koliko vam traje baterija
koliko vam traje baterija
koliko vam baterija izdrzi pri intezivnom koriscenju telefona
na mom n93i izdrzi 2 dana kad ga necackam,samo pricam i po koji sms
a kad drndam igrice,programe,muziku....jedva dan
tehnologija telefona napreduje a razvoj bolje baterije miruje.
na mom n93i izdrzi 2 dana kad ga necackam,samo pricam i po koji sms
a kad drndam igrice,programe,muziku....jedva dan
tehnologija telefona napreduje a razvoj bolje baterije miruje.
Poslednja izmena od tekt u Uto, 04. Dec 2007. 21:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Kako si poslao 120 sms majke ti,a da ne pricam o 6 h razgovora za isto vreme. Bitan si u firmi vidi se.
P1 uz intezivno koriscenje,malo igrice,malo radio ili mp3(2-3 sata),normalno telefoniranje cak i preko 3g,neki put i wifi izdrzi dva dana tako sto stavim drugi dan uvece na punjac. Bat ostane jos 10-15 posto ali se dosta isprazni preko noci. Uz slabije koriscenje(samo sms i call) i da se stavlja na flight mode tokom noci...moze i tri dana. Po proceni bi moglo i vise ali nisam pokusavao. Nije lose s obzirom kakav ekran ima tel.

P1 uz intezivno koriscenje,malo igrice,malo radio ili mp3(2-3 sata),normalno telefoniranje cak i preko 3g,neki put i wifi izdrzi dva dana tako sto stavim drugi dan uvece na punjac. Bat ostane jos 10-15 posto ali se dosta isprazni preko noci. Uz slabije koriscenje(samo sms i call) i da se stavlja na flight mode tokom noci...moze i tri dana. Po proceni bi moglo i vise ali nisam pokusavao. Nije lose s obzirom kakav ekran ima tel.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kakav ti je to flight mode?
Meni na N80 izdrzi oko 50h bez gasenja, sa oko 1h-1h30min price, 30-40 sms-ova, ali imam konstantno aktivne odredjene programe, malo cackanja sa istim, igranja oko 2-3h i tada spadne na 1 crticu pa zavrsi na punjacu. I to mi je sasvim dovoljno mada se ne bih zalio ni da traje malo duze baterija
Sad sam se setio, u nekoj od tema je bilo price oko onog punjenja u hodu sa mali "akumulatorom". Nasao sam ga na netu, ima ga u USA za oko smesnih 5$ pa ako neko ima mogucnosti da ga nabavi..neka mi se javi
Inace, sa njim se mogu napuniti do 3 baterije koje su prazne a istovremeno se mogu puniti 2 sto nije uopste lose

Sad sam se setio, u nekoj od tema je bilo price oko onog punjenja u hodu sa mali "akumulatorom". Nasao sam ga na netu, ima ga u USA za oko smesnih 5$ pa ako neko ima mogucnosti da ga nabavi..neka mi se javi

Flight mode je na SEu isto što i offline mod na Nokiji.
W950 - 20ak min. razgovora, 20 SMS, 10-12h radija i walkmana, malo njakanja eventualno igrica, i menjanje tema (ne držim fabričke) - oko 2 dana. Možda malo manje, ali od prilike toliko. Nekad ga ubacim u flight mode nekad ne, bez 3Ga.
Jednom sam imao priliku da ga nekoliko dana vrlo malo koritim - 10 SMS, i 10 min. razgovora, i uz flihgt mode je izdržao 4,5 dana. Ali to je extrem koji se u gradu ne događa.
e50 - 20-25 SMS, 20 min. razgovora, i malo igranja - oko 3-3.5 dana.
E da, i slabo gasim pozadinske programe. Kad se setim, tj. jednom dnevno, i osvetljenje na max. na oba.

W950 - 20ak min. razgovora, 20 SMS, 10-12h radija i walkmana, malo njakanja eventualno igrica, i menjanje tema (ne držim fabričke) - oko 2 dana. Možda malo manje, ali od prilike toliko. Nekad ga ubacim u flight mode nekad ne, bez 3Ga.
Jednom sam imao priliku da ga nekoliko dana vrlo malo koritim - 10 SMS, i 10 min. razgovora, i uz flihgt mode je izdržao 4,5 dana. Ali to je extrem koji se u gradu ne događa.
e50 - 20-25 SMS, 20 min. razgovora, i malo igranja - oko 3-3.5 dana.
E da, i slabo gasim pozadinske programe. Kad se setim, tj. jednom dnevno, i osvetljenje na max. na oba.

