Ha, ha, ha, e pa, svaka ti čast Ivane, kako te nije mrzelo?
Odlično je ispalo, mada N-Gage svakako neće ovako izgledati...
Tastatura od 6630 je očigledna, pa D-pad zarotiran za 180 stepeni. Dual 6630! Ne bi me čudilo da sad ova fotka procuri dalje na net, a i što da ne, malo i mi njih da "ložimo"!
Malo je gloopo shto se previshe vidi da je keypad sa N6630 al' dobro...
Sad sam na raspustu, pa cu imati vremena i ja da napravim svoj fake, pa cemo da vidimo kako ce on da prodje...
Pa ja sam stavio svoje ime na fotku, al nekom manijaku palo na pamet da ga obrise ( ) i sve vas za*ebe. Ja jos mislio vi se zezate kad ste rekli ovo je sigurno prava i tome slicno...
@Nick gde si je to dalje prosirio? Pa sto si? Trebao si mi reci da bar malo sredim tastaturu.. Ovako suvise lici na 6630...
Ne znam da l' si prochitao, ali ja sam ti obrisao ime sa slike...
To sam uradio samo da bih video da li ce se ljudi napaliti...
Proshirio sam na josh 2 sajta, jedan je totalno nebitan, a chini mi se da se na drugom i nisu toliko napalili...
P.S. Planiram i ja da krenem u izradu svog laznjaka...
Nick, наравно да сам прочитао шта си написао... Видиш да се чак и смејем "неком манијаку"... И ево опет . Шта сте тако непети?
Хоћете стварно да направимо нешто па да направимо хаос на нету?
Moze, moze! Stavimo neke nabudzene karakteristike, tipa 2 mpx kamera, 262 k ekran, baterija 18 dana, radio.... i onda na nekom stranom forumu ostavimo link, nalozice se sigurno!
Uzmzm gajbu,uvalim se i kazem e sad MOZE!!!
I ja sam za !!! Mega lozenje meseca! Zashto da ne....okacite svoje predloge ljudi pa cemo da ih prokomentarishemo i prosledicemo ih na neki sajt ili forum.....
Ja sam vec poceo da radim na svom.Ali najbolje je da svako napravi pa da najbolu sliku okacimo.Da li da koristimo vec postojece telefone za delove ili sami da ih pravimo?Nek neko zada kako bi otprilike trebalo da izgleda pa da napravimo konkurs. Nemojte da kacite gomilu fake slika nego na pp ili mail.
Pa ne znam shta kazu drugi....ajde da se slozimo (malo teze sobzirom da smo srbi ali ajde da pokushamo)....ne znam...mozda je najbolje da ga uradimo kao monoblock.......aaaa????shta kazete????
Da najbolje ce ispasti crn.....nemojte da pravite neke svemirske....zadrzite ipak dozu realnosti....monoblock ce biti sasvim okej.....
A da okacimo ponovo na onaj kineski sajt.... hehe
Moze, slazem se, mada sad nemam vremena, ali potrudicu se da odradim nesto! A ako svi uradimo kako cemo da odaberemo najbolji? Onda ce svi videti gomilu modela i nece poverovati? To moramo da organizujemo! samo kako? : ako neko ima :idea: bilo bi sooper!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.