ne mogu da nadjem album na "mem. kartici"

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

ne mogu da nadjem album na "mem. kartici"

Post od napalm death »

aaa.. ovako, imam jedan malo cudn problem..

kada sam tek kupio 1GB karticu za Z3 postavio sam par albuma i izmedju ostalog album od type o negative grupe.. ajde to se vec davno izbrisalo no.. neki dan dodelujem melodiju za zvono nekome kad ja listam pesme i izmedju oslatog sve pesme sa albuma od type o negative samo su cudono obelezene, ne po imenima nego nesto DT23 DT 22 DT21 i tako negde oko 13 pesama.. ja ih pustim i sve pesme su citave ali.. nema ni traga ni glasa tom albumu od TON ni u java playeru ni u ono obicnom pregledniku za pesme kod motorole.. znaci samo pesme vidim kad nekome hocu dodelit melodiju

ja povezem mob preko racunara i kopaj svaki folder ali ni traga ni glasa od albuma, kad gledam karticu izbaci mi foldere recimo:

music
picture
mobile
syss
data
itd
itd...

e sad, sve sa telefona je samo u folderu mobile, ovi ostali folderi sluze za dig aparat, kamere i ostale uredjaje ali svejedno ja sam i njih pretrazio i nema nigde albuma..

ali.. kad gledam generalno karticu, trenutno mi pise da mi je zauzeto oko 690 MB na kartici ali kad idem da vidim koliko folder mobile zauzima, pise mi oko 595 MB sto znaci fula za nekih 100 MB sto bi moglo biti taj folder..

nemam nikakvu ideju da ga na neki drugi nacin potrazim, i morotorla, fala Bogu jeste poglupa i nepregledna pa ne mogu ni da vidim gde se te pesme nalaze kad ih ugledam trazeci melodiju za zvono jer, nema te opcije

jeli se nekome nesto slicno desilo il sta vec.. imali ko ideju

P.S. nisam stavio medju motorola podforum jer me generalno zanima dali se nesto desavalo slicno sa karticama a i zato sto gotovo niko ne posecuje motorola pod forum ;)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death ja sam imao nesto slicno na motoroli a835, pesme su mi bile pod upitnikom i nisu mogle da se pustaju i imena su bila promenjena, ja sam to resio tako sto sam formatirao telefon, sto i tebi preporucujem, mogao bi i usput da formatiras i memorisku karticu pa da sve ponovo ubacis u nju i trebalo bi posle toga da sve radi normalno, tako ti je kod motorole(nazalost moras se navici na takve gluposti).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

pa mislim da ce na kraju tako i biti.. formatiranje, trenutno mi nije neki problem sto mi fali ili recimo popunjeno 100mb ali me interesuje gde bre odlaze podatci a da se ne mogu naci.. evo opet listam te pesme (koje samo vidim kad dodelujem melodiju) i dodelim melodiju i stvarno svira.. ali odakle sta veze nemam i samo nisu obeletene DT23 ... nego DI23 DI 22 itd itd

mahh... izgleda da cu se pre resiti ove motorole nego sto sam je uzeo.. samo me interesuje reko jeli to do mobitela ili do kartice.. i da kartica je Kingston Micro SD trans flesh

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

napalm death, pre bih rekla da je do telefona, ali sa nekim serijama Kingstonovih kartica bilo je već problema... Ako je i kljun, na motoroli imao isti problem, možda je najpre kriv telefon za to gubljenje Albuma... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori