Instalirao sam Samsung PC Studio 3.0, update-ovao ga, ali i dalje ne znam kako da prebacim poruke sa telefona na racunar, posto moze da stane samo 1000 poruka (a meni se vec napunio). Mnogo mi znaci da te poruke imam sacuvane na racunaru.
Hvala unapred
[Samsung U600] Kako prebaciti poruke sa telefona na racunar?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
When your cable is plugged in and you see your messages in the Easystudio window,then simply select all and then copy (via ctrl+c or rightclick)...Then go to the computer tab on the bottom left of the window and paste them (ctrl+v)...Then you should have them on your computer and look at them anytime you want...
In PC Studio In the left column, you have phonebook, sms, organiser and call records. When u select sms, u will have three options at the bottom: computer, phone ms, phone sim. Click on computer to display the messages stored in pc studio...
U svakom sluchaju korisnici imaju problema da prochitaju na kompu sms poruke koje su preko 160 karaktera itd....
Valjda znash malo engleski da ti ne prevodim ovo m?
In PC Studio In the left column, you have phonebook, sms, organiser and call records. When u select sms, u will have three options at the bottom: computer, phone ms, phone sim. Click on computer to display the messages stored in pc studio...
U svakom sluchaju korisnici imaju problema da prochitaju na kompu sms poruke koje su preko 160 karaktera itd....
Valjda znash malo engleski da ti ne prevodim ovo m?
E pitanje isto vezano za PC Studio za samsung u600,kako da prebacim ista direktno na mem karticu preko pc,znaci direktno kada povezem tel sa data cable sa pc on mi sam otvara phone memory ali nepokazuje mem karticu kao da je nema,jel to standardna boljka kod samsunga ili je u pitanju nesto drugo,ako ovo nespada u ovu temu lock me pa cu otvoriti novu,ako da neka mi ko objasni ako zna