W950i

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nemoj na pogrešan način da se osetiš prozvanim madnesse99, ali malo stoji činjenica da zbog mogućnosti koju ti imaš da preko nečijeg paypall naloga u inostranstvu platiš bilo šta, a ostali tu mogućnost nemaju, malo gledaš ljude sa visine. Kao: "pa plati preko neta u čemu je problem?". Kako to još neko osim tebe da uradi? Mislim sve je to lepo, ali ako već to nudiš kao rešenje onda ponudi i takvu pomoć da ti neko poštom, postexpresom, direktnom uplatom na račun ili kako već pošalje lovu, makar i neznatno uvećanu sumu, a da mu ti onda organizuješ da bude plaćeno paypallom. Jel može tako? Nije ni 6 ni 8 evra cifra, ali kad ljudi nemaju mogućnost :wink: Znači nema ljutiš, samo kažem svoje mišljenje :)

E sad moj problem. Pokušao sam da instaliram čini mi se X-Explorer (mislim da se tako zove, u svakom slučaju onaj plavi što isto izgleda kao onaj iz Profi-Maila). E sad to što sam našao na netu je neka stara verzija koaj je tražila update koji ja nisam hteo online da radim, i uninstalirao sam aplikaciju, ali pri svakom paljenju telefona on ponovo traži update pograma koga na telefonu nema. Inače sam ProfiExplorer koji se podiže iz ProfiMaila mi savršeno radi posao za ono što meni treba, ali nema pristup sistemskim fajlovima gde bih eventualno peške ovo uklonio. Jel imate ideju a da nije format, jer me ovo ne nervira toliko da bih sve ponovo instalirao, podešavao, i ubacivao sve kontakte nazad. Problem se samo svodi na jedan klik više pri paljenju telefona. Ako može bez toga super, a ako je format jedini način onda taj klik i nije toliki problem.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

gargamel4 probaj onu moju foru da ponovo instaliraš explorer pa uradi deinstall ili pak nadji neku jaču verziju.ja sam odmah izbacio pciju za traženje nove verzije
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

jox89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 01:31

Post od jox89 »

Mislim da je gargamel4, u pravu.Ako hoces da pomognes pomogni do kraja,a ne ovako.
Mozda i nije do software-a ekran mi jednim delom radi,a jednim ne.Ako znate sta moze da bude onda recite.Da li je hardware-ski ili software-ski problem.
Zahvalan sam svima koji mi budu pomogli jer mi je pomoc zaista potrebna.Ne mogu da koristim tel.

jox89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 01:31

Post od jox89 »

Ljudi ima nacina za uplatu KulanKendi Clint-a.
1.Otvorite link:http://www.kulankendi.com/index2.php?pMenuG=15
2.Spustite se na dno strane gde pise Buy now CREDITS via ALLPAY
3.I na toj stranici imate opciju za uplatu u nasoj zemlji...

Nadam se da ce ovo pomoci nekome.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

OK, ako je tako onda sorry madnesse99.

VeNoM, ajde probaću ali nisam baš siguran na šta tačno misliš jer mi ni jednom nije ušao u program. Uvek me samo pita za update, i ako neću izbaci me. Aj videću još.

jox89, ako ti ne radi pola ekrana 95% su ti otišli kontakti, a to znači novi ekran, koji je toliko skup i tolika zajebancija ako ga uopšte bilo gde i nađeš da je isplativije kupiti drugi. Ekran je najosetljiviji deo telefona i najčešći razlog za servis a delova nema. E sad čuo sam pre 2 dana za neke falš ekrane zadovoljavajućeg kvaliteta, ali dok to lično ne vidim (ako je uopšte tačno) ne bih preporučio.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

update za w950 i pitanje vezano za olovku i gde ima:
nalazi se u deltacity.prizemlje.pored komtrejda, mislim, da se nalazi radnja koja se zove SonyEricsson i u njoj imaš komplet od tri komada i košta nekih 1407din ako se ne varam.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

milaannn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Maj 2006. 21:07

Post od milaannn »

imam problem sa divx playerom..kada pustim avi fajl posle nekoliko sekundi se ugasi svetlo (pa stane i ceo fajl)...kako da promenim da se ne gasi svetlo?? probao sam,cackao ali nista...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

lovd video sam na buvljaku baš na tu foru ali nisam pitao za cenu. veoma lepo izgleda .

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

ne znam kako sam uspeo ali sam obrisao sam svoj post :shock:

No pitanje je bilo vezalo za fotroli za ov mob ..... nesto na foru Crystal Case ....

ako neko ima drugaciju a podjednako dobru neka kaze gde je kupio i koliko kosta 8)

Fala vi

P.S VeNoM ..... jel na N.Bgd ???

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

lovd na n.bgd.
ali vidjao sam i po nekim radnjama.inače imaš i na ebayu da naručiš ako hoćeš :oops:

neleprvi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 08:36

Post od neleprvi »

Ima li neko iskustva sa GPS uredjajima za w950 koji bi radio sa TOMTOM programom i gde mogu da se nabave a da rade 100% u paru sa w950 i eventualno koja je cena?
Hvala braco po telefonu
R'n'R is my life!

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Ovako stoje stvari, drugar je kupio w950 pre neki dan i do danas je sve normalno radilo, dok se danas nije pojavio problem telefon mu ne prepoznaje slusalice dok mu usb i punjac prepoznaje da li neko zna sta moze da bude ili je imao slican problem... :blinky:
.::HTC Desire Z::.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Verovatno je problem u slušalicama (tj. u kablu slušalica). Zavisi i koje su slušalice u pitanju. HPM-62 i HPM-70 se identifikuju na vrlo primitivan, ali pouzdan način (parčetom žice premosti pinove 8 i 9 i telefon će utripovati da su slušalice priključene, to možeš da iskoristiš kao test). HPM-82 (koje standardno idu uz W950) se identifikuju dosta složenije: postoji mikrokontroler u daljinskom upravljaču na slušalicama. On uspostavlja serijsku komunikaciju sa telefonom, a ova komunikacija se koristi kako za prepoznavanje, tako i za prenos komandi i servisnih informacija. Ako je neka od žila kabla koje se vezuju za mikrokontroler (pin 8 = DATA, pin 9 = GND, pin 12 = Vdd) u prekidu, ili ako je sam mikrokontroler riknuo - ništa od slušalica!
Ako je kabl, tu se još može nešto krpiti. Ako je kontroler - može se prelemiti 8-9, daljinac neće raditi, ali slušalice hoće (kao HPM-70).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

rixxon, hvala ti puno na odgovoru, ali izgleda da je bio neki softverski problem odnosno neki bag pa je to resio tako sto je dok je `walkman` bio ukljucen , ukljucio slusalice koje naravno nisu prepoznate i izaso iz programa preko task menagera, i ugasio fon. Slusalice su ostale ukljucene u fon. onda je upalio fon i sve je bilo normalno. Eto mozda nekom pomogne ako mu se desi isti bag!!!

Pozzz... 8)
.::HTC Desire Z::.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

bigmag, da, u stvari logično je bilo prvo probati sa gašenjem telefona i vađenjem baterije i sličnim stvarima. Softver uvek može da zaglupi. A ja odma krenuo lemilicom po slušalicama :lol:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

dejan87dex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
:: Lumia

Post od dejan87dex »

Ima li av kabal da se nadje za w950?
I ako neko zna na koliko jake zwuchnike moze da se prikaci preko audio izlaza,ja sam ga uspeshno spojio na zwuchnike od mini linije preko music porta,u pitanju su dwa zwuchnika od po 130w,mogu reci da kida,mega bass radi swoje...zanima me jel bi izgurao dwa od po 200w? ko zna nek mi odg,nishta ga nekoshta,xexe
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

dejan87dex same hpm 82 imaju onaj džek u kome možeš ubosti bananicu sa jedne a činčeve sa druge strane tako da to nije problem

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

Pozdrav drugari!
Kako da mi animacije koje postoje dok radi muzicki plejer , ostanu i kad minimiziram plejer i odem na desktop fona( muzika svira, na main screenu je animacija)???

hvala na odgovoru Šmekerski, zar ne?
live long and prosper

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pa samo izadješ iz plejera i animacije i dalje postoje dokle god traje pesma.e sada ima fora.ako fon ne prepozna sluške kao npr kada stavim motorolin stereo HS animacije nema.

dejan87dex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
:: Lumia

odg

Post od dejan87dex »

drgrabez napisao:Pozdrav drugari!
Kako da mi animacije koje postoje dok radi muzicki plejer , ostanu i kad minimiziram plejer i odem na desktop fona( muzika svira, na main screenu je animacija)???

hvala na odgovoru Šmekerski, zar ne?
Odesh na main screen pa na More/Preferences/Visualization pa otkachish Display,tako che ti se animacija iz playera prikaziwati i na stby ekranu-kada hochesh da to ugasish samo otkacish Hide,to kao i ostale stwari wezane za Today ekran menjash na More/Preferences pa izaberesh shta hoches da ti bude aktiwno ili deaktiwirano na today listi.
Poz
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black

Odgovori