Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Avg 2007. 12:08

Post od v_slobo »

Fox, pogledaj ovo http://www.itsvet.com/proizvod/kingston ... ard/71/491 mozda ti pomogne 8)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Јутрос сам игром случаја избрисао сву галерију слика. Случајно сам маркирао и избрисао. Е сада ако може неко да буде љубазан па да ми каже јел се то може некако повратити? :smutny: :smutny: :smutny:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Njegovan, postoje programi (preko kompa) koji možda mogu da ti pomognu ali ako nisi ništa čačkao posle na mem kartici.
Ako je legla i jedna slika preko ili nešto drugo otišlo na karticu onda :cry:
Probaj malo Google "file recovery" ili "photo recovery"
Ah da...potreban ti je i card reader/writer
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

gameforce, Хвала ти на овим савјетима. Али ја сам дудук да би сада то успио повратити. Ништа опраштам се од фотографија. :cry:

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

heh slike to i ne gledam mrzi me, a kad bi i pogledao ne znam sta bi sve nasao sto su se slikali iz drustva i drugarice iz skole "D hehe to je ono sto mrzim :D meni mob. telefon najvise sluzi kao mp3 player, razgovor i slanje sms pa onda sve ostalo ako stignem :D ahaha lol jedino Njegovan, ako hoces da razmenimo fajlove :D da ti popunim galeriju :D a ti meni das prazan :D
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Cola15, Лако се зезати, али било ми је ту драгих слика, али изгледа нема повратка. :smutny:

mila94su
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 20:15

Post od mila94su »

ljudi pomagajtu ubitju se.....ja imam nokiu n70 i promenio sam shifru na njoj i sada nemogu da se setim shifre......i nemogu da udjem uopshte u meni...shta da radim?pomagajte....

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Ha

Post od presvega »

mila94su, pa nista, probaj ono pritisnes *3 i zelenu slisalicu istovremeno, pa zatim upalis telefon, ne pustas te dugmice dok telefon ne pocne formatiranje...Ako to ne upali svaki majstor u servisu ce ti ''otkljucati'' telefon...

mila94su
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 20:15

Post od mila94su »

hvala...ewo mene oopet....imam jedan problem....kada prebacim neki sis program na mob on netje da ga instalira.....napishe INSTALATION. SECURITY ERROR.UNABLE TO INSTALL...........ima neko neku ideju?shta to moze da znachi?

kroki23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 12. Jan 2007. 22:49

Post od kroki23 »

Meni je kod ovog fona sve ok, sem rezolucije ekrana, koji je ocajan. slike na slabijim samsung telefonima su mnogo lepse i rezolucija im je veca od ovih na n70.

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Ma daj bre gde moze samsung da se poredi sa nokia-om!!! A drugo ovaj fon je za pare koje treba da izdvojis za njega ne prevazidjen!!!!
.::HTC Desire Z::.

tazN70ME
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 17:50

Post od tazN70ME »

Imam jedno pitanje a to je kako podesiti da se ekran gasi za manje od 40sec? Koje god vreme da namestim u setings>display ekran se i dalje gasi tek posle 40sec od zakljucavanja tastature.

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

U pravu si, evo ja sam podesio da se gasi posle 10 sec, a svetla se ugasila tek posle 40 sec. Da nisam to sad pogledao ne bih ni znao...Izgleda je to standard za ovaj tel....

tazN70ME
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tazN70ME »

Da da izgleda da je to standardno za ovaj telefon. Ne znam cemu onda sluzi to podesavanja na 10 sec kada to ne radi. To jedino mozda funkcionise kada pricas sa nekim pa se ekran iskljuci posle 10sec kao da stedi bateriju. Ali posle zakljucavanja tastature 40sec i ni sec manje.

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Avg 2007. 12:08

Post od v_slobo »

E ovo sam i ja htio pitat, i meni se gasi posle 40 sekundi a u podesavanjima stavim na 15 ali nece pa nece ? Mozda je to do softvera, koji vi imate, kod mene je v5.0638.3.0.1 18-09-06

tazN70ME
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tazN70ME »

Ja imam 5.0705.3.0.1 30-01-07 i mislim da to nema nikakve veze sa ovim problemom. Kako vreme protice sve mi se vise cini da to nije problem do softwarea nego da je to jednostavno fabricki tako i da drugacije ne moze biti. Ako neko nesto vise zna bio bih veoma zahvalan da to podeli sa nama.

banini23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Nov 2007. 16:41

Post od banini23 »

Da li neko ima resenje za sledeci problem. Ekran na N70 je lep i veliki, ali ja veoma slabo vidim pa su za mene ova slova sitna, pogotovo kada gledam kroz naocari koje su minus dioptrija. Da li i kako ima nacina da se menja velicina fonta na telefonu.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

imam problem jer kada udjem u galeriju sa mmc 512mb ne vidim nista u njoj,a tu mmc sam koristio na 6630.a kada stavim mmc 64mb vidim i slike,3gp,mp3 u galeriji.softwer je 3.0546.2.3.koji softwer da ubacim?

Takodje mi je problem sto se tel po nekad restaruje,a na 6630 nisam imao taj problem.Budem ja na puno app i na 3 konekcije dok pravim sajt i ujedno chatujem i tada mi se ne restartuje,ali se po nekad odjednom restartuje iako nije opterecen tel.Da li do softwera?
Note IV N9100 dual

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

toda81 ubaci najnoviji update za tvoj telefon, i to bi trebalo da resi sve te probleme.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

viki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 17:05

Post od viki »

Molim za pomoc,
imam N70 i od nedavno kad me neko zove, aja se ne javim,ne ostaje mi znak za propusteni poziv,cak ga i ne registuje,kao da me niko i nije zvao.
Dali neko zna sta je uzrok,hvala unapred.

Odgovori