Hvala ti unapred!
Muzika u vašem telefonu?
araphel, sreži meni pa taman da se đoramo, samo moraću nešto do Subotice, tako da eventualno nešto u subotu predveče.
Znači svi albumi, butlezi, i šta god imaš od koncerata (što audio, što video - Live one, Dead one, Rock in Rio......
)
Sutra ili preksutra se nadam nekoj novoj plej listi pa kačim.

Znači svi albumi, butlezi, i šta god imaš od koncerata (što audio, što video - Live one, Dead one, Rock in Rio......
Sutra ili preksutra se nadam nekoj novoj plej listi pa kačim.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- 4life
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06
@ napalm death
Promenjeno, u medjuvremenu sam i dobio upozorenje od jednog od moderatora. Izvinjavam se svima zbog nepostovanja pravila foruma.
@ araphel
http://rapidshare.com/files/69437621/So ... _.mp3.html
Mnogo ti je bolje ako mozes da odgledas epizodu u kojoj je ta pesma, bice ti mnoooogo smesnija.
Promenjeno, u medjuvremenu sam i dobio upozorenje od jednog od moderatora. Izvinjavam se svima zbog nepostovanja pravila foruma.
@ araphel
http://rapidshare.com/files/69437621/So ... _.mp3.html
Mnogo ti je bolje ako mozes da odgledas epizodu u kojoj je ta pesma, bice ti mnoooogo smesnija.
Nemam telefon trenutno.
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik

- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik

- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
evo danas sam se nakanuo da ubacim muziku u fon, i vecinom je techno muzika a ima i malo R&B, ma ima svasta, mada na 512 mb nemoze tako puno muzike da stane, ali tu su one najbolje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljune, tako brate,daj malo Bass-a hehehe...
Rave us Unite! Imas nesto dobro od Techno-a?
Juce sam bas ubacio par stvari sa Nick Fish-ovog DJ seta "Hardstyle Generation"...Otkinuo sam na sledecu stvar: Geilomatics - Geilomat... Ko voli Hard NRG Trance mora poslusati ovo po svaku cenu. Melodija je toliko mocna za culo sluha da se svaki put najezim ko jez u 15 do 2 kad cujem tu stvar...
Prava stvar za neku seansu hipnotizma!

Juce sam bas ubacio par stvari sa Nick Fish-ovog DJ seta "Hardstyle Generation"...Otkinuo sam na sledecu stvar: Geilomatics - Geilomat... Ko voli Hard NRG Trance mora poslusati ovo po svaku cenu. Melodija je toliko mocna za culo sluha da se svaki put najezim ko jez u 15 do 2 kad cujem tu stvar...
- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
jel ima neko neke smesne ringtonove..nesto na foru south parka a i ne mora..ja imam
Perica pise pismo Deda Mrazu
i kanada ton (kad tip ode u Kanadu i sve lepo,fino,pa pocne SVE da ga nervira pa se seli na Floridu)
pa mi treba nesto na taj fazon..
ako neko ima nek mi javi na PP da mu dam moj e-mail,posto sam glupa za ovaj rapidshare
Perica pise pismo Deda Mrazu
i kanada ton (kad tip ode u Kanadu i sve lepo,fino,pa pocne SVE da ga nervira pa se seli na Floridu)
pa mi treba nesto na taj fazon..
ako neko ima nek mi javi na PP da mu dam moj e-mail,posto sam glupa za ovaj rapidshare
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
pinkitanja ako trazis ringtonove onda je ova tema za tebe:
viewtopic.php?t=11820 tamo postavi tvoje pitanje.
Green imam nekih Techno pesama, nemam nekog posebnog izvodjaca, evo slike da vidis sta imam u fonu:

ima jos nekih Techno pesama, al su po raznim folderima tako da nisam stigao da i to slikam.
viewtopic.php?t=11820 tamo postavi tvoje pitanje.
Green imam nekih Techno pesama, nemam nekog posebnog izvodjaca, evo slike da vidis sta imam u fonu:

ima jos nekih Techno pesama, al su po raznim folderima tako da nisam stigao da i to slikam.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album