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E61 - zavisno od upotrebe 1-4 dana, ovo poslednje je bez 3G, sa 2 min price i 0 SMS-ova
Bukvalno samo standby (Telekom kartica) Muzika 8h
3300 - zavisno od upotrebe do 5 dana, isto samo standby (Telenor kartica) Muzika 6.5h
Panasonic GD76 - skoro iskljucivo standby (Vip kartica) do 30h.
6300 (caletov) - u lab. uslovima (7d standby), inace oko 2.5-3 dana normalne upotrebe.

3300 - zavisno od upotrebe do 5 dana, isto samo standby (Telenor kartica) Muzika 6.5h
Panasonic GD76 - skoro iskljucivo standby (Vip kartica) do 30h.
6300 (caletov) - u lab. uslovima (7d standby), inace oko 2.5-3 dana normalne upotrebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
meni p990 izdrzi nekih 3-4 dana, sve zavisi od upotrebe, sad ga skoro ni ne koristim tolko kolko sam ga koristio kad sam ga uzeo, samo ono osnovno koristim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Moj k800 isto tako oko 3-4 dana
Ono sto sam primetio jeste da se telefon dosta bolje napuni na USB nego na punjacu
A iskreno mrzi me stalno da ukljucujem/iskljucujem punjac
Tako da kad vidim da je barem na 15% onda ga stavim na komp cisto da se malo napuni...
Inace update rss 2x na dan, 2h koriscenja radija, 1h mp3, oko 20 sms, poziv 1-2min. , 10min. igranja neke igrice, jedno barem 10 slika(bez blica) na dan i jedno 5 sa blicem
Osvetljenje disp. je 80%, 3G iskljucen...

Ono sto sam primetio jeste da se telefon dosta bolje napuni na USB nego na punjacu

Tako da kad vidim da je barem na 15% onda ga stavim na komp cisto da se malo napuni...
Inace update rss 2x na dan, 2h koriscenja radija, 1h mp3, oko 20 sms, poziv 1-2min. , 10min. igranja neke igrice, jedno barem 10 slika(bez blica) na dan i jedno 5 sa blicem

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
M600i - jedini koji je stalno tu.
Od kako ga vise ne koristim i za muziku, ne prestajem da se odusevljavam.
1:30h razgovora, 40-ak poruka, gledanje videa 2h, 1h djuskanja igrica(uglavnom na wc-u), 15-20 min. bluetooth i koriscenje jos par aplikacija, da kazemo 3h
U ovoj kombinaciji baterija mi traje 4 dana. Do duse, nocu ga sljakam u flight modu.
A, jednom sam ga ostavio, bez gasenja, bez icega, nisam ga koristiio uopste, moze bat. da mu izdrzi max. nedelju dana.
Genijalan telefon
Od kako ga vise ne koristim i za muziku, ne prestajem da se odusevljavam.
1:30h razgovora, 40-ak poruka, gledanje videa 2h, 1h djuskanja igrica(uglavnom na wc-u), 15-20 min. bluetooth i koriscenje jos par aplikacija, da kazemo 3h
U ovoj kombinaciji baterija mi traje 4 dana. Do duse, nocu ga sljakam u flight modu.
A, jednom sam ga ostavio, bez gasenja, bez icega, nisam ga koristiio uopste, moze bat. da mu izdrzi max. nedelju dana.
Genijalan telefon
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Već postoji ne tako stara tema...
Battery Life - koliko vam traje baterija; trajanje baterije
Battery Life - koliko vam traje baterija; trajanje baterije
● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni, jel imaš načina da ovo preseliš u tu staru temu ili......... Bilo je i meni nešto poznato ail me je mrzelo da tražim a sad se ova već relativno razvila
Inače ne znam u čemu je stvar ali subjektivan utisak je da mi sve kraće traje baterija na w950. Par sati slušanja radija prvi dan i normalno korišćenje uz baš malo priče i par poruka, i drugog dana 2,5 sati radija i skoro je mrtav oko podneva. "Nešto se ovde zbiva što se nikako ne slaže.....
"
Što znači da mi je sve potrebnija ta baterija. Jel ima neko konktretnu informaciju?
A inače baš suprotno onome što kaže MilančeBGD, ja mislim da mi se još gore i 3X sporije napuni preko USBa, a kao ista je baterija.

Inače ne znam u čemu je stvar ali subjektivan utisak je da mi sve kraće traje baterija na w950. Par sati slušanja radija prvi dan i normalno korišćenje uz baš malo priče i par poruka, i drugog dana 2,5 sati radija i skoro je mrtav oko podneva. "Nešto se ovde zbiva što se nikako ne slaže.....

Što znači da mi je sve potrebnija ta baterija. Jel ima neko konktretnu informaciju?
A inače baš suprotno onome što kaže MilančeBGD, ja mislim da mi se još gore i 3X sporije napuni preko USBa, a kao ista je baterija.

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i