Koliko imate instalirano aplikacija?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Broj aplikacija?

<30
25
61%
<60
12
29%
<100
3
7%
>100
1
2%

Ukupno glasova: 41

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ninolina, posto nisam bas preterano sklon experimentima, pogotovu sa programima za koje smatram da rade isto, daj de mi napishi razliku izmedju handy taskmana i best taskmana. Handy sam koristio, znam ga, ali sada koristim tracker jer ima odlicne opcije. Jedino me nervira sto sistem ume da ga ubije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miodrage, Oba imaju slične funkcije...Ali ono što je kod HandyTaskmana posebno važno jeste da kad se nalaziš u njemu čim počneš da kuckaš slova, on automatski pretražuje instalirane aplikacije i vrlo brzo dolaziđš do neophodnog programa...A Best Taskman mi zamenjuje SmartSettings, jer imaš opciju da u njemu definišeš prečice za najčešće korišćene programe i da odrediš ShortCut za pristup tom "spisku" programa...i njima možeš da pristupiš u kojoj god da si aplikaciji ili programu i dosta brzo reaguje... :wink: :roll: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Ninolina napisao: A Best Taskman mi zamenjuje SmartSettings, jer imaš opciju da u njemu definišeš prečice za najčešće korišćene programe i da odrediš ShortCut za pristup tom "spisku" programa...i njima možeš da pristupiš u kojoj god da si aplikaciji ili programu i dosta brzo reaguje... :wink: :roll: :)
Dal se moze ShortCut iskljuciti u porukama, jer kada hocu da upisem broj,a koristim slova za pisanje , napise se broj ,ali se i aktivira ShortCut ?
6630

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Imam dosta aplikacija u telefonu,neke koristim vise,neke manje a neke stalno.Evo nekih
1.gmail
2.media safe
3.best taskman
4.slovo ed
5.fring
6.divx player
7.advanced device lock
8.Im+
9.best profiles
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

bela to je veliki problem meni se desilo da sam stavio precice na dugme za kameru i kad hocu da slikam izadju precice,skroz glupo,na koje dugme da stavim a da mi nesmeta :x

meni je najbolji "handy taskman":ima indikator za ram memoriju,telefonsku memoriju i mmc,a precice mi nisu bitne toliko

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Koristim vrlo malo aplikacija, samo najosnovnije.

1.Handy taskman
2.Slovo ED
3.Screenshot
4.X-plore
5.Remind Me
6.CorePleyer
7.Office suite
8.Reboot
9.cClock (da ne bi mob otisao u deep power saving0
10.Python
11.AnimSprite
12.Handy clock
(bogami, tek sad vidim da i nisam tako labav :? )

Igre gotovo i ne igram, ponekad samo okinem kRally.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ninolina, pa tracker ima sve to u jednom. I precice, i 3 virtuelna desktopa i spisak koriscenih aplikacija sa mogucnoscu pregledanja svih sistemskih aplikacija za koje ni ne znas da ti rade u pozadini.... Jedino kad ga ponekad sam sistem ne bi ubio, bio bi savrsen.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bela, ja sam ShortCut postavila na taster koji inače služi samo za ulazak u galeriju i nalazi se sa strane telefona...Meni je to savršen ShortCut... 8)

miodrage, probala sam i njega, ali ovo mi je bolje rešenje...I nikad ih sistem ne ubija, jer su u samim programima postavljene opcije da im dodeliš svojstvo sistemske aplikacije... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

posle odredjenog vremena skupljanja programa i odbabira koji ce ici u telefon u telefonu imam:
- McAfee VirusScan (AntiVirus program, jos nisam provalio kako se radi update antivirus baze),
- AutoCam (ScreenShot program, odlican),
- BootMan (preko ovog programa se odredjuje sta ce se pokretati pri paljenju telefona, program neradi bas naj bolje),
- DocumentsToGo (Office aplikacija),
- eBuddy (odlican program za chat, MSN, Yahoo, AOL...),
- Handy Safe (valjda je program za zakljucavanje fajlova, jos ga nisam probao),
- LCG Jukebox (odlican music player),
- mig33 (dobar program za chat, al nece uvek da se konektuje na internet),
- SmartMovie (odlican program za pustanje .avi fajlova),
- Swiss Mgr Pro (odlican program za upravljanje pokrenutim aplikacijama, i file manager ujedno),
- WorldMate (program ima dosta informacija sirom sveta, vreme, redosled letenja aviona, konverter...)
- X-plore (file manager, nije los)
- ProfiMail (odlican program za upravljanje e-mail-om, namestio sam gmail na njega i sad je milina)
to bi bilo to sto se tice programa, a od igara imam samo:
- RallyProContest (inace ne volim da igram igre na telefonu, al ova je izuzetak, ima opciju za igranje preko bluetooth-a, i sad sam ceo razred zarazo igrom i naravno najbolji sam u igri).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori