promoe, cemu toliki uzvicnici? Kad hoces nesto da pitas onda stavis 1 upitnik a ne 7 uzvicnika
Sto se tice tvog prvog pitanja sa uzvicnicima, postiji vise programa sa animiranim smajlijima, a poslednji na koji sam ja naisao jeste Animated SMS
Sto se tice tvog drugog pitanja takodje sa uzvicnicima, mislim da ne mozes to nikako da podesis, mora tako da ostane kako jeste. Ili ja nisam dovoljno cackao po telefonu pa nisam nasao nacin kako to da promenim
Nema na cemu!
znam da ima program za stavljanje video zapisa kada mi tel zvoni,odnosno da mi bude klip kad mi tel zvoni,nasla sam program na netu ali ne radi,il ga ja neznam instalirat kako treba,navodno je krekovan..pomoc
jaca_85 mora da je program za stariju verziju symbian-a, ili je sertifikat istekao ili nije program sertifikovan. proveri da li ti pri instalaciji pise:
expired sertificate;
sertificate error.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Od skora imam Nokiu 6290, to mi je prvi Symbian telefon. Već sam mu ubacio skoro sve što bi mi trebalo, ali rekoh daj da vidim šta još ljudi preporučuju. Nisam bio lenj, iščitao sam svih 23 strana ovog threada i par stvari me zainteresovalo. Dobre duše u publici će već znati kako da mi pomognu.
1. Treba mi neki napredni file manager pošto FExplorer na žalost odbija da se instalira na mom telefonu. Skinuo sam Y browser, ali bih voleo da probam i X-plore.
2. MocroEd bi mi stvarno puno koristio. Treba mi i srpsko-engleski, ali bi mi daleko više valjao srpsko-grčki ili englesko-grčki rečnik.
Pored njih, mislim da mi ništa drugo za sada ne treba, možda eventualno bolji mp3 plejer ili neka RPG igra. NTourch je super stvar, ali čisto sumnjam da radi na mom telefonu.
ne pise nista znam za to da se moze desit,jednostavno ne radi,hajd provjerit cu jel za stariju verziju al mislim da nije a ocajnicki damije da imam tu aplikaciju
jednostavno ne radi ima krek i kaze da se treba prvo instalirat app pa krek al nece krek nikako ma neznam ni ja skidala sam nekih tonu verzija koje su krekovane al izgleda da nemam srece
morbius napisao:1. Treba mi neki napredni file manager pošto FExplorer na žalost odbija da se instalira na mom telefonu. Skinuo sam Y browser, ali bih voleo da probam i X-plore.
Cini mi se da do sada nije pominjan Phone Shortcuts. Program omogucava nesto tipa "go to" menija na S40 telefonima. Moze da "primi" 12 shortcutova (tasteri 0-9, * i #), koje pozivate na te tastere kada startujete program. Postoji i mogucnost autostartovanja aplikacija, pozivanja na hotkey... vredan paznje
EDIT: dodat screenshot
Poslednja izmena od vojkan22 u Čet, 08. Nov 2007. 02:06, izmenjeno 1 put ukupno.
promoe napisao:da li postoji mogucnost da se podesi poruka da kada je primim vidim kad sam je primio,datum,vreme a da ne morad da kliknem na message details!
To je treća generacija Symbiana od nastanka, a verzije podržanih programa su 9.1. i 9.2. u sis i sisx ekstenzijama. S40 su obični Nokia telefoni bez Symbiana.
jeste li probali ove nove aplikacije za N95 koje rade uz pomoc MOTION SENSOR-a???
evo ja danas skinuo sa neta i dobre su, bas interesantne. rade samo na modelima n95 jer ima taj "senzor pokreta" u sebi pa se igrice igraju pomeranjem telefona u stranu ili gore-dole
ima li program smart settings za N73,ja ga imam na n70 ,mnogo mi znaci...ili neki slican, ali da ima istu namenu ,posebno mi je gotivno sto mogu da restartujem telefon kao komp
zanimam me kako se zove program za promjenu glasa na mobu dok razgovaram.....9.1/9.2sym.
-zna li ko di skinuti melodije za nokiu ali kao da su izobličene, osnovne melodije koj izgledaju kao da su na pokvarenoj kazeti,zavijaju onako......fala
dange izoblicene melodije mozes i sam da uradis, prebacis nokia melodije na komp i preko odredjenog programa (Sound Forge ili neki drugi) mozes te melodije i sam pa oblikujes.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.