aj molim te baci na rapidshare nesto od At the gates-a!!!
Evo ja ubacih od Amon Amarth-a (Jedna od mojih omiljenih grupa) dva albuma u fon, Once Sent from the Golden Hall i The Avenger.
BTW jeste li culi da Iron Maiden dolazi ponovo u julu?! Bice ludnica, bina ce biti u stilu Powerslave covera, znaci piramide i sve sto ide uz to! Jedva cekam!
Evo ja ubacih od Amon Amarth-a (Jedna od mojih omiljenih grupa) dva albuma u fon, Once Sent from the Golden Hall i The Avenger.
BTW jeste li culi da Iron Maiden dolazi ponovo u julu?! Bice ludnica, bina ce biti u stilu Powerslave covera, znaci piramide i sve sto ide uz to! Jedva cekam!
Nemam telefon trenutno.
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik

- 4life
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06
Ovoga puta verovatno JNA ili Marakana 100%, Bruce je obecao prosli put a i nema smisla da nas ponovo strpaju u onu halu. Eeeeee da mi je cuti "Scream for me Belgrade" pa da umrem... 
A setlista je ludnica:
Iron Maiden
Killers
The number of the beast
Run to the Hills
Hallowed be thy name
Revelations
The Trooper
Aces high
Rime of the ancient mariner
2 minutes to midnight
Powerslave