pa?i molim vas da mi ako imate vec ideju sve objasnite(kako gde sta kako???) jer prvi put experimentisem sa maskom (ovog telefona...)
Uradi sam....
- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
- vostezmaj
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
pinkitanja, Sta da ti kazem,ja sam samo na crnu maskicu nalepio tapet foliju i sredio,ali sad ne znam sta bi se slagalo uz zelenu boju...Jbg ajde postavi slike fona pa oznaci sta bi sve prepravio pa da vidimo kako i sta...
Edit:
Evo veceras sam odlucio da skinem moju foliju sa maske pa ispocetka sve,ali ovog puta da slikam.Cisto da se u najkracim crtama docara sredjivanje ove maskice.
Potrebno:1)Tapet folija 2)Skalpel 3)lepak 4)fen 5)tanki srafcigercic 6)Papirna samolepljiva traka 7)malo vise zivaca
Prvo sam skinuo moju foliju koju sam ranije stavljao

Zatim lepo isecete foliju,zalepite na onaj metalni deo koji ste pre toga odvojili od maskice i isecete rupe za displei i tastaturicu

Lagano zagrevate fenom i vec pocinje da poprima oblik(naravno malo i prstima oblikujete)

Onda kada ste oblikovali,okrenete je sa zadnje strane i odstranite skalpelom visak

Ovako izgleda kada ja uspesno stavljena folija na metalni deo maskice

Sledi lepljenje metalnog dela za maskicu

I na kraju zalepite papirnu traku dok se lepak neosusi(zategnite lepo)

Edit:
Evo veceras sam odlucio da skinem moju foliju sa maske pa ispocetka sve,ali ovog puta da slikam.Cisto da se u najkracim crtama docara sredjivanje ove maskice.
Potrebno:1)Tapet folija 2)Skalpel 3)lepak 4)fen 5)tanki srafcigercic 6)Papirna samolepljiva traka 7)malo vise zivaca
Prvo sam skinuo moju foliju koju sam ranije stavljao

Zatim lepo isecete foliju,zalepite na onaj metalni deo koji ste pre toga odvojili od maskice i isecete rupe za displei i tastaturicu

Lagano zagrevate fenom i vec pocinje da poprima oblik(naravno malo i prstima oblikujete)

Onda kada ste oblikovali,okrenete je sa zadnje strane i odstranite skalpelom visak

Ovako izgleda kada ja uspesno stavljena folija na metalni deo maskice

Sledi lepljenje metalnog dela za maskicu

I na kraju zalepite papirnu traku dok se lepak neosusi(zategnite lepo)

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- vostezmaj
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Joj bre....Za ovaj sivi okvir mozes da odradis kao sto vidis na slikama,samo uzmi zelenu foliju...A ovo ostalo mozes da prefarbas ali moras da zastitis staklo i ove ostale delove fona koji nesmeju da budu ofarbani...jbg neznam sta ti je u planu,najbolje uzmi sliku fona i u paintu ili nekom programu docaraj kako bi voleo da izgleda...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- Gallee..
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
otidi ti u Nokiju i naruci onakvu maskicu kakvu ti pozelis.. salim se ja malko..
moras da naucis da skidas masku i to ti je potrebno isto kao i to da moras zanas da je drzis u rukama.. tako nekako.. aj zelim ti srecu!! i da nam okacis slicice kada uradis nesto
pozz
moras da naucis da skidas masku i to ti je potrebno isto kao i to da moras zanas da je drzis u rukama.. tako nekako.. aj zelim ti srecu!! i da nam okacis slicice kada uradis nesto
pozz
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- pinkitanja
- Neredovni učesnik

- pinkitanja
- Neredovni učesnik

pinkitanja, jel ti to u stvari hoćeš da ti neko odradi, tj. tetovira telefon, samo ti trulo da tako kažeš
Mislim ono: ti se iznerviraš i ona se slomi........telekineza. Moraš da se prošetaš malo po netu, vidiš šta ti se sviđa, zaobiđeš one najfensije i naj skuplje varijante, i kad se odlučiš onda vidimo šta po tom pitanju može da se uradi. A možda ti neko i lično pomogne.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- pinkitanja
- Neredovni učesnik