K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 19:56

Post od B_ock_y »

Molim vas pomozite..... Imam K800i i pre neki dan sam malo sliko snjim, odjednom mi se telefon restartovo i pojavilo mi se kako trebam da formatiram karticu, kad kliknem da je formatiram i ukucam kod tel. ipak se ne formatira nego mi je ni telefon više ne prepoznaje... Sad ja mislim da se ona zaključala ali ne znam na koji način da je otključam... stavljo sam je i u druge telefone ali ni tamo je ne prepoznaje, preko data kabla u Mass Storage modu ne mogu da je formatiram ni preko čitača kartica na laptopu.... mislim da je nemoguće da je crkla jer sam rukovo s njom po uputstvima... Sad ne znam šta da radim, volio bi kad bi mi neko od vas mogo pomoći.... :blinky: :blinky:

P.S. volio bi sve sam izvesti bez servisa.... :blinky:
K800i new sw (modded) + Sony M2 1GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

B_ock_y pa nemozes nista da uradis jer je kartica zablokirala, ili je zakljucana, otkljucavanje kartice ovde u S.M. kosta 10 evra, a sad neznam da li ti se to isplati. ako imas garanciju nosi je tamo gde si je kupio.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

kljun
Kupio sam i tel. i karticu prije nekih 20-tak dana, s tim da sam telefon flešovo, na onoj mi kutijici od kartice piše kako ima ko 5 godina garancije, original je sony nije scandisc i tako nešto, platio sam je oko 47eura.. Hoće li me zezati što sam flešovo tel. pošto su mi se 2 zadnja broja od IMEI promjenila ili mi tel. nema nikakve veze s tim :blinky:

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

B_ock_y nerazumem kako ti se to IMEI promenio, pa to je nemoguce, proveri ti to dobro. ne bi trebalo da zbog flashovanja neradi memorijska, ali to sa IMEI me zbunjuje. u svakom slucaju najbolje je da odneses mem. tamo gde si kupio i trazis novu, ili da se ta sredi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

Kljun, probat ču je odnet večeras posle posla, ipak tebi puno hvala na pomoći i na savetima, to sa IMEI sam gledo neki dan, broj na garantnom listu i sad mi se ne podudaraju samo zadnja 2 broja npr. sad mi je 3573xxxx-xxxxxx-9-41 a bio je 3573xxxx-xxxxxx-9-27, sad možda ta 2 broja označavaju nešto u vezi sw. uglavnom ne kontam i znam da sam izgubio garanciju na mobitel koja je ionako samo za sw što mogu sam rješiti.... :dry: Tebi nije poznato mogu li karticu ikako sam preko nekog programa otključati ili odblokirati :blinky:
Poslednja izmena od B_ock_y u Uto, 06. Nov 2007. 02:00, izmenjeno 1 put ukupno.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

B_ock_y pa IMEI nema veze sa sw-om, on se nemenja u zavisnosti od verzije sw-a.
memorijsku nemozes nikako srediti jer nemoze da je kopm ocita, znaci nijedan program tu ne pomaze. imao sam i ja isti slucaj al na 6600, slikao ja nesto i odjednom memorijsku telefon ne prepoznaje nikako ni komp. nece da je prepozna. i jedino resenje bilo da se pljune 10 evra da se to sredi, al mem. je vredela manje od 10 evra pa ja uzeo novu, al tvoja je pod garancijom tako da nema sta da brines, ako si se pridrzavao uslova garancije.

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

Ne znam šta da ti kažem i ja se čudim kako se IMEI promjenio idem oko 20h da vidim može li se išta uraditi s karticom pa ti javim ako uspije išta, ne isplati mi se da kupujem novu skupe su, samo loše mi djeluju ove M2 karticem, prije sam imo 6131 i MicroSD trans flash karticu isto 1GB, bila je i brža, a i šta sam sve radio snjom ništa joj nije bilo.....ali eto........vidim pa ti javim...čujemo se...pozz. i još jednom hvala

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

ako znas nekog servisera ili nekog ko ima mt box,sa njim je mogce otkljucati karticu.o kupovini istog nemoj da razmisljas.skupa je to igracka.... :o
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

bajce, otprilike koliko košta i jeli podržava sve kartice, već sam pomislio na to :blinky:

jamon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Dec 2005. 20:27

Post od jamon »

Cao Momci i Devojke...

kratko pitanje koji je najstabilniji i najpouzdaniji rom za k800i ???

takodjer linak bi bio super...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Rom :lol: Pa k800 nije WM telefon :roll:
Naravno da je poslednji najbolji, najpouzdaniji i najstabilniji... Link mozes naci na lepljivim temama, ne moras sve da dobijes na tacni...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

kad hocu da formatiram m2 trazi mi phone lock code. je l' to po defaultu isto kod svih k800 (koji je code?) ili je mozda bolje da nista ne prchkam?
xe-xe

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

primus nemoj da formatiras memorijsku preko telefona, probaj da, ako imas opciju u telefonu da ti bude mass storage pri USB konekciji, prikacis fon na komp kao citac memorijskih i onda preko kompa formatiras memorijsku, ili ubaci u citac memorijskih kartica i mozes i tako da formatiras.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

primus,a ako se vec odlucis na ovo prvo,phone lock code ti je po default-u 0000 (4 nule)! :wink:

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

@bocky,kosta svega 450 evra,tj toliko pise kod njih na sajtu,proguglaj malo,naci ces.dok ti to dodje kuci,ptt+pdv itd..ima da izadje mnogo.nije u pitanju tip katrice,to je box za flash telefona i ima opciju za otkljucavanje mem. kartica.@primus,ako ti je iz nekog razloga promenjen phone lock kod preko xs ga mozes vrtiti na default
Poslednja izmena od bajce u Pet, 09. Nov 2007. 08:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

bajce, hvala, nosio sam karticu na servis ali oni nemaju veze s vezom :o , a nemaju ni stvari potrebne za servis :wacko: , kažu da sam ja kriv i da sam spržio karticu, ja poludio i udario čoveka što radi tu.... i to mi je jedino drago, neće mene zezat :D sad neznam šta da radim probat ću je odneti u neki drugi servis ili kupiti novu....
Probo sam preko Comand Prompt da je formatiram ali mi izbaci:
The type of the file system is RAW
Please use the /FS switch to specify the file system
You wish to use on this volume
Jel ovde znači da se išta može uraditi i ako može znaš li ti možda kako :shock: :o :blinky:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

B_ock_y jednostavno receno, kartici nema spasa, vracaj se u servis gde si je uzeo i zahtevaj novu, jer gresku nisi ti prouzrokovao.

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

kljun, vratio bi se ja ali kako ću kad sam udario čoveka, sad me sramota :oops: šta će mi reči ako opet dođem, ma otiću ipak zaboli me :D

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Trazi svoja prava, pa imas garanciju, ako ne daju malo se prepiri s njima i preti inspekcijom, to obicno upali (tako je meni upalilo... :oops: ).
ps: Kako si udario prodavca :D ? Samar ili sakom i koliko jako? :lol:

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od B_ock_y »

markog, došo ja i reko svoj problem sa karticom, a on meni počeo govoriti kako je to 1. slučaj i da sam ja za sve kriv, ko spržio sam karticu nepravilnim upravljanjem, ja njemu kažem da sam rukovo po uputstvima, a on ko nevjeruje i kaže još da na kartice ne ide garancija, a prodaje ih po 47evra..... i tako ti meni pukne film, i udarim ga dlanom u nos i njemu krv, ona neka žena počela da vrišti i ja odem :D :D :o

Odgovori