Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
dentomaster za to da moze da bude slika preko FS nisam cuo, al bilo bi dobro da moze bez programa, a i ako nemoze tu je program koji moze.
Najverovatnije ce ti trebati Psiloc program za FONT, jer mislim da nema te funkcije integrisane u telefonu.
Najverovatnije ce ti trebati Psiloc program za FONT, jer mislim da nema te funkcije integrisane u telefonu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ne, bez dodatnog programa i dalje je slika 80*80 pxdentomaster napisao:cuo sam da je slika pozivaoca preko celog ekrana
da, moguće je, OS ima podršku za small/normal/big veličine fonta, ne treba ti drugi program.dentomaster napisao:da li je moguce menjati velicinu fonta ili opet treba program (psiloc....)
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Mozda ces nesto vise o tome naci ovde http://europe.nokia.com/A4491268vojkan22 napisao:messengeri mi prave problem...
jel moze mala pomoc? posle nekoliko dana potrage, nekako sam uspeo da nadjem flash lite 2.1. zamislite moje razocarenje kada mi instalacija nije uspela. naime, prilikom instalacije, javlja "contenet built in" i prekine sa instalacijom. jel bih mogao da ovo nekako premostim/uklonim, posto mi isto javlja i sa officeom? hvala
HTC Legend
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ozazi "contenet built in" bi trebalo da znaci da to vec imas snimljeno u telefonu, i da ide uz software od telefona, a ako nemas te programe, uradi update sw-a i imaces sve fabricke programe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ivankv, može, ja to koristim, možeš videti screenshot na VOIP stiki temi.
ovako, u kontaktima naravno svima dodaj datum rođenja. potom sinhronizuj kontakte sa office outlook-om. uđi u svaki kontak i izmeni bilo šta, samo da nastane neka promena. outlook tada automatski kreira meeting entry u kalendaru.
potom ponovo sinhronizuj office sa telefonom, i opa, svi rođendani su u kalendaru, sa uključenim alarmom!!!
zahvali se outlook-u na tom detalju
inače btw, sve to mnogo bolje funkcioniše na windows mobile telefonima, ovo je bio zaobilazni način da dobiješ to, inače, na win mobile telefonima kada kreiraš kontakt sa birthdate unosom, win mobile odmah kreira i odgovarajući kalendar event. nokia je svetlosnu godinu zaostatka za funkcionalnostima win mobile telefona.
ovako, u kontaktima naravno svima dodaj datum rođenja. potom sinhronizuj kontakte sa office outlook-om. uđi u svaki kontak i izmeni bilo šta, samo da nastane neka promena. outlook tada automatski kreira meeting entry u kalendaru.
potom ponovo sinhronizuj office sa telefonom, i opa, svi rođendani su u kalendaru, sa uključenim alarmom!!!

zahvali se outlook-u na tom detalju

inače btw, sve to mnogo bolje funkcioniše na windows mobile telefonima, ovo je bio zaobilazni način da dobiješ to, inače, na win mobile telefonima kada kreiraš kontakt sa birthdate unosom, win mobile odmah kreira i odgovarajući kalendar event. nokia je svetlosnu godinu zaostatka za funkcionalnostima win mobile telefona.
Pošto sam nov sa nokijom i simbianom treba mi jos malo pomoci. Probao sam da skinem neke sis i sisx aplikacije ali mi kaze da je sertifikat istekao. Probao sam i da podesim datum za par meseci unazad kako sam negde procitao ali ne ide. Jos nesto. Ako nesto skinem sa neta preko telefona a to se ne instalira zbog pomenutog sertifikata da li to ostaje negde u memoriji i gde. Unapred hvala.